LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

zadnji ulomak http://www.jutarnji.hr/zbog-prodaje-ine-rusima-budimpesti-tihe-sankcije/1232708/ [emo_plazi]

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

http://www.seebiz.eu/marze-luke-ploce-rastu-znatno-brze-od-onih-rijecke-luke/ar-98451/

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

i sklopljeni ugovori sa Kinezima i PPD bude optimizam

Ne postoji nikakav ugovor s Kinezima osim onog po kojem će Kinezi isporučiti i montirati opremu na terminalu rasutih tereta. Kinezi su isporučitelji (opreme i usluge), a ne nekakvi poslovni partneri (spominjanjem sklapanja ugovora s Kinezima netko bi mogao steći pogrešan dojam).

i sklopljeni ugovori sa Kinezima i PPD bude optimizam

Ne postoji nikakav ugovor s Kinezima osim onog po kojem će Kinezi isporučiti i montirati opremu na terminalu rasutih tereta. Kinezi su isporučitelji (opreme i usluge), a ne nekakvi poslovni partneri (spominjanjem sklapanja ugovora s Kinezima netko bi mogao steći pogrešan dojam).
[/quote]

Šta će Kinezi kada je Gazprom tu.

Pogledaj ovaj skriveni na asku kako skuplja sve što se ponudi ispred njega on skupi a vi čekajte istu ste priču pričali kada je dionica bila na 430 a mi pametni smo skupljali to je skoro 300 kuna po dionicu u mjesec dana a vi držite govore i mijenjate nickove, sretno vam bilo.

ZMAJKI - LANICA = HRPA GLUPOSTIJU

Nemam ama baš ništa protiv da cijena dionice skoči, dapače. Samo mislim da bi se u javnom prostoru stvari trebalo nazivati pravim imenom. Tragično je koliko novinari ponekad površno prate događanja i građanima prenose pogrešne informacije.

Otud i ova zbrka oko Kineza. Oni jesu poslovni partneri (u prethodnom upisu pogrešno sam se izrazio), ali oni koji prodaju proizvode i usluge (i koji su pobijedili na međunarodnom natječaju za opremanje terminala rasutih tereta), a ne nekakvi suinvestitori koji ulažu novac u Luku Ploče d.d.

Imao sam (ovo mi je prvi i jedini nick na ovom forumu) nalog na 480 kuna i prije negoli je dionica potonula na 450 kuna (prije dodirivanja dna!), ali danima nije prošao i kasnije sam novce uložio drugdje (neću govoriti bi li bilo bolje da sam se strpio još koji dan, tjedan, mjesec … :kiseli smiješak:).

Značajan udjel u vlasništvu kupilo je Prvo plinarsko društvo i (i meni) to se čini vrlo obećavajućim.

meni je uopce drago da je poslovanje stabilno dug zanemariv a drzava izasla vanka imamo nove kupce paketa od 1,52 posto i vrl vjerovatno pokusaj preuzimanja u neko eazumno vrijeme do 2 godine po meni pored ovakve lose BiH imamo dobit od 12mil kuna sto ce biti kad BiH pocne rasti

16,52

Nakon dugo vremena, danas bi koliko vidim mogli prebaciti 700 kn😄

Uz duzno postovanje prema starijem kolegi mislim da vas vid ne sluzi bas najbolje[emo_smijesak]

Moje se zove trcanje pred rudo, a vase naknadna pamet😄
U svakom slucaju, dosadno nam obojici, cini mi se😄

Već se neko vrijeme skida gotovo stalno s aska, po meni je 700,00 kn smiješna cijena za ovu dionicu, ali to je samo moje mišljenje.

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

blokira onaj tko je imao 2700kom po meni ostal mu je jos cca 1900 kom

New Report

Close