LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma neće az prodavat..nema šanse..nego je pitanje zašto nisu dokupljivali na 400 i manje..kao i pbz obvezni..a uzimali su u dokapu na 850..a ništa od posla se nije promijenilo..dapače..danas luka bolje radi nego prije 3 godine
mnogo nelogičnosti… mogli su smanjiti prosijek ili nešto… ali najčešće većina fondova još više idu na štetu marketu pa čak i prodavaju dionice koje su skuplje platile… jednostavno nevjerojatno… oživljavanje tk U PUNOM SJAJU.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

ista stvar je i na dionici vira,srušili cijenu sa 500 na 100 kuna,i na kraju manager mirovinca koji ima 1% kupovao na 400-500 kn a prodaje po 105 kn,ma dajte molim vas..dokle više ovako?hanfa je kriva za sve..niko nikada nije dobio kaznu zatvora manipuliranjem tržišta..doduše ovdje je az odigrao i čak pošteno jer mislim da po kazonu ne smiju imati preko 25%,a az ima skoro 23% pa je tu limitiran,ali isto tako su vlasnici dionica vira pa sad ni na 90 kn nitko ne kupuje,a objavilo se spajanje svih šećerana,a hanfa uopće ne reagira na takvu objavu blokiranjem trgovanja do daljnih informacija za dioničare..žalosno da ne može žalosnije..i onda objavljuju po portalima da žele povratak malih ulagača povećanjem transparetnosti,pa da su oni imalo transparetni ulagali bi u Hrvatsku strani fondovi,čak ni onih sa rizičnom imovinom skoro da i nema,ima nešto sitno…užas..nimalo transparetnosti ni od firmi izlistanih na burzi a o hanfi neću opće da govorim..koga oni nadziru???’

Fondovi moraju ulagati 70% imovine u državne obveznice na koje imaju određenu kamatu koju opet moramo mi platiti…
Znači država zakonom dodjeli sredstva njima koje unaprijed odlučuje posuđivati i plaćati kamatu…, baš zgodno…, zašto ih sama odmah ne uzme…

Sa ostatkom sredstava se mogu igrati kako žele (jeftino prodavati skupo kupljene dionice kome žele i sl.)
Raji se prikaže da je bio prinos od osnutka.., ha,ha,haa
Imaju ipak neka ograničenja…, tipa dionice te i te kotacije i sl.

Ali ako slučajno na nekom poslu izgube 100 milja ili 200.., što sad.., izijo vuk magare…
Što ima veze tko je to platio…

Ludilo zakoni…

Ako je Narodna banka financijski suverenitet države.., ja bih se usudio imovinu OMF-a nazvati Investicijskim suverenitetom RH.

Vidjet ćemo što će biti s dionicama LKPC tj. imovinom hrvatskih građana, a ne fonda.., fond samo upravlja javnom imovinom, ali do sada bez sankcija za gubitke…

Ali, nemojmo osuđivati unaprijed.., treba pričekati i pratiti situaciju…

Svako negativno pisanje o TK, fondovima, zakonima .., pridonosi averziji ulagača, ali i podiže svjesnost i oprez istih

Zato.., glavu gore

Otvaramo trgovanje na 400 kn nakon blokade, sve osmišljeno.
Rado se sjetim PVCa

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Od datuma: Do datuma:
Datum svrstavanja:18.1.2019 Datum brisanja:24.1.2019 Razlog svrstavanja: zbog obavijesti o nastanku obveze za objavljivanje ponude za preuzimanje društva LUKA PLOČE d.d. od strane ENERGIA NATURALIS d.o.o.
Obavijest sa stranica zagrebačke burze!!! Da li netko zna nešto o ovome????Na isto sam upozorio i burzu al još nisam dobio odgovor!?!?!?GRRRRR

Jagma za jadranskim lukama tek je u začetku. Bez obzira na visinu ponude koja slijedi očekujem sve veću i jaču potražnju za dionicama LKPC u narednim godinama…unatoč stanju na ZSE.
http://www.seebiz.eu/investitori-iz-emirata-zele-da-preuzmu-luku-bar/ar-188650/

Kolega stock slazem se s vama !
Kad mozemo ocekivat ponudu?

sutra možemo očekivati ponudu..mislim da se mora cijena odrediti 7 radnih dana od dana objave preuzimanja,ali kao što kolega kaže,ako jedan zagrize kolač,i ostali se krenuti za njim..luke su bitne kinezima,ma koliko god oni šutili o tome..

Ko ce prodat na ovim razinama…Pave mozes ti to puno bolje…odrijesi kesu puna je!

Nema luku ploče, ali me frend zamolio da pogledam graf , na 500’kn je bila.
Sve je vikalo – sell.
I ovdje su se dugoročni dobro proveli.

poslovanje luke ploče ovisi najviše o bosni čije je gospodarstvo na respiratoru, nezaposlenost je velika, radno stanovništvo im odlazi u EU ili Hrvatsku pa ne znam temeljem čega očekujete procvat ove firme?!?

New Report

Close