@ Petina
Kolega, vidim da ste informatički neobrazovani, pa ne bih ulazio u raspravu…
PS. Ne znam zašto ste se prepoznali u mojoj pošalici… [wink]
@ Stardust
Hoce li Uprava kupovati svoje dionice ?
Imaju li novaca za to ?
Ako imaju,KOLIKO NAMJERAVAJU ODVOJITI ZA TREZORSKE DIONICE i kada ?
Hoce li biti dividenda za 2012g?
Kakvi su planovi poslovanja za 3 i 4 Q ?
To trebate znati a jesam li ja spam ili ste vi moljac,to je nebitno !
p.s. Upravo danas se razgovaralo o tome.Da ste bili ,saznali bi.
Hoce li Uprava kupovati svoje dionice ? HOĆE !
Imaju li novaca za to ? IMAJU !
Ako imaju,KOLIKO NAMJERAVAJU ODVOJITI ZA TREZORSKE DIONICE i kada ? PUNO i ODMAH!
Hoce li biti dividenda za 2012g? HOĆE!
Kakvi su planovi poslovanja za 3 i 4 Q ? VELIKI!
Jesam li pogodio?
[lol]
Rasti ce .Prvo cekamo da padne na 400kn. [kiss]
[/quote]
Situacija je takva da bi bilo najbolje obustaviti trgovinu na burzi
Sada na burzi imamo situaciju u kojoj nije pogodno prodati po 1100, ali ni kupiti prije 900 [undecid]
[/quote]
[lol]
[/quote]
PETINA ,
kao što se vidi iz priloženog osvojili ste nagradu Najveći Krumpir na forumu LKPC !
@petina
Upravo je nevjerovatan Vaš stalni napor reklamiranja ove dionice unatoč toga što su cjenovni efekti Vašeg truda obrnuto proporcijalni na tržištu.
Možda da malo prestanete pisati i iznositi "ono što su rekli….." se cijena i pomakne na gore?
Dioničari LKPC su izgleda "siti praznih priča" i ogromnih gubitaka.Možda konačno žele "nešto konkretno"?
Inače Vi ste mi simpatični jer ne vređate neistomišljenike,ali mislim da ste i dobronamjerno naivan.
Inače i ja sam kupio nešto ovih dionica za oko prosječno 830 kuna komad tako da mislim da će gore,ali ne naglo i skokovito već relativno polako.
Poslovanje LKPC se mora "popraviti" i povećati promet jer sadašnji rezultati ne obećavaju.
Pozdrav i sve dobro
IMO:
LKPC smatram dionicom sa trenutnim najboljim potencijalom za rast!
Uopce nije bitno dali je cijena 800 ili 850 kn …
Dok ne probije 790kn tj. ne napravi novo dno treba je drzati.
IMO:
LKPC smatram dionicom sa trenutnim najboljim potencijalom za rast!
Slažem se!!!
1200kn se nazire za 4-5 dana!!!
2 pozitivne blokade i tu smo!
Hoce li Uprava kupovati svoje dionice ? HOĆE !
Imaju li novaca za to ? IMAJU !
Ako imaju,KOLIKO NAMJERAVAJU ODVOJITI ZA TREZORSKE DIONICE i kada ? PUNO i ODMAH!
Hoce li biti dividenda za 2012g? HOĆE!
Kakvi su planovi poslovanja za 3 i 4 Q ? VELIKI!
Jesam li pogodio?
[lol]
Mala ispravka za 3 i 4 Q .Nisu veliki vecznatno bolji u odnosu na 2011.
U sridu ! [thumbsup]
@ bisakovi
Ja ne zelim nikoga vrijeđati ali mi smeta kada ljudi nemaju svoj STAV i svoje MIŠLJENJE.Kao šta sam ja zagovornik LKPC i vjerujem u nju tako ste kolega vi isti u VPIK-u i to je vaše pravo.Ima još mnogo stvari koje bi mogao napisati ali ne želim jer vrijeme ce pokazati.
Ne volim tipove poput Pero7,Agnostika i dr. a koji nemaju svoje mišljenje vec pišu kako vitar puše.
p.s.Šta bi rekla stara narodna:Ne možeš stisnuti i pr(h)dnuti.
Slažem se!!!
1200kn se nazire za 4-5 dana!!!
2 pozitivne blokade i tu smo!
[/quote]
kolega jel ovo znači da vi danas izlazite? ostavite bar komad dva da imate razlog pisati. the more the merrier.
PETINA :
Ne volim tipove poput Pero7…
Odmah mi je lakše
Ni ja ne volim tipove koji pišu svakodnevno izmišljotine i laži i navlaće neupućene investitore
PETINA :
Ne volim tipove poput Pero7…
Odmah mi je lakše
Ni ja ne volim tipove koji pišu svakodnevno izmišljotine i laži i navlaće neupućene investitore
Perice dragi,
nemoj kopati nos.Nos može služiti i za druge stvari,npr.da nanjušiš dobru priliku na TK a ne da ga stavljaš na kanalizacijski dio tijela,šta bi rekli,IBERLAUF.
P.S.Da si bio na GS tada bi znao mnogo više a nebi ti trebala kolegica Ivana7 kao mentorica.
Ivana 7 je simpaticna i draga ,ima svoje mišljenje za razliku od tebe.