LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bilo bu jako zanimljivo vidjeti da li bu se mirovinci odlucili na promjenu upravljacke strukture. Zajedno sad vjerojatno drze preko 50%.

Preko Luke Ploče u sjevernu Afriku izvozili su poduzetnici iz Bosne i Hercegovine. Sada čekaju građevni materijali Energoinvesta za Libiju. "Iako nam promet sa sjevernom Afrikom nije velik, u ova vremena nam je sve značajno", kaže Ivan Pavlović, direktor Luke Ploče
Vaš link

I još dobrih vijesti

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Vaš link

"Snižavanje rejtinga Americi tada je ulilo strah i među domaće ulagače pa je počela masovna prodaja dionica. Iako su većinu najatraktivnijih dionica tada pokupovali mirovinski fondovi, dio njih morali su kupovati specijalisti odnosno "market makeri""

A ne brajo…

"Lipa 'sovka i Bogu je draga "

GLAVNU SKUPŠTINU DRUŠTVA LUKA PLOČE d.d., PLOČE,

koja će se održati 29.08.2011.godine u 10 sati u sjedištu Društva u Pločama, Trg kralja Tomislava 21.

Za Glavnu skupštinu Društva predlaže se slijedeći

D n e v n i r e d

Otvaranje Skupštine i utvrđivanja popisa prisutnih i zastupanih dioničara i njihovih zastupnika
Izvješće Uprave o stanju Društva u poslovnoj 2010.godini
Izvješće Nadzornog odbora Društva o obavljenom nadzoru rada i poslovanja Društva za poslovnu 2010.godinu
Izvješće revizorskog Društva o obavljenoj reviziji financijskih izvješća za 2010.godinu i konsolidiranog godišnjeg financijskog izvješća za 2010.godinu
Izvješće Uprave Društva o povećanju temeljnog kapitala
Donošenje odluke o usvajanju godišnjih financijskih izvješća Društva za
2010.godinu i konsolidiranog financijskog izvješća za 2010.godinu
Donošenje odluke o raspodjeli dobiti Društva za 2010.godinu
Donošenje odluke o davanju odobrenja za rad (razrješnice) Upravi Društva za
2010.godinu
Donošenje odluke o davanju odobrenja za rad (razrješnice) Nadzornom
Odboru Društva za 2010.godinu
Donošenje Odluke izmjeni Statuta Društva
Donošenje Odluke o opozivu 4 člana Nadzornog odbora Društva
Donošenje Odluke o izboru 4 člana Nadzornog odbora Društva
Donošenje Odluke o davanju ovlaštenja Upravi Društva za sklapanje pravnog
posla stjecanja vlastitih dionica Društva

Donošenje odluke o imenovanju revizora Društva za 2011.godinu

Vidim da Uprava namjerava KUPOVATI VLASTITE DIONICE. [thumbsup] Nije loše [tongue]

p.s.Mali prilog Pvlovicu.

auuuu 100-tka.Cime sam ja to zasluzio. [shocked] [kiss]

Kupnja dosta ojacala cini se. Neke novosti na pomolu?

Vidim da Uprava namjerava KUPOVATI VLASTITE DIONICE. [thumbsup] Nije loše [tongue]

Kolega, ne treba iznositi neistine, ova odluka samo daje mogućnost Upravi da kupuje u trezor, a to znači da može kupovati, a i ne mora.

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Kolega, ne treba iznositi neistine, ova odluka samo daje mogućnost Upravi da kupuje u trezor, a to znači da može kupovati, a i ne mora.

[/quote]

Dragi moj mili, kolega Stardust.

Ako GS to ne usvoji,znaci da nemaju legitimno pravo da kupuju , ma koliko novaca imali na racunu.Zato je i uvrsteno u dnevni red jer je LKPC ipak d.d. a koliko znam (a uvjerio sam se i opet cu) ima svoji SKUPSTINU.
Do sada TO nisu mogli.

@ Petina

Kolega, vi i ja izgleda govorimo različitim jezikom. [wink] Ja sam napomenuo da donošenjem odluke o stjecanju vlastitih dionica ne znači da će Uprava iste i kupovati, kako ste vi to slavodobitno objavili velikim štampanim slovima. Ta odluka samo joj daje tu mogućnost.

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

@ Petina

Kolega, vi i ja izgleda govorimo različitim jezikom. [wink] Ja sam napomenuo da donošenjem odluke o stjecanju vlastitih dionica ne znači da će Uprava iste i kupovati, kako ste vi to slavodobitno objavili velikim štampanim slovima. Ta odluka samo joj daje tu mogućnost.

Naravno,zato se i donosi odluka da ti daje mogucnost da KUPUJES[wink]

Istina, nisu eksplicitno rekli da planiraju kupovati, ali da o tome ozbiljno ne razmisljaju ne bi tu stavku ni uveli na dnevni red.

http://zse.hr/default.aspx?id=37083

kakve su ovo priče?

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

New Report

Close