LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

PUT SVILE Najveći poslovni skup u povijesti Hrvatske s važnom ulogom luka Ploče i Rijeka

@sparky

PUT SVILE Najveći poslovni skup u povijesti Hrvatske s važnom ulogom luka Ploče i Rijeka

Natrpat ce nas kinezi parama
Naravno da se to eu i americi ne svidja
Ali Hrvatskoj ce godit tako novo prijateljstvo
Jer drugih investitora nema!

TKO VRIJEDI LETI TKO LETI VRIJEDI TKO NE LETI NE VRIJEDI

Luka Ploče postaje lider na Jadranu?

Ima li ovi dolazak kakve veze sa rastom?

mislim da će danas kupiti Tehniku, jer su u Zagrebu, a onda idu u Dubrovnik i tamo će vjerojatno potpisati ugovor s Rusima, da im predaju luku Ploče

mislim da će danas kupiti Tehniku, jer su u Zagrebu, a onda idu u Dubrovnik i tamo će vjerojatno potpisati ugovor s Rusima, da im predaju luku Ploče
[/quote]

http://zse.hr/default.aspx?id=91596
Zanimljivo spranca je ista svaki put. Kasno je kad napisu da raspolazu informacijama.

[/quote]

Dobar vic…

Ignore: KressoM, delux

[/quote]

Dobar vic…
[/quote]
vidim ipak će najprije u Uljanik, a dobro
https://novac.jutarnji.hr/aktualno/kinezi-zainteresirani-za-prugu-rijeka-zagreb-terminal-u-rijeckoj-luci-ali-i-za-uljanik/8715821/
nije ni njima lako, rastrgani su, izlog je pun, cijene akcijske, a “prodavač” ljubazan i žena također

kinezi možda bi i kupovali,ali ne odlučuje o tome RH nego EU jer naša suverenost više nije naša, a znamo što EU misli o kineskim i ruskim ulaganjima u EU

Pratim na službenim stranicama dolazak brodova u luku, vidim da se u 4 mjesecu promet skoro udvostručio, naročito promet rasutih tereta (valjda zbog novog terminala)…

Pratim na službenim stranicama dolazak brodova u luku, vidim da se u 4 mjesecu promet skoro udvostručio, naročito promet rasutih tereta (valjda zbog novog terminala)…

Imaju najmanje 1 brod svaki dan, brodospasovi remorkeri tu rade najbolji posao trenutno. Nekome je u interesu ovdje mala cijena i ovakvi prikazi dobiti, ispada da rade za kikiriki. Netko bi tu trebao usporediti kolicinu posla i prikazanu dobit gdje to odlazi. Dobiti od prije puni racuni, a sad par miljuna. Realna cijena na ovakvo stanje bila bi 1000 kn. Fond kupuje i ppd hm ocito zele pokupit od radnika sta je ostalo na niskim razinama za drugo nema objasnjenja.

Zato treba polako skupljat , a na ponudi im ne prodat dionice, sumnjam da ce ponuda bit velikodusna.
Kad se usporedi s lkri, vrijedi puno vise.
Imam lkpc

Imaju najmanje 1 brod svaki dan, brodospasovi remorkeri tu rade najbolji posao trenutno. Nekome je u interesu ovdje mala cijena i ovakvi prikazi dobiti, ispada da rade za kikiriki. Netko bi tu trebao usporediti kolicinu posla i prikazanu dobit gdje to odlazi. Dobiti od prije puni racuni, a sad par miljuna. Realna cijena na ovakvo stanje bila bi 1000 kn. Fond kupuje i ppd hm ocito zele pokupit od radnika sta je ostalo na niskim razinama za drugo nema objasnjenja.
[/quote]

svaka je točna i svaka na mjestu. Mene isto zanima gdje dobit odlazi.
NPM za Ploče je 1,3%, što je za sektor besramno nisko.

New Report

Close