LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kolege,

s obzirom da mi znamo da oni znaju da treba disperzirati porfelj, a ovdje im je novac na sigurnom i ne trebaju brinuti, ne mogu ovo njihovo ponašanje drugačije tumačiti nego kao potpuno špekulativno, odnosno da žele rušiti cijenu kako bi jeftinije dokupili.

To je lijepo kolega Petina potvrdio par stranica unazad!

BV im je mrvicu ispod 1000 kn sada ili ima netko bolji izračun ? ..

Jel itko zna šta im je ovih 247 miliona kn danih zajmova , depozita i slično, pod KRATKOTRAJNA FINANC. IMOVINA ?

Ipak im je to više od pola BOok Value-a , pa ne bi bilo loše to razjasnit odma danas na forumu .. [huh]

Kressho

Eto, čim sam preporučio kupnju netko je pomeo ovaj prelijepi paketić po 690 kn .. Hbg, ako je dno dna ovdje 650kn a je, onda je 690 kn priličan zicer .. Tko se nervira kad mu dionica padne 7 % ako uopće dodje do toga – osobno sumnjam – taj ionako nije za burzu ..
Šteta što nista tako ažurno i prodavali na moje preporuke (cijena je tad bila 1800 cca )

Ajmo mi radje vidjeti šta je ta kratkotrajna financ.imovina najprije .. I para u blagajni čak imaju preko 10 % tržišne kapitalizacije rekao bih ovako od oka, to je sjajno . [thumbsup]

Kressho

kolege,

konačno je Uprava poduzela korake u smjeru nekog oblika prezentacije poslova i aktivnosti koji su u tijeku u Luci Ploče.
Prenosim iz medija kako su na ZSE, prošli tjedan održani susreti između investitora i izdavatelja, te su tako svoje poslovanje ulagačima predstavili Luka Ploče i još šest tvrtki.

Novosti!!!

3. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. (69326397242)/AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND (59318506371) 35.129 8,31 Skrb. račun
4. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D. (14036333877)/PBZ CROATIA OSIGURANJE OBVEZNI MIROVINSKI FOND (99318944138) 34.780 8,22

ukupno: 56,84

nestala potpora.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

nestala potpora.

Zato je barem u luku napokon došlo nešto što bi se moglo nazvati brodom. Osim par mikrića koji standardno prekrcavaju glinicu i staro željezo došao je brod s 33 000 t šećera.

potpora je nestala jer se bliži 17.06. ključan datum za sve europske dionice…tek poslije tog datuma se mogu iskristalizirat neke smjernice kuda dalje,gore ili dole,a do tada oprez,….a promet ionako mnije bitan,u globalu u ovoj godini promet je dosta loš…a cijena dionice je tu negdje gdje bi i trebala biti,između 600-700 kuna,to je dosta realno

potpora je nestala jer se bliži 17.06. ključan datum za sve europske dionice…tek poslije tog datuma se mogu iskristalizirat neke smjernice kuda dalje,gore ili dole,a do tada oprez,….a promet ionako mnije bitan,u globalu u ovoj godini promet je dosta loš…a cijena dionice je tu negdje gdje bi i trebala biti,između 600-700 kuna,to je dosta realno

Ma poštujem ja tvoje plavo sunce ali taj datum nema nikakve veze s LKPC.
Dok je svijet tu gdje jeste, država u stanju kakvom jeste i luka kakva jeste nikakvih pomaka nema.
Sva pozitivna pisanja su čisti drukeraj, a da bi išli pisati nešto negativno nema potrebe jer većina ima oči otvorene i zna zbrojiti dva i dva.

Što se ovo dešaje,muk na forumu,bonaca u luci [cry] nestali nam i dežurni dopisnici iz ploča [shocked] kolege kad se kreće sa otpuštanjem radnika i isplatama o kojim se pisalo?ili će trebat radne snage,kaj se zbiva na jugu [tongue]

Što se ovo dešaje,muk na forumu,bonaca u luci [cry] nestali nam i dežurni dopisnici iz ploča [shocked] kolege kad se kreće sa otpuštanjem radnika i isplatama o kojim se pisalo?ili će trebat radne snage,kaj se zbiva na jugu [tongue]

razmišlja se o promjeni imena u Luka Plače d.(o)d.(aljnjeg)

AZ Mirovinski fond + 55kom
http://www.zse.hr/userdocsimages/stjecanje_otpustanje/LKPC_stjecanje_otpustanje_2012_HR_1562012121711.pdf [thumbsup]

New Report

Close