lacoste, pa nemoj tako uvredljivo reagirati, ipak ti prognoziras 80 EUR svakih par dana [tongue]
alt333, cemu takva rezignacija na temi, da nije neuzvracena investicijska ljubav u pitanju
Nekima su sve ljubavi neuzvraćene kako one u životu tako i ove burzovne ali interesantno kako je uvijek krivac netko treći a nikada oni sami nisu krivi za to šta im se događa.
[/quote]
Koji treći,u naj većoj euforiji kada je cijena bila oko 1800-2000 kn sam rekao da je preskupo(mačak u vreći) i to se i dogodilo.
Rekao sam da cijena ide do 80-90 eura i to se događa-o kakvoj ljubavi i krivcu se tu radi???
ispod 700-650 kn ,lagano ću kupiti po koji komad,ali ne previše prije nego se cijena približi 600 kn.
Iznosim samo svoje razmišljanje ako situacija bude tekla prema navedenim stvarima,bez nagovora za kupnju ili prodaju.
Svak odlučuje za sebe i svoj novac.
Ali da je trebalo biti strpljiv u ovoj cijeloj priči stoji 100%-i upravo je ta sudržanost onih koji su to učinili,dovela do očuvanja vrijednosti novca .
lacoste, pa nemoj tako uvredljivo reagirati, ipak ti prognoziras 80 EUR svakih par dana [tongue]
alt333, cemu takva rezignacija na temi, da nije neuzvracena investicijska ljubav u pitanju
Da i dalje ostajem pri tome..
[/quote]
Bilo bi bedasto da usvojaš tuđe mišljenje, kontrirajući svojem.
Nego eto te po svim dionicama pišeš isto, kaj ti nije onda jednostavnije otić na temu komentari trgovanja i fino veliš da sve to ide jo dolje 10-15%…ofkors po tvojem mišljenju, ha, kaj misliš o tome ?
Da i dalje ostajem pri tome..
[/quote]
Bilo bi bedasto da usvojaš tuđe mišljenje, kontrirajući svojem.
Nego eto te po svim dionicama pišeš isto, kaj ti nije onda jednostavnije otić na temu komentari trgovanja i fino veliš da sve to ide jo dolje 10-15%…ofkors po tvojem mišljenju, ha, kaj misliš o tome ?
[/quote]
nepišem po svim dionicama ,već samo na onim koje pratim,i na kojima sam nekom svojom predođžbom odredio ciljeve ,u početku su se činili preoptimistični ,no na žalost u zadnje vrijeme se pokazuje da su bili realni,uz ovaj pad na burzi.
Što se tiče moje procjene Crobexa-već sam naveo u svojim postovima da je moja procijena oko 1400-1500 bodova .
Stoga se nebih ponavljao .
PETINA
Mucić gradi terminal u Plocama za 140 mil.Eur.
Business.hr-dnevno izdanje
kolega ne mora biti točno sve što piše u tisku…raspitajte se u Pločama i provjerite vjerodostojnost vijesti…
to su obične floskule,o lkpc se pričaju bajke ima već 20 godina,i zanimljivo,još ima ljudi što ih puše,mega firma mega mogućnosti,a sve je isto ima već 40 godina,uz koju dizalicu više..da se lkpc nalazi u švicarskoj ja bi povjerovao u tu vijest,ali to je obična floskula,uostalom tko će im dati to brdo novaca koje oni ne mogu vratiti,dajte ne budite djeca..po novinama se svašta piše zato što nitko ne odgovara za laži i prevare,i to je hrvatska…
PETINA
kolega ne mora biti točno sve što piše u tisku…raspitajte se u Pločama i provjerite vjerodostojnost vijesti…
ja sam se raspitao direktno kod njih i potvrdili su mi…
PETINA
[/quote]
Citirat ću jednog tipa iz Ljubuškog koji je za MI izjavio "Jak mi konzorcij"
Ti mali graditelji kula od pijeska mogu graditi tako nešto samo ako im iza leđa stoji neki TurkOil ili slični igrač velikog kalibra.
lacoste sad su ti zimski praznici, nazicaj kod svojih jos tih 20 eura…
nema potrebe ,stpljenje i dolaze same.
jure555
neum
PETINA
Citirat ću jednog tipa iz Ljubuškog koji je za MI izjavio “Jak mi konzorcij”
Ti mali graditelji kula od pijeska mogu graditi tako nešto samo ako im iza leđa stoji neki TurkOil ili slični igrač velikog kalibra.
Namjera je bila sljedeća:
terminal za tekuće terete-Luka Ploče trgovina (čitaj Luka Ploče-Pavlović ) daje zemljište koje ima pod koncesijom i projektnu dokumentaciju
-finansiranje dijelom kapitalom Luke Ploče a dijelom kreditima od budučih partnera koji će koristiti terminal (Petrol, Lukoil i sl.
-odrađen je pozivni natječaj na kojem je najjeftiniji normalno bio Mucić (jer su ostale prateće ponude bile od njegovih prijatelja ) i pripremao se za građenje, ograda je postavljena i sl.
Znaći Pavlović daje zemljište,projekte s građevinskom dozvolom, dio kapitala, Mucić gradi i na kraju oba gospodare tim terminalom jer on prirodno donosi veliku lovu.Uspiu ta ponuđena cijena od Mucića je jedno 2 puta viša od normalne, tržišne…problem što se još nije počelo graditi je u tome što je DORH počeo malo pokazivati interesovanje za sve ovo…tako da će Luka Trgovina na kraju morati raspisati javni natječaj za gradnju istog a onda je upitno hoće li izvođač biti Mucić ili recimo Konstruktor
Pavlović je odabrao perfektan tajming, tj kad je država prestala biti večinski vlasnik a NO je svakako u njegovim rukama ali ga je zeznulo što su neke stvari procurile u javnost…i njega i Mucića, zato sad sve stoji, Mucić samo radi svoju neku halu u luci