LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ALUMINIJ: ‘Due diligence’ u završnoj fazi, interesenata ima, konkretnih poteza nema…

Aluminij vam nema krucijalan utjecaj sve je to medijski napuhano radi obaranja cijene. Luka radi odlicno a pravi izvjestaji ce biti kad ppd bude vecinski a male izbaci iz utakmice. Dividenda i ostalo da isplati moze kupit jos jednu ovakvu kompaniju. Cijena je tu gdje je zbog nelikvidnosti, agrokora, aluminija i ostalih gluposti a ne pravog stanja kompanije. 23 milje eura je hotelcic a ne ovakva kompanija. Dobit necu niti komentirat.

Ma jasno je to meni što pričate, zato sam i nedavno kupio ovu dionicu. Jednostavno pridonosim forumu linkajući relevantne informacije. Ali ne slažem se s vama vezano za večinsko vlasništvo. Mislim da će teško to ostvariti jer im fondovi neće prodat. I ovih 33 % nije malo, mislim da će dividenda i pravi izvještaji već sa sljedećom godinom krenut. Bez obzira što su ispod 50% u vlasništvu. Vidjeli smo na primjeru peveca da vole dividendu i da su oni išli s protuprijedlogom da se ipak isplati. I to kakva dividenda, ovdje može ići i 100% dobiti u dividendu jer imaju keša na bacanje.

http://www.seebiz.eu/kineski-div-nfc-potvrdio-ozbiljne-namjere-za-preuzimanje-aluminija/ar-199000/

Na službenoj stranici Luke Ploće već desetak dana se ne objavljuje raspored brodova koji dolaze u LUKU,, da li netko od forumaš zna o čemu se radi,

LKPC-R-A 1. 1. ENERGIA NATURALIS D.O.O. +38 +0,01% +0,02M 152.347 418,00 25.09.19 63,68 36,02%

Energia Naturalis stekla 25.09.19. 38 dionica!!!
Što to sada znači? Ulaze li s ovim u neku novu obavezu? S kakvim ciljem?

LKPC-R-A 1. 1. ENERGIA NATURALIS D.O.O. +38 +0,01% +0,02M 152.347 418,00 25.09.19 63,68 36,02%

Energia Naturalis stekla 25.09.19. 38 dionica!!!
Što to sada znači? Ulaze li s ovim u neku novu obavezu? S kakvim ciljem?

Ako su nastavili kupovat na burzi onda je to po meni “strong buy” signal.
Vidim i da je tehnički signal jednak iako na za sad vrlo malom uzorku.

Hoće li se napokon ovdje malo podići “letvica”?

nažalost neće, još dugo dugo!

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/vucic-i-erdogan-u-beogradu-crtali-po-karti-bih-zajedno-s-clanovima-predsjednistva-bih-ucrtavali-su-ceste-i-pruge-i-najavili-projekt-od-250-mil-eura/9459332/

Auto cesta je korisna svima…

Raspored brodova

Stalno dobar promet valjda ce bit bolja zarada. Samo da opet ne uloze u jedrilicu kakvu da se sincici mogu bavit sejlingom 🙂

Vrijedna više od 3 milijarde eura: Buduća autocesta gradit će se u dva pravca, a imat će oblik prstena

Znam da je ovo na dugom štapu, ali kad se realizira, Beograd će preko Sarajeva i koridora VC biti povezan s Lukom Ploče novom autocestom.

New Report

Close