[/quote]
Kako je lijepo biti general poslije bitke.
To je citat dijela članka s početka godine kada sam i ja napisao da luci ne cvatu ruže ali me dočekala hrpa prezrivih jedinica.
[/quote]
Kako je lijepo biti general poslije bitke.
To je citat dijela članka s početka godine kada sam i ja napisao da luci ne cvatu ruže ali me dočekala hrpa prezrivih jedinica.
[/quote]
zaboravio si reći jesi ti zmajki??
zaboravio si reći jesi ti zmajki??
Poznato je da ja stojim iza svojih stavova i da se nikome ne uvlačim u debelo meso, ne cmizdrim i ne kukam kad nešto ide na lošije, veselim se kad ide na bolje…
Ma koliko god se nekome sviđalo i ne sviđalo svoje mišljenje iznosim bez straha što će netko misliti ili napisati o meni tako da mi dva nicka nisu potrebna.
kolege,
mudro zbori Zmajki.
Malo me jezikom, stilom i sadržajem podsjeća na jednog bivšeg kolegu.
Ali ne, sigurno sam u krivu, pa na široko i još na šire je poznato kako on stoji iza svojih stavova, ne bi on manipulirao forumom.
Nego samo da primjetim kako se eto trgovanje stabiliziralo na 617.87kn.
Evo već se može kupiti po 617.86kn
Nastavno na post kolege Rite, uvjerenja sam da su svi labilniji već napustili dionicu, tako da su ostali jači, veći, mazohisti i oni koji vjeruju u ostvarenje zacrtanog programa razvoja iz 2011.
ma birtić je najbolje dočarao sve ovo sa naslovom:moj portfelj,spomenik mojoj gluposti….
http://www.poslovni.hr/vijesti/moj-portfelj-spomenik-mojoj-gluposti-213831.aspx
Vrlo dobro napisano, zaista. Ja također gubitak na LKPC tretiram kao vrlo jeftinu školarinu. Nisam vjerovao da će dokapitalizacija biti provedena na način na koji je provedena. Ne može se reći da nije bilo znakova ali bio sam previše naivan i zelen. Nije mi žao što sam jedan dio dionica kupio po 850 u dokapitalizaciji i u još nekoliko navrata poslije jer fundamenti tu cijenu opravdavaju. Žao mi je što sam nasjeo na priču o pravu prvenstva malih dioničara i vjerovao pokvarenoj upravi i još pokvarenijoj državi. Zbog toga sam ih jedno vrijeme krivio, no već duže vrijeme sam svjestan da sam ja pogriješio i zato mi je to jeftina škola. Ukoliko bih prodao LKPC sada, bojim se da bih mogao zaboraviti i ponoviti grešku. Neka stoji i neka me podsjeća da ubuduće ne radim takve i slične greške.
Što se tiče današnje cijene od 600 i kusur kuna po dionici, mislim da je to vrlo povoljna prilika, možda i jedna od najboljih na ZSE neovisno o svim realnim i nerealnim opasnostima o kojima ovdje razglabamo. Nedavno je Petrokemija kupila 50% Luke Šibenik i bila je jedini ponuđač. Pogledajte malo koliko je to platila, kakvo je poslovanje Luke Šibenik bilo i kakvi su fundamenti. Eto..
kolege,
mudro zbori Zmajki.
Ali ne, sigurno sam u krivu, pa na široko i još na šire je poznato kako on stoji iza svojih stavova, ne bi on manipulirao forumom.
Ništa on ne zbori genije.
Evo da se uvjeriš.
Osim komentara na kraju sve je citat iz članka Dubrovačkog Vijesnika od 08.01.2012.
http://dubrovacki.hr/clanak/35292/luku-ploce-ceka-teska-godina
kolege,
mudro zbori Zmajki.
Nego samo da primjetim kako se eto trgovanje stabiliziralo na 617.87kn.
Evo već se može kupiti po 617.86kn
Nastavno na post kolege Rite, uvjerenja sam da su svi labilniji već napustili dionicu, tako da su ostali jači, veći, mazohisti i oni koji vjeruju u ostvarenje zacrtanog programa razvoja iz 2011.
Nista se nije stabilidiralo.Na 617,86 kupljene su samo 2 dionice!!!
Prosjecna cijena je 608,73!!!
Tko je ostao u dionici i nije bas pametno napravio,zar ne?
Malo veca kupnja je tek na 399 kuna.
Pozdrav
kolege,
kako bi Churchill rekao : "Pesimist vidi problem u svakoj prilici, a optimist vidi priliku u svakom problemu".
dodao bih ako ih nemožeš pobjediti pridruži im se.
Inače sam i ja dojma kojeg je u postu 24.8. s nama podjelio kolega NevenS.
kolege,
za napisati je esej " zašto pada vijednost dionice Luke Ploče" ili " kome je u interesu srušiti vrijednost dionice Luke Ploče".
Ne želim lamentirati niti jadikovati.
Neću ni opetovano elaborirati( pogledaj fundamente ) zašto smatram da je dionica debelo podcjenjena.
I dalje držim da onaj koji sada kupuje po ovoj bagateli, odlično koristi nedostatak potražnje, i svaka mu čast.
Kako nema potražnje cijena naravno može i još pasti.
Ali pitanje o kojem broju dionica je riječ
@Malidion
O kakvoj "bagateli" pišete!!!
Kakva je perspektiva LKPC u narednih 5 godina???
Tržište je najbolji "sudac",a mislim da je više nego jasan smjer kretanja ove dionice.
Pozdrav
kolege,
ako ovo nije ludilo onda neznam što je, pa luka na mediteranu,s prilično stabilnim poslovanjem, koja nije financijski opterećena, s jasnim razvojnim planovima, s uređenim vlasništvom, da ima tržišnu kapitalizaciju 32 milijuna eura.
Imam ja puno godina i dosta utakmica u nogama, ovo nije moje subjektivno razmišljanje jer imam uložena sredstva u Luci, naprotiv mogu kupovati i dalje.
Samo želim potvrditi da se nešto luđe teško može viditi