Blago tebi Homere..ja sam sa 60% portfelja u LP..a osobno idem do kraja kud puklo da puklo (šta mogu popušiti…jedan auto niže klase[wink]…a možda mogu dobiti dva visoke klase[thumbsup]
Meni je LP 66%portfelja a da nisam poslušao ženu bila bi i 90%
osim toga..veća je vjerojatnost da što je cijena sada pred dokap na nižim razinama manji će biti njen pad nakon odluke o dokapu, a i za povratak na ove razine će trebati puno manje vremena
Još mali dodatak: prije dva dana kupnja je bila izuzetno slaba, oko 30-70 komada je bilo stalno prisutno. Danas trenutno na kupnji ima 190 komada, i ta brojka prakticki od prijepodneva (90 komada) raste uprkos prodaji. Sto vam to govori?
K/P 225/849 nalozi na kupnji,ali se slabi i kupuje i prodaje,vjerojatno se čeka zadnji dan,a on se bliži. [huh][shocked]
Jel bar zena pogodila ubost ostatak u neku bolju dionicu, nikad sa zenom ulazit u sukobe oko love, moj savjet, pogotovu ako je sezona snizenja [smiley]
@gogo1: bez obzira na udio dionice u portfelju, ako potonemo, ode i meni jedan autić, mali, gradski…[wink]
Barbosa:
”
”
Jel bar zena pogodila ubost ostatak u neku bolju dionicu, nikad sa zenom ulazit u sukobe oko love, moj savjet, pogotovu ako je sezona snizenja [smiley]
@gogo1: bez obzira na udio dionice u portfelju, ako potonemo, ode i meni jedan autić, mali, gradski…[wink]
Ja imam 62 komada i niti malo me nije strah jer znam situaciju kakva je i kakva je budućnost.[thumbsup]
HomerS..a da li bi ti bilo taj mali gradski autić čarobnim dokapštapićem pretvoriti u luksuznu limuzinu?
sampras…iako je tvoja situacija komotna daješ nam ipak nadu svojom upućenosti da će dokap na sjednici biti potvrđen.
100% si siguran u tvoj izvor info??
sampras…iako je tvoja situacija komotna daješ nam ipak nadu svojom upućenosti da će dokap na sjednici biti potvrđen.
100% si siguran u tvoj izvor info??
100% a moj izvor je ipak čovjek od povjerenja i jedan od vodećih ljudi u Luci a i sam je dosta veliki dioničar tako da i njega to jako zanima.