Nevjerojatno u isto vrijeme strategos.[wink]
ma ljudi se boje tih priča o neizvjesnosti dokapa, drhte na svaki pad i panično čitaju znakove, paranoja, treba to iskoristiti dok se nudi [thumbsup]
Ako čekate dokapitalizaciju, što vam muče ove dnevne oscilacije cijene? Ne kužim.
istina, neću više
dao sam nalog za kupnju 6 komada po 6006
prošao mi je nalog
Ako čekate dokapitalizaciju, što vam muče ove dnevne oscilacije cijene? Ne kužim.
To ti sve govori!!! Dosta njih neće sudjelovat u dokapitalizaciji, za mene odlična situacija![yawn]
Dajte još sutra samo i meni dosta……. hehe[cool]
prošao mi je nalog
Izgleda da te poklopio onaj sa 97kom na 6.098,00 ! Skužio je da treba malo po malo prodavati i to po bidu!
Nakupilo se 63kom oko 6000 na bidu, ali je izgleda prošao vlak pa će sutra morati lupiti po asku ako žele ovih 40 do 6100
valentine:
”
”
To ti sve govori!!! Dosta njih neće sudjelovat u dokapitalizaciji, za mene odlična situacija![yawn]
Zašto se vi Gospodo dovodite u poziciju da kalkulirate, tko će a tko ne, od članova ovoga foruma, sudjelovati u bilo ćemu a posebno u komentiranju aktualnih dnevnih događanja na ZSE?!
Muče njih dnevne oscilacije iz jedinog razloga jer bi trebala dionica po njima svakodnevno rast zadnjih par dana pa sve do skupštine al to ipak i nije tako[sad][sad][sad][sad][sad][undecid]
Muče njih dnevne oscilacije iz jedinog razloga jer bi trebala dionica po njima svakodnevno rast zadnjih par dana pa sve do skupštine al to ipak i nije tako[sad][sad][sad][sad][sad][undecid]
tako je, a zašto to nije tako?
optimum99:
”
valentine:
”
”
”
Zašto se vi Gospodo dovodite u poziciju da kalkulirate, tko će a tko ne, od članova ovoga foruma, sudjelovati u bilo ćemu a posebno u komentiranju aktualnih dnevnih događanja na ZSE?!
Stoga jer sumljam da je riječ o komentiranju aktualnih dnevnih događanja na ZSE?![thumbsup]
No dobro, u pravu si. Bolje da se o nečemu piše, kad već nema novosti o LKPC!!!