LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kolege,

koja hrabrost, dotični je otklizao na asku čak na 642kn

Dosada neviđena hrabrost

Kolega Alin samo i dalje pisite argumentirano i angazirano kao i do sada.
Sve Vase procjene,stavovi i ocjene su se pokazali tocnim do sada.
Pozsrav

Vidim da ovo ljeto niste uspijeli izdvojiti za ljetovanje pa bi vas kolega alin mogao ugostiti par dana da osjetitite kako je kupati se u slanoj vodi a usput bi vas mogao malo i educirati kako to i šta ne valja a šta je dobro a usput bi mogli razriješiti i njegove dileme da li je za LKPC dobro što se gradi novi terminali ili nije a mogli bi mu vi prenijeti svoja iskustva sa VPIK-a vjerujem da bi mogao izvući dobru pouku kada i kako kupovati a ne kao vi kupiti na vrhu a prodati na dnu.
lijep pozdrav iz suncem okupane Dalmacije.
[/quote]
Alin,ali ja sam na Tajlandu i kupam se u Andamanskom moru.Tamo i zivim vec neko vrijeme i lijepo mi je.Zao mi je ako si Vi ne mozete priustiti nesto vise i bolje.
A sto se Vupika tice on je narastao (na od kada ga pljuckate) s oko 50 kuna na preko 90 i dalje konstantno raste,a jadna LKPC je od tada pala sa 1800 na 600 kuna i nesto malo.
I danas pada i tko zna do kada i koliko ce padati.
No na burzi netko mora i gubiti,zar ne!!!
P.s. ovo sa morem doista me nasmijalo!!!!
Pozdrav

…u takvim uvjetima očekivati porast cijena dionica ili porast likvidnosti i prometa firmi je čista iluzija i neznanje,neke dionice na zse su pre cijenjene do bola,to nije slučaj za lkpc,iako mislim da je i ona blago precijenjena,jer najgore nije iza nas,već najgore tek dolazi..tko je bio toliko promoćudan da je to skužio 2008 godine,skidam kapu….ja nisam imao to burzovno znanje,ali imam ga sad…pa ako poživimo,tko zna,možda se isti mi za 7-8 godoina opet budemo družili na ovom forumu,i nadam se u puno boljoj atmosferi….

Na temelju ovoga što ste napisali dokazujete da danas ipak nemate znanje na koje se referirate. 2008. godine je LKPC bila preko 6000 kn/dionici, a danas je na svega 10% tog iznosa. Bilanca LKPC onda i danas su dvije dijametralno suprotne stvari. Samo mali podsjetnik;

aktiva na kraju 2007.god / danas – 220 mil kn / 493 mil kn
obveze na kraju 2007.god. / danas – 43 mil kn / 74 mil kn
knjigovodstvena vrijednost dionice na kraju 2007.god. / danas – cca 790 kn / 970 kn
tržišna kapitalizacija početkom 2008. god. veća od 1.300.000.000 kn, a danas 274 mil kn

Temeljem vašeg znanja 2008. god. ste dobrano izgubili jer ste ulagali u debelo precjenjenu dionicu i tržište općenito, a još veće znanje koje imate danas neće vam donijeti dobit jer vas priječi ulagati u debelo potcjenjenu dionicu. Usporedite brojeve i oslobodite se straha, bili ste pohlepni kada ste trebali biti oprezni, a sada činite suprotno. Pogrešno je i jedno i drugo.

Kolega Alin samo i dalje pisite argumentirano i angazirano kao i do sada.
Sve Vase procjene,stavovi i ocjene su se pokazali tocnim do sada.
Pozdrav

*** brisano ***
Nažalost, iz svakog mog posta izbija riječ nažalost, sam do sada uvijek bio u pravu bez obzira koliko me netko s argumentima ili protiv njh nastojao pobiti.

O vjerodostojnosti Galijinih izjava i onom što se zaista od njih ostvarilo upravo sam još uvijek pod dojmom njegove dobre upućenosti i snage argumenata na post koji je uputio 02.05.12. stranica foruma 1807 u kojem piše slijedeće:

"Kolega jako ste loše upućenu u situaciju oko LKPC predstojeće razdoblje će biti nikada bolje za LKPC, trenutno su pri završetku pregovori sa talijanima oko pretovara 8 miliona tona uglja i to bi trebao biti probni kontigent a ako sve bude štimalo a ne vidim razloga da ne štima to bi bio dugoročni posao koji bi se potpisao na 30 godina a valjda jer svima jasno šta će to značiti na prihodovnoj strani"

Ti ovdje od 850 kupuješ i stalno pišeš da je dno. Al šta te briga ti si mlad , imaš vremena

Moji postovi nisu poziv niti na kupnju niti na prodaju dionica, niti na bavljenje dionicama, niti su investicijski savjeti

kolege,

pa ovdje je stvarno sve zanimljivije, novi likovi, novi nickovi, stari likovi.

Uglavnom uistinu lijepo da se dinamizira, pa makar rasprava…

Ti ovdje od 850 kupuješ i stalno pišeš da je dno. Al šta te briga ti si mlad , imaš vremena

**** brisano ****

@alin

Oćete reći da se nije pregovaralo sa talijanima ili niste dovoljno upućeni.
Ako može odgovor da jednom već znamo na čemu ste da li je dobro što se grade novi terminali ili nije?????????????????

ZMAJKI - LANICA = HRPA GLUPOSTIJU

e, a koliko ovdje az još smije kupiti

kolega,

ako se ne varam AZOMF ima 8.87% dionica Luke Ploče

kolega Reiman,

pravo je pitanje kako da se nas par ovdje organizira pa da po cijeni jedne bolje dubrovačke višekatnice s garažama, preuzmemo 50% dionica LKPC i instaliramo marionetsku upravu…

kolega,

ako se ne varam AZOMF ima 8.87% dionica Luke Ploče

onda još 1,13 %, što nije malo, to je cca 4000 komada

ispričavam se kolegi Reismanu, krivo sam naime upisao ime

New Report

Close