LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

PETINA, 26.08.2011. u 10:17
upitnik9

Donijeli su odluku o kupnji do 10% dionica.

Kolega,gdije ste ? Nema odgovora ? Dali su u pitanju jutarnji problemi sa probavom ? [lol]

@ upitnik9

Na prošloj GS nisu a prije toga cisto sumnjam jer tek sada donose odluku koja ima daje tu mogucnost .

@ upitnik9

Evo vam izvjestaja sa prošle GS.

PREDMET: Održana Glavna Skupština Luke Ploče d.d.
Glavna Skupština Luke Ploče d.d. održana je u ponedjeljak, 02.08.2010.god. s početkom u 10:00 sati u sjedištu Društva u Pločama, Trg kralja Tomislava 21. Na Glavnoj Skupštini je prisustvovalo pet dioničara i njihovih punomoćnika, koji su donijeli slijedeće odluke:

Usvaja se izvješće Uprave o stanju i poslovanju Društava u poslovnoj 2009. god.

Usvaja se izvješće Nadzornog odbora o obavljenom nadzoru vođenja poslova Društva za 2009. god.
 Usvaja se izvješće revizora o obavljenoj reviziji financijskih izvještaja za
2009. god. i konsolidiranog godišnjeg financijskog izvješća za 2009.god.
 Usvajaju se financijska izvješća Društva za 2009. god. i konsolidirano
financijsko izvješće za 2009.god.
 Usvaja se Odluka o uporabi dobiti Društva za 2009. god. na način da se neto
dobit u iznosu 3.328.299,27 kn rasporedi:
– u zakonske rezerve (čl. 222 ZTD-a) 166.414,96 kn
– u ostale rezerve 1.580.942,15 kn
– u zadržanu dobit 1.580.942,16 kn
 Daje se rezrješnica (odobrava se rad) Upravi Društva za 2009. god.
 Daje se rezrješnica (odobrava se rad) Nadzornom odboru Društva za 2009.
god.
 Za obavljanje revizije financijskih izvještaja matičnog društva Luka Ploče d.d.
i konsolidiranih financijskih izvještaja Grupe Luka Ploče imenuje se
ovlaštena tvrtka: PricewaterhouseCoopers d.o.o. Zagreb za 2010. godinu.

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/vXRFQb38en76hyFm0VRv8Q==.pdf

p.s. nemojte drukati bez osnove.

a gdje je onaj na kupnji(825) sa 200 komada? prepao se da nebi možda i kupio??!!!

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

kolega Petina

s obzirom na Vašu predanost ovom trgovačkom društvu uopće ne sumnjam na nazočnosti današnjem sijelu redovne glavne skupštine jedine nam i premile Luke, te Vas ovim putem molim da podijelite koju informaciju i s nama.
Također Vas molim za Vaš dojam cijelog događaja jer sam siguran da je bilo puno novih protagonista.

kolega Petina

s obzirom na Vašu predanost ovom trgovačkom društvu uopće ne sumnjam na nazočnosti današnjem sijelu redovne glavne skupštine jedine nam i premile Luke, te Vas ovim putem molim da podijelite koju informaciju i s nama.
Također Vas molim za Vaš dojam cijelog događaja jer sam siguran da je bilo puno novih protagonista.

Mogu kazati samo sljedece:
Sve sto sam do sada pisao ce se obistiniti a to je ujedno potvrdila danasnja GS.

p.s.Jos sam veci optimista. [thumbsup]

Kolega Petina, zašto LKPC ne raste?
Unaprijed hvala na odgovoru!

Rasti ce .Prvo cekamo da padne na 400kn. [kiss]
[/quote]

Situacija je takva da bi bilo najbolje obustaviti trgovinu na burzi

Sada na burzi imamo situaciju u kojoj nije pogodno prodati po 1100, ali ni kupiti prije 900 [undecid]
[/quote]

[lol]

.

Luka Ploče d.d. – odluke Glavne skupštine

http://www.zse.hr/default.aspx?id=37139

@ Pero7
Baš trazim u Ginisovoj knjizi rekorda pod rubrikom "Najveci krompir" i rekli su da cekaju rezultat od Pero7 jer je veliki potencijal za veliki krompir.

Obratite pažnju na Ad.13.

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/05qdYWGbiGdPGL8daydw8w==.pdf
Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja i primjenjiva je u razdoblju važenja ovlasti danih ovom Odlukom.

[thumbsup]

"3.
Davorin Rudolf, rođen 13.02.1934.godine, osobna iskaznica broj: 15634639 izdana od PU Split, OIB 43696922151, Split, Reljkovića 12"
Pa čovječe,ovaj ima 77 godina????

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

Evo jedno nagradno pitanje:

Najveći spammer na ovoj temi je…. [lol]

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Evo jedno nagradno pitanje:

Najveći spammer na ovoj temi je…. [lol]

Kolega,trebali ste biti danas na GS i vidjeli bi tko je spammer a tko player.

Vidjet cemo vrlo brzo dali ce NO koristiti pravo koje su danas izglasali i koliko su NOVACA ZA KUPNJU VLASTITIH DIONICA ODVOJILI.

[kiss]

p.s.Ako imate problema sa virusima tada posprejate kompjuter sa INSEKTICID-om i pokrijte ga plasticnom vrecom i zavezite.Drzite tako 10-tak dana i tek nakon toga mozete upaliti kompjuter. [kiss]

New Report

Close