Prosli mjesec cca pola milje tona pretovara..ovaj mjesec 400 000 t…to garantira opet dobro izvjesce..pa mi jenejasan pad cijene dionice…
nelikvidna je do bola… ja sam danas riješio trećinu i ušao u span i plag… dalje ne namjeravam prodavati, možda dokupim ako padne. Sori ali baš mi je pomalo išla na živce.
Izgleda da glavni igrač ruši cijenu i napusta brod polako… Jesu li naplaćena potraživanja prema bosni zna li se što? Tko pogodi što će se dogoditi svaka mu čast…
Izgleda da glavni igrač ruši cijenu i napusta brod polako… Jesu li naplaćena potraživanja prema bosni zna li se što? Tko pogodi što će se dogoditi svaka mu čast…
Glavni igrači imaju desetine tisuća komada i da napuštaju brod znali bi. Uostalom ja znam male igrače koji rade ove promete prodaje…a za kupnju znamo da je u zadnje vrijeme zadužen Zec. E sad, da li će Zec nastaviti sa kupnjom, vidjet ćemo.
I dalje raifeisen kupuje,e sad..do koje cijenovne razine će kupovati,vidit ćemo,ako pređe preko 150 ja ću pomalo van…ne zbog lkpc nego zbog globalno neizvjesne situacije…
Zašto su odvojili račun?
U luku i lučku infrastrukturu je u zadnjih 10ak godina uloženo oko 2 milijarde kuna.
Trenutačna tržišna kapitalizacija je trenutno na 1/4 te vrijednosti, a vi se tresete.
Za to vrijeme najbolji investicijski fond u Hrvatskoj religiozno skuplja
https://hrportfolio.hr/fond/capital-breeder-40/portfelj-fonda
a priča da ENA izlazi na ovim razinama i općenito je suluda.
Bit je u tome da imaju samo 5% u cashu..tj..nemaju više casha da kupuju..a ako stvarno Vujo izlazi sa 12 000 dionica to bi onda stvarno bio zajeb..nejasno je u svoj toj priči jeli Zec i dalje u šumi..ako se Vujo odluči na prodaju to bi moglo dodatno izvršit pritisak na cijenu dionice..ionako ih je dobio na dar..