LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa, ako mislite sudjelovati u dokapitalizaciji, sasvim vam može biti svejedno jel cijena 6 ili 7k…

Nevjerojatno u isto vrijeme strategos.[wink]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

ma ljudi se boje tih priča o neizvjesnosti dokapa, drhte na svaki pad i panično čitaju znakove, paranoja, treba to iskoristiti dok se nudi [thumbsup]

Ako čekate dokapitalizaciju, što vam muče ove dnevne oscilacije cijene? Ne kužim.

istina, neću više

&

dao sam nalog za kupnju 6 komada po 6006

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

prošao mi je nalog

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

Ako čekate dokapitalizaciju, što vam muče ove dnevne oscilacije cijene? Ne kužim.

To ti sve govori!!! Dosta njih neće sudjelovat u dokapitalizaciji, za mene odlična situacija![yawn]

Dajte još sutra samo i meni dosta……. hehe[cool]

NOĆ je NAJMRACNIJA pred SVITANJE!!!!!!!!!!!!!!!

prošao mi je nalog

Izgleda da te poklopio onaj sa 97kom na 6.098,00 ! Skužio je da treba malo po malo prodavati i to po bidu!
Nakupilo se 63kom oko 6000 na bidu, ali je izgleda prošao vlak pa će sutra morati lupiti po asku ako žele ovih 40 do 6100

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

valentine:

To ti sve govori!!! Dosta njih neće sudjelovat u dokapitalizaciji, za mene odlična situacija![yawn]

Zašto se vi Gospodo dovodite u poziciju da kalkulirate, tko će a tko ne, od članova ovoga foruma, sudjelovati u bilo ćemu a posebno u komentiranju aktualnih dnevnih događanja na ZSE?!

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Muče njih dnevne oscilacije iz jedinog razloga jer bi trebala dionica po njima svakodnevno rast zadnjih par dana pa sve do skupštine al to ipak i nije tako[sad][sad][sad][sad][sad][undecid]

Muče njih dnevne oscilacije iz jedinog razloga jer bi trebala dionica po njima svakodnevno rast zadnjih par dana pa sve do skupštine al to ipak i nije tako[sad][sad][sad][sad][sad][undecid]

tako je, a zašto to nije tako?

&

optimum99:

valentine:

Zašto se vi Gospodo dovodite u poziciju da kalkulirate, tko će a tko ne, od članova ovoga foruma, sudjelovati u bilo ćemu a posebno u komentiranju aktualnih dnevnih događanja na ZSE?!

Stoga jer sumljam da je riječ o komentiranju aktualnih dnevnih događanja na ZSE?![thumbsup]
No dobro, u pravu si. Bolje da se o nečemu piše, kad već nema novosti o LKPC!!!

NOĆ je NAJMRACNIJA pred SVITANJE!!!!!!!!!!!!!!!

New Report

Close