LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

mnogi pisu kako oni koji su kupili po 400 ako prodaju po 600 su zaradili 50 posto da je to kao super zarada…
lljudi su kupovali dionice i po 20 kn a prodavali po 270 kn a ne po 30…
ako sam ja kupio zemlju uz more za 30 eura a sad vrijedi 1000 oci li bit sretan ako je prodam po 500…

dok oni to otplate doći će njih to 500-600kn…kamata i obrada kredita.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

Promjene u Top 10

4. AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND + 5107 komada
8. RBA -153 komada

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

mnogi pisu kako oni koji su kupili po 400 ako prodaju po 600 su zaradili 50 posto da je to kao super zarada…
ako sam ja kupio zemlju uz more za 30 eura a sad vrijedi 1000 oci li bit sretan ako je prodam po 500…

jure 555 ,

Koja je prava cijena ?

Prava cijena je ona koju hoće platiti kupac .

Zašto se LKPC ne prodaje po 1.600 kn ?

Zato što kupci LKPC neće toliko platiti .

Kupci znaju da su si mangupi iz LKPC međusobom podjelili dionice po 400 kn .

Zato sada kupci i spuštaju cijenu prema iznosu koji su si radnici naštimali , prema 400 kn .

Ako radnici prodaju dionicu po 440 kn već su zaradili 10 % .

Zaraditi 10 % za 6 mjeseci je jako dobra zarada .

Nigdje na svijetu nemožete zaraditi 10 % za 6 mjeseci .

Toliko ne zarađuje ni Kartel u Kolumbiji na dilanju Droge .

Zato ja mislim da su zaposlenici nas sve opljačkali i napravili LKPC milionsku štetu .

.

jure 555 ,

Koja je prava cijena ?

Zato sada kupci i spuštaju cijenu prema iznosu koji su si radnici naštimali , prema 400 kn .

Zato ja mislim da su zaposlenici nas sve opljačkali i napravili LKPC milionsku štetu .
[/quote]
Slažem se kolega u potpunosti sa vama ali isto mislim da je cjena na zadovoljavajućoj razini oko 100€ što je rekao stručnjak lacosta [thumbsup] kolega .A vi kolega pero7 ste pričali da je ok cjena 800kn nije valjda da vam je promaklo da kupite ili pak to može niže [wink]

jure 555 ,

Koja je prava cijena ?

Iz kojeg ovdje smjera vjetar puše? Lijevog, sindikalnog, radničkog ili možda čak i zelenog?
Jednog dana kad naš Perica preuzme lkpc sve će biti u zelenom.. i dionice, i brodovi i dokovi a eurići će sami padati na vać plodno zeleno tlo.
[bye]

Ulaganje u sebe je najbolje ulaganje

Evo ulaze fizikalci,indijanci…… po 835, koga bumo sada tužil? kapetana, prospekt, republikance, demokrate, nevladine organizacije ili možda čak radnike lkpc-a..da oni slučajno neprodaju… uživajte ljudi već sam u min(-) 10%

E, moj strojarac; " kapetan " svakako snosi dio krivnje za ovakvu cijenu ( jer da je cijena bila oko 1500 sada bi se negdje vrtili oko 1200 – 1300 ), a indijanaca ,odnosno harakiri mušterija se uvijek nađe – i nemoj se previše sekirati sa nekim minusom od 10 % ; ima nas sigurno puno više sa nekoliko puta većim postotkom; no ima jedna jedna narodna : strpljen – spašen [thumbsup]!
[/quote]
Vjerovatno cijena od 1500 nebi uspjela…ovako je bilo daj šta daš..uvijek netko dobije a netko izgubi..
lp

Ulaganje u sebe je najbolje ulaganje

@ pero7

Totalno si u pravu u vezi "radničkih" dionica, ali rušiš si reputaciju s ovim piskaranjem o 440 i zaradi 10% itd itd

...

Što mislite, kako će usporavanje svj. gospodarstva, EU i US dužnička kriza država i valuta, rast kamata i skupi reprogram zaduženja,…itd. utjecati na realizaciju Pavlovičeve ambicije za prihod od 300milja nakon ulagana od oko 2 milijarde kn u lučke kapacitete i opremu od 2016 te na dovršenje koridora Vc kroz BiH s obzirom da su BiH i Srbija največa emitivna tržišta LKPC ?

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Što mislite, kako će usporavanje svj. gospodarstva, EU i US dužnička kriza država i valuta, rast kamata i skupi reprogram zaduženja,…itd. utjecati na realizaciju Pavlovičeve ambicije za prihod od 300milja nakon ulagana od oko 2 milijarde kn u lučke kapacitete i opremu od 2016 te na dovršenje koridora Vc kroz BiH s obzirom da su BiH i Srbija največa emitivna tržišta LKPC ?

dakle slabljenje amerike a jačanje rusije može utjecati više pozitivno nego negativno na lkpc. pođi pa pogledaj po udjelu u transportu na kojem je mjestu SAD pa ćeš vidjeti koliko su nam važni u životu. amerika je carstvo kojem istječe rok trajanja. još će se preko lkpc slati pomoć u hrani i ljekovima za američku sirotinju. samo se nadam da lučke usluge neće biti donacija za američku sirotinju. [lol]

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

dakle slabljenje amerike a jačanje rusije može utjecati više pozitivno nego negativno na lkpc. pođi pa pogledaj po udjelu u transportu na kojem je mjestu SAD pa ćeš vidjeti koliko su nam važni u životu. amerika je carstvo kojem istječe rok trajanja. još će se preko lkpc slati pomoć u hrani i ljekovima za američku sirotinju. samo se nadam da lučke usluge neće biti donacija za američku sirotinju. [lol]
[/quote]

Naravno da ce se loše odraziti " AKO DOĐE TO TOGA" ,mada mislim da TO nece ugroziti investiciski plan,Usporiti možda ali ugroziti nece.Cinjenica je da trenutno NEMA NITI JEDNE FIRME NA HR.TK, KOJA PLANIRA ULOŽITI 300 MIL.EUR.

p.s. Dinkec i AZ Fond [thumbsup]

Kolega Barbosa,

kao što znate
u svijetu danas imate tri relevantna ekonomska faktora,od kojih je samo jedan ujedno i vojni i politički.
Dakle Kina, EU i SAD.
Kako uistinu svijet pokreću ciklusi, odnosno kako naš narod kaže da nakon sedam debelih godina dolazi sedam mršavih, procjenjujem da se nalazimo negdje u polovici mršavog ciklusa.
Smatram kako je u ciklusu upravo ovo vrijeme kad se rade promjene.
Želim reći da EU ,odnosno osovina Berlin-Paris, želi svijetsku financijsku krizu, koja je uzgred rečeno nastala zbog nepridržavanja politike održivog razvoja od strane velikih svjetskih sila i multinacionalnih kompanija, iskoristiti za uveđenje reda u svom dvorištu, što će automatski dovesti i do jačanja pozicije EU u svijetu.
Kako su to oni zamislili?
Pa ekonomska politika uči da monetarna politika treba biti usklađena s fiskalnom, tako da će sasvim sigurno službeni Brisel dalje tražiti od zemalja članica pridržavanja financijske discipline i ravnoteže, kako eksterne tako i interne.
To čeka i RH.
Što se tiče slobodnog kapitala, njega u ovom trenutku u svijetu ima više nego dovoljno i u zadnje vrijeme putuje svijetom i ponaša se špekulativno.
Svjetskih financijskih kriza je oduvijek, ali gospodarski i politički aspekti poslije njih nikad više nisu bili isti.
Tako će vjerojatno biti i sada.
Smatram da nema razloga za paniku, a što se tiče onoga najvažnijeg, Luke Ploče držim da se važna promjena na bolje dogodila u vlasničkoj strukturi.
Što se tiče poslovnih partnera također ne vidim problem ( preživjeli su već i 2009. )
Neka se samo Pavlović drži poslovnog plana i razvija Luku.

Ali nikako mu, nikako, nemogu zaboraviti da svima nama malim dioničarima nije dao neki bonus u ovoj dokapitalizaciji ,s obzirom na slijepu vjernost i sve ove godine bez dividende.
Samo da podsjetim kako u prvom prijedlogu dokapa nije rađena razlika između radnika i dioničara.

Upravo zbog ovakvog odnosa prema nama malim dioničarima, koji smo unutra već više godina , držim da je jedini izlaz okrupnjavanje i artikuliranje interesa .
Vjerujem da će u rujnu svi kojih se to tiče kada budu lijepi,osunčani i okupani, stati kao jedan.

New Report

Close