Slažem ae kolega nema2puta usput da ponovim da se u LKPC očekuju i DRUGE DOKAPITALIZACIJE. a ako se uspoređuju cijene dionica Luke Rijeka i LKPC onda ova zadnja je jako deprecirana. Uravnoteženost, ne uzimajući u obzir ovu i sljedećih dokapitalizacija, bi bila uspostavljena na cijeni dionice LKPC od oko 24.000,00 kuna.
Uz svo duzno postovanje prema dionici LKPC koju i sam imam i od koje ocekujem vrlo dobru zaradu, mislim da bi kod ovakve usporedbe mozda ispravnije bilo reci da je LKRI precijenjena nego da je LKPC podcijenjena.
dioničar:
”
Slažem ae kolega nema2puta usput da ponovim da se u LKPC očekuju i DRUGE DOKAPITALIZACIJE. a ako se uspoređuju cijene dionica Luke Rijeka i LKPC onda ova zadnja je jako deprecirana. Uravnoteženost, ne uzimajući u obzir ovu i sljedećih dokapitalizacija, bi bila uspostavljena na cijeni dionice LKPC od oko 24.000,00 kuna.
”
Uz svo duzno postovanje prema dionici LKPC koju i sam imam i od koje ocekujem vrlo dobru zaradu, mislim da bi kod ovakve usporedbe mozda ispravnije bilo reci da je LKRI precijenjena nego da je LKPC podcijenjena.
Ma Luka Ploče se stvarno razvija svaki dan se nešto novo gradi, kupuje, već su uveliko počeli radovi na terminalu za rasuti teret i kontenerskom terminalu.
Ovdje nisu one priče gradiće se dogodine već su radovi daleko odmakli to mogu potvrditi jer sam svaki dan tu i svojim očima vidim šta se događa.
Skupština 24.01 će se sigurno održati, danas mi potvrdio jedan od vodećih ljudi u Luci Ploče.
JESI GA MOŽDA PITAO DA LI ĆE DRŽAVA SUDJELOVAT U DOKAPU, TO MI SE ČINI KAO KORISNA INFORMACIJA[rolleyes]
efodix: ” Uz svo duzno postovanje prema dionici LKPC koju i sam imam i od koje ocekujem vrlo dobru zaradu, mislim da bi kod ovakve usporedbe mozda ispravnije bilo reci da je LKRI precijenjena nego da je LKPC podcijenjena. ” LKRI je debelo precijenjena……sto se tice LKPC mislim da je trenutno fer cijena oko 4000 (nakon dokapa naravno)….
Mislim da će cjena biti i 20% korigirana i od tvoje fer procjene naravno nakon dokp.
DA LI DIONICE TREMA ZADRŽAT NAKON PRVOG KRUGA? JER BI SE MOGLO DOGODIT DA DRŽAVA NE SUDJELUJE PA DA ONDA ONI KOJI NISU PRODALI IMAJU PRAVO I NA OVE KOJE NISU UPISANE.
iLI JEDNOM KA OSTVARIŠ PRAVO SUDJELUJEŠ I U DRUGOM KRUGU BEZ OBZIRA PRODAVAO ILI NE
DA LI DIONICE TREMA ZADRŽAT NAKON PRVOG KRUGA? JER BI SE MOGLO DOGODIT DA DRŽAVA NE SUDJELUJE PA DA ONDA ONI KOJI NISU PRODALI IMAJU PRAVO I NA OVE KOJE NISU UPISANE. iLI JEDNOM KA OSTVARIŠ PRAVO SUDJELUJEŠ I U DRUGOM KRUGU BEZ OBZIRA PRODAVAO ILI NE
Mislim ,u stvari siguran sam da jednom kad ostvariš pravo sudjeluješ u svim radnjama,bez obzira dal si u međuvremenu prodao.[wink]
Mislim ,u stvari siguran sam da jednom kad ostvariš pravo sudjeluješ u svim radnjama,bez obzira dal si u međuvremenu prodao.[wink]
ako sve dobro shvaćam (dakle 1. krug 1.4, drugi možda/vjerojatno 2.2), onda zapravo ako kupiš jednu dionicu do 22.1. imaš 4.6 dionica poslije dokapa? to znači da današnjom kupnjom dionica po cijeni 6300 zapravo kupujemo dionice LKPC po 6300/4.6 = 1370kn?
blade:
”
DA LI DIONICE TREMA ZADRŽAT NAKON PRVOG KRUGA? JER BI SE MOGLO DOGODIT DA DRŽAVA NE SUDJELUJE PA DA ONDA ONI KOJI NISU PRODALI IMAJU PRAVO I NA OVE KOJE NISU UPISANE. iLI JEDNOM KA OSTVARIŠ PRAVO SUDJELUJEŠ I U DRUGOM KRUGU BEZ OBZIRA PRODAVAO ILI NE
”
HM, OSJETLJIVO JE TO PITANJE i to bi svakao trebalo negdje provjeriti.
Tko sa sigurnošću može tvrdit da neće ponovno nakon prvog kruga provjeravat stanje u SDA, kao naprimjer kod JDBA. Mislim da cijena NEBU BAŠ PALA NAKON PRVOG KRUGA pošto će ih dosta ić na “sigurno je sigurno”. Bar se ja nebi usudio prodavati. Prevelik je tu novac u igri, zamisli da država ne sudjeluje a ti si u međuvremenu prodao i sad nemaš pravo na te dodatne dionice, puco bi si u glavu.
lavgar:
”
”
ako sve dobro shvaćam (dakle 1. krug 1.4, drugi možda/vjerojatno 2.2), onda zapravo ako kupiš jednu dionicu do 22.1. imaš 4.6 dionica poslije dokapa? to znači da današnjom kupnjom dionica po cijeni 6300 zapravo kupujemo dionice LKPC po 6300/4.6 = 1370kn?
da, tako nekako,
kad bi bili sigurni da država neće sudjelovat cijena bi bila 11000 kn ako ne i više.
a mi ne samo da nismo sigurni da država neće sudjelovat već nismo sigurni ni da li će biti dokapa
Pošto mi je ovo prva dokap. imam registrirane dionice kod ZABA-e, i znači ja ne trebam staviti dionice na slobodnu poziciju?
Pošto mi je ovo prva dokap. imam registrirane dionice kod ZABA-e, i znači ja ne trebam staviti dionice na slobodnu poziciju?
ne