" Ako , i kad ja preuzmem LKPC prvo ću pozvati DORH i HANFU i prijaviti odgovorne za rasprodaju dionica po 400 kn među sobom .
Učinili su milionsku štetu Državi , LKPC i Malim dioničarima !"
Kolega PETINA ,
1.Ako , i kad ja preuzmem LKPC
2.Doazak DORH a u LKPC
3.Dolazak HANF e u LKPC
4.Odgovorni za pljačku i podjelu dionica LKPC među sobom po 400 kn će odgovarati
5.Remetinac , blokirana imovina …..
6.Preporod u LKPC i konačan rast naših investicija
@ Pero 7
Prije nego sta preuzmete LKPC naucite znacenje rijeci, "AKO" i "KADA JA PREUZMEM". [kiss]
Ma kolega PETINA, što se sekirate????
Kolega Pero7 ne zna pogoditi dno ni da mu prođe avion sa transparentom "OVO JE DNO!".
Ako ja kažem da idemo do 1200kn onda tamo i idemo!
Hajmo AZ, guraj sad gore jače!
@ Pero 7
Prije nego sta preuzmete LKPC naucite znacenje rijeci, "AKO" i "KADA JA PREUZMEM". [kiss]
Ma kolega PETINA, što se sekirate????
Kolega Pero7 ne zna pogoditi dno ni da mu prođe avion sa transparentom "OVO JE DNO!".
[/quote]
Slazem se da bi kratkorocna procjena mogla biti realna. Dugorocna je i malo vise od toga. Mnoge dionice su tek odradile prvi korektivni val, dok je LKPC odradila drugi i sad je spremna za poprilicno dugorocni rast.
ne pričaj bajke, vjerojatno si već danas prodao na 850 kn, jel tako? [bye]
Ovo danas nije u redu dionica raste dok sve drugo pada, pa Roubini vam je rasprodao dionice i prešao u cash a vi ne želite prodavati tu neku bezveznu LKPC koja je trenutno jako precjenjena i za koju neki kažu da se trži da 2 boka( to kažu oni što su imali jedinicu iz matematike u sva četiri razreda osnovne škole).
Još kad se sjetim da je taj isti Robini izjavio da će nekretnine pasti još za 50% i da bi za sedeam dana kupio vilu od neoliko miliona dolara onda je on stvarno vjerodostojan sugovornik [lol]
Stavlja Dinko brane na bidu a ekipa izgleda prodala pa nema tko udarati a izgleda da su i Rajfasenu skužili da im se ne isplati kupiti po 850 a prodavati po 800, izgleda da je netko sračaunao da tako gube.
Što mislite, vi koji se nabrijavate Dinkecovom podrškom, koliko još AZ smije kupiti dionica LKPC?
Što mislite, vi koji se nabrijavate Dinkecovom podrškom, koliko još AZ smije kupiti dionica LKPC?
Koliko god želi po ovim cijenama jer pored obveznog ima i dobrovoljni MF a ZABA ima i svoje dioničke fondove preko kojih može skupljati do mile volje ali prosto sumnjam da će na ovim cijena uspjeti više išta skupiti jer tko god prodaje prodaje sa gubitkom a takvih bisera ja se nadam nema baš puno, možda se i varam ne bi bilo prvi puta moram priznati.
ja mislim još 500 000 000 komada.
što ti misliš kolika će temperatura, tlak i vlažnost biti 22.3.2074?????
koliko još mogu ? i da li njihovi fondovi ulaze u taj zbroj kao povezane osobe? [rolleyes]
Previše je onih koji bi željeli kupiti ovu dionicu a to se vidi i po ocijenama svaki iole normalan post se ocijenjuje sa desetke jedenica a svaka budalaština nagrađuje sa više komada stotki, samo ne znam kako vam to može pomoći, sebi možete pomoći samo tako da kupite dionicu dok je na ovako smiješnoj razini i dok se trži ispod boka, vjerujte neće još dugo, ajmo sada jedinice.