LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kolega Reiman,

pravo je pitanje kako da se nas par ovdje organizira pa da po cijeni jedne bolje dubrovačke višekatnice s garažama, preuzmemo 50% dionica LKPC i instaliramo marionetsku upravu…

ja vam nemam dionice lkpc

i da napomenem da moji postovi u vezi lkpc nisu poziv niti na kupnju niti naprodaju ove dionice

@alin

Oćete reći da se nije pregovaralo sa talijanima ili niste dovoljno upućeni.
Ako može odgovor da jednom već znamo na čemu ste da li je dobro što se grade novi terminali ili nije?????????????????

Velecijenjeni kolega

Nakon ovolikog broja razmijenjenih poruka od kojih svaku nestrpljivo očekujem i pozorno proučim željan novih spoznaja koje ću steći čitanjem iste konačno sam došao do žalosne spoznaje da sam bio u zabludi jer su isprazne i šuplje, u većini slučajeva namijenjene diskreditiranju sagovornika kojeg ne poznajete niti slutite tko mi mogao biti i to na krajnje prizemnom nivou proglašavanja neistomišljenika drogerašem i slično, a ostatak namijenjen pritajenim ispitivanjem znanja i porijekla onog kome se obraćate. Tek djelić Vaših poruka ima neki oblik argumenta ali su se svi do sada pokazali kao netočni i pokušaj obmanjivanja isključivo s ciljem prikazivanja firme u boljem svjetlu bez obzira što Vas stvarnost i rezultati koje postiže u potpunosti demantiraju tako da ću još jednom ukratko ponoviti svoja stajališta da Luka Ploče niti LKPC gdje mislim o njenoj dionici u bližoj budućnosti nema nikakve perspektive i da će se, luka po prometu i zaradi, a dionica po cijeni zadržati na sadašnjim ili čak nižim nivoima što ste me slobodni demantirati egzaktnim brojčanim pokazateljima.
Dugoročne prognoze u ovakvim vremenima su izuzetno nezahvalne pa neću biti tako konkretan iako je moje osobno mišljenje da će povratak firme i njene dionice na neke bolje pozicije biti dugotrajan i krajnje mukotrpan.

Bez obzira na moje iznešene sive tonove želim Vama i firmi mnogo poslovnog uspjeha uz tri slova. EOD

kolega,

ako se ne varam AZOMF ima 8.87% dionica Luke Ploče

onda još 1,13 %, što nije malo, to je cca 4000 komada
[/quote]

1. AUDIO (75666130770)/REPUBLIKA HRVATSKA (52634238587) 47.009 11,11 Zast. račun
2. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. (69326397242)/AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND (59318506371) 38.036 8,99 Skrb. račun]
3. AUDIO (75666130770)/HZMO (84397956623) 37.493 8,86 Zast. račun
4. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D. (14036333877)/PBZ CROATIA OSIGURANJE OBVEZNI MIROVINSKI FOND (99318944138) 34.780 8,22 Skrb. račun
5. PBZ D.D. (02535697732) 22.099 5,22 Osnovni račun
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. (69326397242)/AZ PROFIT DOBROVOLJNI MIROVINSKI FOND (22134623145) 18.489 4,37 Skrb. račun
7. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. (53056966535) 14.024 3,32 Osnovni račun
8. ZAGREBAČKA BANKA D.D. (92963223473) 11.882 2,81 Skrb. račun
9. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. (53056966535) 8.779 2,08 Skrb. račun
10. ZAGREBAČKA BANKA D.D. (92963223473) 7.617 1,80 Skrb. račun
Ukupno: 56,79

kolege,

a koliko može još AZ PROFIT DMF, još kupiti?

Nota bene, privredna banka ima kao i poslije dokapa 5.22%, a Raiffeisen banka s 3.82% je pala na 3.32%.

Kolliko banke mogu imati udjela?

kolege,

javno želim zamoliti moderatore da zaštite kolege koji sudjeluju na forumu i izmjenjuju informacije, odgovaraju na postavljena pitanja, pa i iznose svoja mišljenja.

Uistinu mislim da forum nije zamišljen kao navijačko- huškačka platforma neiživljenih, a rekao bih i zlonamjernih likova.
Pa molim vas postavio sam jedno obično pitanje i iznio jednu konstataciju, a vidi ocjene na zadnjih par stranica…
Pa šta oni misle da nas mogu diskreditirati niskim ocjenama? A valjda mogu, evo ja ću se uskoro zacrveniti od niskog prosjeka.

kolege,

javno želim zamoliti moderatore da zaštite kolege koji sudjeluju na forumu i izmjenjuju informacije, odgovaraju na postavljena pitanja, pa i iznose svoja mišljenja.

Uistinu mislim da forum nije zamišljen kao navijačko- huškačka platforma neiživljenih, a rekao bih i zlonamjernih likova.
Pa molim vas postavio sam jedno obično pitanje i iznio jednu konstataciju, a vidi ocjene na zadnjih par stranica…
Pa šta oni misle da nas mogu diskreditirati niskim ocjenama? A valjda mogu, evo ja ću se uskoro zacrveniti od niskog prosjeka.

Nemoj se zamarati s tim ocjenama. Imaš kvalitetne postove i samo nastavi tako. Npr. ja nikad ne ocjenjujem postove a tvoje uvijek rado čitam i većinom bi ih ocjenio između 50 i 100%.

kolege,

Vi jednostavno niste skloni prihvatiti bilo kakav argumentirani dijalog.
Ocjene su besmislene i za malu djecu,slazem se,ali kod Vas je problem druge naravi.
Pozdrav

Predlažem da s ciljem imanja dobre ocjene otvorimo novi nick i pišemo o dionicama koje nemamo u portfelju, a argumenti neka nam budu "ide to dolje još dosta", "koja budala to sada kupuje" ili "nitko ne kupuje, a da vrijedi sigurno bi netko kupovao" itd…

…u takvim uvjetima očekivati porast cijena dionica ili porast likvidnosti i prometa firmi je čista iluzija i neznanje,neke dionice na zse su pre cijenjene do bola,to nije slučaj za lkpc,iako mislim da je i ona blago precijenjena,jer najgore nije iza nas,već najgore tek dolazi..tko je bio toliko promoćudan da je to skužio 2008 godine,skidam kapu….ja nisam imao to burzovno znanje,ali imam ga sad…pa ako poživimo,tko zna,možda se isti mi za 7-8 godoina opet budemo družili na ovom forumu,i nadam se u puno boljoj atmosferi….

Na temelju ovoga što ste napisali dokazujete da danas ipak nemate znanje na koje se referirate. 2008. godine je LKPC bila preko 6000 kn/dionici, a danas je na svega 10% tog iznosa. Bilanca LKPC onda i danas su dvije dijametralno suprotne stvari. Samo mali podsjetnik;

aktiva na kraju 2007.god / danas – 220 mil kn / 493 mil kn
obveze na kraju 2007.god. / danas – 43 mil kn / 74 mil kn
knjigovodstvena vrijednost dionice na kraju 2007.god. / danas – cca 790 kn / 970 kn
tržišna kapitalizacija početkom 2008. god. veća od 1.300.000.000 kn, a danas 274 mil kn

Temeljem vašeg znanja 2008. god. ste dobrano izgubili jer ste ulagali u debelo precjenjenu dionicu i tržište općenito, a još veće znanje koje imate danas neće vam donijeti dobit jer vas priječi ulagati u debelo potcjenjenu dionicu. Usporedite brojeve i oslobodite se straha, bili ste pohlepni kada ste trebali biti oprezni, a sada činite suprotno. Pogrešno je i jedno i drugo.

[/quote]
ja sam izgubio dio uloženosg,prvenstveno jer sam glumio boga,jer znao sam da će dugoročno padati,ali sam ulazio da bih trejdao,i naravno malo po malo gubio,nisam zamišljao da bi to moglo potonuti toliko duboko,na lkpc nisam izgubio nego 10% uloženog,najviše sam izgubio na atpl,dok su vani brodari rasli,naši su rapidno padali,shvatio sam onda da je za burzu najbitnija likvidnost,insajdera nemam,te sam odlučio napustiti burzu prije godinu dana,i ušao sam u kanadski dolar,on je narastao cca 9% od tada,pomno pratim zbivanja i imam kontakte sa američkim ulagateljima,u njih je tek sada vrijeme kao u nas kad je bio ipo ht-a,tako je i u njih bio ipo facebooka,jadni ne znaju šta ih čeka….naša mala burzica je indikator za velike burze,vidit ćete,da dogodine dow jones neće ni primirisat 13000 bodova….

kolege,

uvaženi i značajni gospodin iz Londondoskog Citya će slijedeći tjedan navratiti u Lijepu Našu.
U koje dijelove još se nezna točno.
Vidim da Luka Rijeka trza na posjet.
Vidim da Luka Ploče netrza.
Dali to znači da će se ovaj suvremeni guru svjetskog financijskog središta zadržati ipak samo u sjevernim i zapadnim krajevima naše velike Zemlje?

kolege,

"ide to dolje još dosta"

kolege,
"ide to dolje još dosta"

Si pošandrcal od vrućine. Ne!

Pa još 03.08.12. si napisao slijedeće:

"Zaključak: u današnja turbulentna vremena onaj tko ima novaca nemože zamisliti bolje i sigurnije ulaganje od ulaska u Luku Ploče, a to su već prepoznale i banke i mirovinski fondovi"

[lol]

New Report

Close