LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zar nije malo čudno ovo konstatno održavanje na 6300 (uz veće prodajne naloge) ??

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

Zar nije malo čudno ovo konstatno održavanje na 6300 (uz veće prodajne naloge) ??

Pa takva je ponuda,bila je i oko 6480 danas,ali još ima vremena do 22.1. za kupovinu,a tko ulovi,ulovi.[thumbsup]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

Malo je čudno.Evo prvih pet na prodaji,ukupno 142kom,prvih pet na kupnji ukupno 21..????[shocked]

"kad je kriza velika,glupom je to razočaranje do smrti ,a pametnom prilika još veća"

kupnja 201 komada
prodaja 684 komada

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

kupnja 201
prodaja 884

210 komada prodaja po 6300 ??????

210 komada prodaja po 6300 ??????

Pa?

Uvijek je prodaja bila jača od kupnje na ovoj dionici…

sampras..lako je tebi sa 62 komada i niskim ulazom..

Ulaz mi je stvarno loš po 400 kuna.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Ma ja sam još malo danas dokupio pa šta bude

Ma ja sam još malo danas dokupio pa šta bude

Mislim i ja sutra,

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

ratus to sve što si naveo + dok. je već ukalkulirano u cijenu,ne odgovaram nikoga,ali vam želim pomoći koliko mogu,jer sam otkrio neke nepravilnosti oko lažnog broja zaposlenih,a to da je dostignuta razina iz 1990,i to mi je sumnjivo,jer su sada po par brodova u luci,a 1990 su čekali na pučini za ulazak i po 10 brodova,o političkom zaleđu neću pričati.kad kupuješ neku dionicu moraš i gledati sposobnost uprave,ako to ne znaš,onda i ne možeš donositi zaključke.da ova dionica nema političku pozadinu,ne bi vrijedila ni 3000,00.jedino vam to ide u prilog.da me krivo ne razumijete,lkpc je dobro ulaganje.ali ispod 6000,00..i to dugoročno,perspektivu ima,ali za to treba vremena,cijena od 6000,00 je cijena fer ali za godinu 2010..[undecid]

Ako je fer cijena 6000 kn za 2010 ja ti dam toliko 2 godine unaprijed… Dogovoreno?

Blago nama ako je ovo politička dionica,znači da smo sigurni u rast ove dionice i slijedećih 4 godine[cool][cool]

New Report

Close