Koje je vaše mišljenje do kad će ovako ljepo rast [rolleyes] tj. hoće li jako pasti poslije dokap.??[huh]
Čini mi se da je prije objave o odgodi dotaknuta cj. od 6700kn, a ne vjerujem da će pasti ispod 4000kn
S obzirom na današnji ukrcaj institucionalnog igrača, ja ću biti dosta optimističniji u svojoj procjeni – rast ćemo do 8000, a pasti do 4400.
Bit će zanimljivo vidjet tko se ukrcao, jer s 2000 komada, ulazi ravno u top10.
Inače, od stanja 31.12. do današnjeg stanja, vidimo da prodaju PBZ i Erste, a kupuje HPB.
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 98.780 44,37 Osnovni račun
2. HZMO 37.493 16,84 Zast. račun
3. PBZ D.D. 8.829 3,97 Skrb. račun -140
4. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 8.440 3,79 Skrb. račun
5. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 3.070 1,38 Skrb. račun
6. HPB D.D. 2.611 1,17 Skrb. račun +68
7. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 2.395 1,08 Skrb. račun -305
8. PBZ D.D./NOVA LJUBLJANSKA BANKA 1.805 0,81 Skrb. račun
9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 1.522 0,68 Skrb. račun
10. PBZ D.D./ILIRIKA JUGOISTOČNA EUROPA 1.379 0,62 Skrb. račun
Ukupno: 74,71
Nije potrebno odregistrirati se ako imate margin kredit. Dobit ćete poziv preko banke. Oni koji budu sudjelovali u radu skupštine i budu se raspitali za budućnost ove dionice ostat če nemalo ugodno iznenađeni.
Ne kol. alan-poh, za jednu ide 1,4 a ako drž. ne sudjeluje još2,2 po nominali od 400kn
hm, primamljivo…..hvala kolega [thumbsup]
Kako je lijepo gledati ovaj sigurni uspon Luke Ploče nakon svih onih špekulacija u 11.mjesecu. Za razliku od loših vijesti koje su onda išle jedna za drugom i dezinformacija koje su istjerale van puno malih igrača(uz to još i korekcija koja je zahvatila cijelo tržište), sada se čini kao da ne postoji ijedna loša informacija za Luku. Za one koji nisu puno znali o onome što kupuju, rješavalo se tada ove dionice šakom i kapom. Za one koji su znali kako Luka diše, kakav joj je potencijal u idućim godinama bez obzira na probleme koji su se pojavili, dionice su se čvrsto držale u portfelju bez prodaje čak i da je cijena kliznula još više dolje. Za one koji su izdržali kad je bilo najteže, ovaj 1.mjesec 2008. postaje najveća nagrada… samo uživajte i gledajte kako ovo ide gore slijedećih 20 dana.. [proud] Ovo istovaranje danas preko 2 tisuće komada po najvišoj cijeni definitivno pokazuje koliko smo privlačna udavača, a vjerujte da prosaca ima još puno, puno.. PS. Osobno mislim ići na skupštinu 25.01. pa me zanima tko od forumaša ide u Ploče?
kolega ravovoski i ja ozbiljno razmišljam da dođem na skupštinu 25.01
Barbosa:
”
Ne kol. alan-poh, za jednu ide 1,4 a ako drž. ne sudjeluje još2,2 po nominali od 400kn
”
Da li ovih eventualnih 2,2 ide na baznu količinu ili uvećanu za bazna x 1.4?
Čitam malo ove postove i ima kolega koji bi dali i desnu i lijevu ruku da će doći do dokapitalizacije!
ALI NIKO sa 100% sigurnošću na ovom forumu ne može tvrditi da će doći do dokapitalizacije!
Po meni, kupiti ine dionice je bilo više manje ispativo do nekih 5500 tisuća no sad je dosta velik rizik!
Ukoliko dođe do dokapitalizacije zarade bude na koliko god da ste ju kupili!
No nemojte drukat ko da je to gotova stvar jer NIJE!
pozdrav
i ja.