zadnji ulomak http://www.jutarnji.hr/zbog-prodaje-ine-rusima-budimpesti-tihe-sankcije/1232708/ [emo_plazi]
Ne postoji nikakav ugovor s Kinezima osim onog po kojem će Kinezi isporučiti i montirati opremu na terminalu rasutih tereta. Kinezi su isporučitelji (opreme i usluge), a ne nekakvi poslovni partneri (spominjanjem sklapanja ugovora s Kinezima netko bi mogao steći pogrešan dojam).
Ne postoji nikakav ugovor s Kinezima osim onog po kojem će Kinezi isporučiti i montirati opremu na terminalu rasutih tereta. Kinezi su isporučitelji (opreme i usluge), a ne nekakvi poslovni partneri (spominjanjem sklapanja ugovora s Kinezima netko bi mogao steći pogrešan dojam).
[/quote]
Šta će Kinezi kada je Gazprom tu.
Pogledaj ovaj skriveni na asku kako skuplja sve što se ponudi ispred njega on skupi a vi čekajte istu ste priču pričali kada je dionica bila na 430 a mi pametni smo skupljali to je skoro 300 kuna po dionicu u mjesec dana a vi držite govore i mijenjate nickove, sretno vam bilo.
Nemam ama baš ništa protiv da cijena dionice skoči, dapače. Samo mislim da bi se u javnom prostoru stvari trebalo nazivati pravim imenom. Tragično je koliko novinari ponekad površno prate događanja i građanima prenose pogrešne informacije.
Otud i ova zbrka oko Kineza. Oni jesu poslovni partneri (u prethodnom upisu pogrešno sam se izrazio), ali oni koji prodaju proizvode i usluge (i koji su pobijedili na međunarodnom natječaju za opremanje terminala rasutih tereta), a ne nekakvi suinvestitori koji ulažu novac u Luku Ploče d.d.
Imao sam (ovo mi je prvi i jedini nick na ovom forumu) nalog na 480 kuna i prije negoli je dionica potonula na 450 kuna (prije dodirivanja dna!), ali danima nije prošao i kasnije sam novce uložio drugdje (neću govoriti bi li bilo bolje da sam se strpio još koji dan, tjedan, mjesec … :kiseli smiješak:).
Značajan udjel u vlasništvu kupilo je Prvo plinarsko društvo i (i meni) to se čini vrlo obećavajućim.
meni je uopce drago da je poslovanje stabilno dug zanemariv a drzava izasla vanka imamo nove kupce paketa od 1,52 posto i vrl vjerovatno pokusaj preuzimanja u neko eazumno vrijeme do 2 godine po meni pored ovakve lose BiH imamo dobit od 12mil kuna sto ce biti kad BiH pocne rasti
Nakon dugo vremena, danas bi koliko vidim mogli prebaciti 700 kn😄
Moje se zove trcanje pred rudo, a vase naknadna pamet😄
U svakom slucaju, dosadno nam obojici, cini mi se😄
Nakon dugo vremena, danas bi koliko vidim mogli prebaciti 700 kn😄
Već se neko vrijeme skida gotovo stalno s aska, po meni je 700,00 kn smiješna cijena za ovu dionicu, ali to je samo moje mišljenje.