LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ima više mogućih razloga zašto trenutno nema interesa za kupnju LKPC, a neki od njih su, po mom mišljenju:

– tko se htio ukrcati to je već, više-manje, učinio u prvom naletu (prije odgode dokapa);
– mnogi su čekali (još čekaju) do oko 20.1., dok im druge dionice odrade, pa da se prestroje, no, kako vidimo korekcija je gadna, pa je teško sad odlučiti nešto prodati;
– trenutno općenito loše raspoloženje i neizvjesnost;
– loše iskustvo s prvom odgodom…

Odgode skupštine neće biti, u to budite sigurni. Moralo bi ju se odgoditi puno prije, kao što je to bio slučaj u studenom. Za očekivati je umjeren skok cijene sutra ili u ponedjeljak (naravno ako to Crobex dopusti).

gogo1: ” sampras…iako je tvoja situacija komotna daješ nam ipak nadu svojom upućenosti da će dokap na sjednici biti potvrđen. 100% si siguran u tvoj izvor info?? ” 100% a moj izvor je ipak čovjek od povjerenja i jedan od vodećih ljudi u Luci a i sam je dosta veliki dioničar tako da i njega to jako zanima.

sampras
zahvaljujem na odgovoru

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

Odgode skupštine neće biti, u to budite sigurni. Moralo bi ju se odgoditi puno prije, kao što je to bio slučaj u studenom. Za očekivati je umjeren skok cijene sutra ili u ponedjeljak (naravno ako to Crobex dopusti).

Mala je, ili gotovo nikakva vjerojatnost da se po drugi put odgodi skupština (jer tako nešto bi ozbiljno ugrozilo povjerenje investitora), jedina je potencijalna neizvjesnost ostala kako će država postaviti po pitanju dokapa i da li će i sama sudjelovati u dokapu.

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

Ljudi opće je sr… na tržištu luka se još dobro drži, dokap će biti a veći skok ne očekujem nakon svih sra.. koja su se desila. Također ne očekujem ni preveliki pad obzirom da bi se mogli mnogi zaj… ako odmah izađu, tu zadnju riječ drži hanfa, a postoji i drugi krug, nema druge nego držati dionicu

gogo1:

sampras…iako je tvoja situacija komotna daješ nam ipak nadu svojom upućenosti da će dokap na sjednici biti potvrđen.
100% si siguran u tvoj izvor info??

100% a moj izvor je ipak čovjek od povjerenja i jedan od vodećih ljudi u Luci a i sam je dosta veliki dioničar tako da i njega to jako zanima.

Daj ti nama svoju adresu da te dođemo tražit ako ne izglasaju dokap!

P.S. A ako izglasaju dođemo te počastit janjetinom!

Ljudi opće je sr… na tržištu luka se još dobro drži, dokap će biti a veći skok ne očekujem nakon svih sra.. koja su se desila. Također ne očekujem ni preveliki pad obzirom da bi se mogli mnogi zaj… ako odmah izađu, tu zadnju riječ drži hanfa, a postoji i drugi krug, nema druge nego držati dionicu

a sto moze hanfa odlucit?ako si u sda na dan skupstine bio,moze li hanfa donjet neki drugi datum?jel se to vec desilo?pa dokad onda treba drzat ?ja sam ulpl prodao nakon tjedan dva i cekao upis novih..

ali zadnji dan je za kupit utorak zar ne? =t plus 3 =petak si upisan
mislis da u utorak nece rasti/ najvise?
ljudi dokle ocekujete da padne?stoako zbog velikog dokapa postotno padne isto tako puno npr do 3000,3500? pa nakraju nebude nikakve koristi sto smo sudjelovali

kad najkasnije treba uopce biti upisan u sda da mozes sudjelovat na skupstini?ej,balkane moj-i onda glasas a mozda si vec prodao dionice..

Za dokap LP znamo već od 9 mj! Tko je mislio dokapitalizirati ulazio je ranije tako da ova cijena sada nije ni malo iznenađujuća Bilo je i onih koji su kalkulirali da sa 6500kn te su samo zato kupovali prije 30ak dana pa ih sada lovi panika i udaraju po bidu što opet dobro dođe onima koji čekaju zadnji ćas za ulet. Ne vjerujem da će cj. ići preko 6200kn do utorka!

po 8000kn ako kupis i sudjelujes u dokap 1,4*400kn to je 2,4 dionice po 8560- to je kao da si je prije objave o dokapu kupio po 8560/2.4=3560-a tada je bila 3990! a lkri 760 bez dokapa, i sad UZ korekciju je na 840 a ima slabije rezultate i perspektivu.ja ne kuzim kaj se ceka ili ljudi mnoze sa 2 mjesto 2,4 ali i tad bi trebala doci do 7000.a vec je bila blizu toga nekoc kad je bilo 30 d tek skupstine..[cry][shocked][sealed][pray]

doduse ulpl pretprosli dokap pred 1god je stagnirala na kraju a zadnji dan i pala znacajno !?! a ovaj dokap je ko po znorici isla sto blize kraju rasla a u sredini za vrijeme korekcije stagnirala pa malo pala .tko zna kako ce ..[undecid]

s kojim razlogom hanfa moze promjenit datum stjecanja??
a zar nije zadnji dan za kupnju utorak a ne ponedjeljak?.toliki razmak je bio kod ulpl a skupstina je pocela u 8h a ne u 10(kao da to ima veze)

New Report

Close