jedan paket je kupio rast, kupac za sada još nepoznat.
blackstone, dobro rečeno. prije dokapa cijena je bila 1200-1500 kn, a onda manipulacijama drastično srušena. doduše, treba priznati da je i poslovanje bilo sve lošije, ali ne za tako velik pad cijene.
Luka Rijeka je trenutno na cijeni jednog booka, dok je LKPC tek na 0,78 BV, smiješno…
a što ja govorim, tko s Rusima plin prodaje, mora zaraditi
kolege,
po načelu ne budi lijen da podjelim s vama informaciju, naime JL jutros u svom članku o Luci Ploče i ulozi PPD, naslučuje da iza 5% kupljenog paketa stoji Davor Patafta
a što ja govorim, tko s Rusima plin prodaje, mora zaraditi
[/quote]
Istina mora, ali kada, mjesec dva godinu pet? Vrijeme je novac 🙂
kolege,
po načelu ne budi lijen da podjelim s vama informaciju, naime JL jutros u svom članku o Luci Ploče i ulozi PPD, naslučuje da iza 5% kupljenog paketa stoji Davor Patafta
Tako nešto me uopće ne bi čudilo, čak možda i sam PPD stoji iza toga jer će manje buke napraviti i lakše (jeftinije) skupiti ostatak do kontrolnog paketa
kolega ValueWalk,
slažem se s Vama.
Nekako mi nemušto djeluje današnje obrazloženje” da im je pobjegao jedan paket od 5%”.
Pa kako im je mogao pobjeći paket koji je otišao po nižoj cijeni od one prosječne po kojoj je kasnije PPD kupio tri paketa.
Neto dobit: 12,10 milijuna kuna [emo_palacg]
Jedna Luka Rijeka koja se trguje na book value ima 1,8 milijuna neto dobit, smiješno u usporedbi sa LKPC
kolega ValueWalk,
slažem se s Vama.
Nekako mi nemušto djeluje današnje obrazloženje" da im je pobjegao jedan paket od 5%".
Pa kako im je mogao pobjeći paket koji je otišao po nižoj cijeni od one prosječne po kojoj je kasnije PPD kupio tri paketa.
Tako nekako, u tom slučaju je razlika hair cut za držanje pa nije ni to nelogično