LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Previše je onih koji bi željeli kupiti ovu dionicu a to se vidi i po ocijenama svaki iole normalan post se ocijenjuje sa desetke jedenica a svaka budalaština nagrađuje sa više komada stotki, samo ne znam kako vam to može pomoći, sebi možete pomoći samo tako da kupite dionicu dok je na ovako smiješnoj razini i dok se trži ispod boka, vjerujte neće još dugo, ajmo sada jedinice.

Kolega,
sada mnogi žele izači iz LKPC kada je na vrhu i uletiti u ATPL koja je na dnu, niste jedini u toj ideji !

Koliko je ono 10-aka tisuća dionica u planu za prodaju između 850 i 900 Kuna ?
[/quote]

tako je loris! pokaži ti njima, neće ti valjda nekažnjeno pljuckati po ATPL koju si povoljno dobavio po samo 700 kn [lol] [lol] [lol]

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

kolega,

neznam dali je ATPL na dnu niti me zanima, ali Vas uvjeravam da kako četiri godine pratim LKPC, znam da ovo nije vrh LKPC.
Pa to bi bilo suludo da je 850kn-900kn vrh LKPC.

Previše je onih koji bi željeli kupiti ovu dionicu a to se vidi i po ocijenama svaki iole normalan post se ocijenjuje sa desetke jedenica a svaka budalaština nagrađuje sa više komada stotki, samo ne znam kako vam to može pomoći, sebi možete pomoći samo tako da kupite dionicu dok je na ovako smiješnoj razini i dok se trži ispod boka, vjerujte neće još dugo, ajmo sada jedinice.

Kolega,
sada mnogi žele izači iz LKPC kada je na vrhu i uletiti u ATPL koja je na dnu, niste jedini u toj ideji !

[/quote]
Kolega ovdje su se dionice kupovale po 850 kuna i plaćalo svojim novcem a potražnja je premašivala ponudu za 30% za razliku od tvoje ATPL gdje je par hoštaprela koji su prije rata imali poderane i gornje i donje gaće a sada su milijunaši sebi udjelilo na desetke tisuća dionica sebi po 30 kuna i poslije uvaljivalo naivčinama što čine i danas, dok god ima lakovjernih oni će to uvaljivati.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

Kolega,

[/quote]
Kolega ovdje su se dionice kupovale po 850 kuna i plaćalo svojim novcem a potražnja je premašivala ponudu za 30% za razliku od tvoje ATPL gdje je par hoštaprela koji su prije rata imali poderane i gornje i donje gaće a sada su milijunaši sebi udjelilo na desetke tisuća dionica sebi po 30 kuna i poslije uvaljivalo naivčinama što čine i danas, dok god ima lakovjernih oni će to uvaljivati.
[/quote]

Mnogi su LKPC kupili po 400, a svi ostali po 850 !
ATPL od 30 KUna je bio jako davno, 99-03 god., a LKPC po 400 i 850 prije neki dan !
Zato neznam kako očekujete da LKPC probije 900 Kuna, možda nekim blic pumpanjem, ali samo nakratko.
900 Kuna znači zaradu od 500 odnosno 50 Kuna na gotovo sve dionice LKPC, a LKPC ovisi o brodarima odnosno njihovom teretu. pa tako i ATPL.

ATPL se sada trguje kao ULPL što je drugi put u povijesti na tako niskim razinama.

@Malidion

slažem se s vama da LKPC vrijedi kao dionica i kao tvrtka, ali okolnosti su takove da ih je previše kupilo na niskim cijenama, kao ADPL ili PODR, a svi žele što prije unovčiti dobit.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

@loris

Opet ćete dobiti jedinicu iz matemetaki kao kada ste računali bok.
Oni koji su kupovali po 400 kuna to ne mogu prodavati za pet godina i 99% njih je kupuilo na kredit tako da će ih te dionice doći znatno više od vaših 400 kuna.
Oni koji su kupovali po 850 moraju paltiti brokersku naknada tako kada to plate ako prodaju po 900 kuna ostaje im za burek i tekući jogurt od dva decilitra, ja osobno se neću zadovoljiti sa tim a vjerujem niti 99% onih koji su kupili ali da sam to kupio po 30 kuna kao kod ATPL i da sam dobio na desetine tisuća dionica po toj cijenu a ni tu cijenu nisam platio normalno da bi mi cijena od 500 pa i 300 kuna bila super.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

@upitnik9

samo se vi tješite, uostalom burza kaže sve, a i moderatori koji me ovdje moderiraju [lol]

ali za sve male dioničare u raljama sindikata i fondova džim fige kako nisam upravu !

P.S. iz matematike imam nekoliko priznanja s HR pečatom [thumbsup]

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

@upitnik9

samo se vi tješite, uostalom burza kaže sve, a i moderatori koji me ovdje moderiraju [lol]

ali za sve male dioničare u raljama sindikata i fondova džim fige kako nisam upravu !

P.S. iz matematike imam nekoliko priznanja s HR pečatom [thumbsup]

Kolega ja sam ovdje puno više od vas a pored moga nika je i svečana akademska kapa pa som još moderiran i tko zna koliku ću biti a vi ste tu godinu dana pa se žalit.
To o matematicu neću opće komentariti sami ste pokazali koliko znate, osim ako vam taj pečat nije sa prometnog fakulteta onda vam vjerujem.

Bas malo gledam, zadnji u top 10 je Rajfajsen OMF sa malo vise od 7000 komada. Prodali su neku manju kolicinu ali to je vise-manje zanemarivo. Prvi iza njih dakle vrlo vjerojatno ima manje od 7000. S druge strane, AZ je u onom padu kupio preko 5000, od cega je vecina dolazila u velikim blokovima od nekih 200 komada, odnosno vrlo vjerojatno je dolazila od jednog velikog prodavatelja.

Drugim rijecima, taj koji je izlazio je ili vec izasao ili je vrlo blizu toga. A moguce i da je bilo pretresanje iz jednog AZ fonda u drugi u kojem slucaju ni nema velikih prodavatelja…

Evo lako se izračuna fer cijena ;

400 x 1/3 svih dionica
850 x 2/3 svih dionica

Znači 400:850 = 1:2 ili 700 Kuna je fer cijena, ali samo po meni ! Fondovi će ipak odlučititi što dalje !

Bas malo gledam, zadnji u top 10 je Rajfajsen OMF sa malo vise od 7000 komada. Prodali su neku manju kolicinu ali to je vise-manje zanemarivo. Prvi iza njih dakle vrlo vjerojatno ima manje od 7000. S druge strane, AZ je u onom padu kupio preko 5000, od cega je vecina dolazila u velikim blokovima od nekih 200 komada, odnosno vrlo vjerojatno je dolazila od jednog velikog prodavatelja.

Drugim rijecima, taj koji je izlazio je ili vec izasao ili je vrlo blizu toga. A moguce i da je bilo pretresanje iz jednog AZ fonda u drugi u kojem slucaju ni nema velikih prodavatelja…

smije li AZ prijeći prag od 10% ???

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje!

Evo lako se izračuna fer cijena ;

400 x 1/3 svih dionica
850 x 2/3 svih dionica

Znači 400:850 = 1:2 ili 700 Kuna je fer cijena, ali samo po meni ! Fondovi će ipak odlučititi što dalje !

Po toj tvoj računici a znamo kako tebi ide matematika vrijednost ATPL je 30 kuna

Kad smo vec kod ATPL, ima jednu prekrasnu visegodisnju silaznu liniju i upravo je probila otpor na 600 i nakon toga jedan omanji trokut prema dolje. Tako da bi se tesko mogla odabrati kao bolji izbor u odnosu na LKPC.

New Report

Close