LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

to ja zovem izvjestajem Kabum dosad najbolji izvjestaj

vidim ja jos malo pa nestalo

ovo radi bolje od mjenjačnice,17 mil.razlike tečaja, kamate

Book premašio 1.000,00 kn [emo_smijeh] Prihodi rastu….

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

kolege,

prihodi rastu, rashodi manji, dobit postoji, investicije u tijeku….

Čestitam

Još cca 2.000 kom i to bi bilo to za ovu razinu …

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

tako je mozda digne ljestivcu za ovih 2000 kom dok mu one na 900 stoje i cekaju radnicke dionice mislim da ce se tada PPd ukljuciti i da onaj tko ceka radnicke dionice bude docekao sipak dionica ima sve preduvjete za rast preko 1000kn u nekih godinu dana

Kako se netko istresao po kupnji.

@ambijent
pa napisao sam jučer da će se upravo to dogoditi. na ZSE nema svježeg kapitala nego isti špekulativni keš samo kruži od dionice do dionice, na prvu pozitivu na brzaka se pokupuje i za sat-dva brzo van pa u novu dionicu. tko nasjedne na te igre ostanu mu dionice kupljene na vrhu i čekanje neke nove prilike za izlaz.

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

Ovdje je pritisak velikog prodavaca,kad proda pravac se zna,tko god kupi na 700 jeftino je kupio,vidi slrs,slicna situacija je bila cak i cjena,ovdje nema zime jer su fundamenti na strani dionice i samo je nasa sreca sto ima dionica za kupiti

Ali zašto on prodaje ako je dionica tako dobra?

pa kupio je po 590

New Report

Close