Ma ne brinite se samo uporedite
IGH 15500 sada 10800
LKPC 6500 sada 4800
ide ova dionica visoko , a ide IGH ali kad … vidimo se u 01. 2007 pa ćemo porediti …
Kaj je najgore i u IGH i u LKPC sam, ali se ne bojim kroz 2-3 mj. mi smo na konju.
LKPC, uz dokapitalizaciju po modelu 1:1,4 vrijedi najmanje 7000kn. Ako se dokapitalizacija provede na način da sadašnji mali dioničari nemaju nikakve koristi LKPC vrijedi najviše 3000kn.Istina, bila je više prije objave izvanredne skupštine,ali u međuvremenu je snažna korekcija ,cca.20% prosječno,a koja bi okrznula i ovu dionicu.Znači cijena od cca.5000kn.,logična je za čuvanje pozicije,zato ne očekujem slijedećih dana oscilacije veče od +-3%[smiley10]
LKPC, uz dokapitalizaciju po modelu 1:1,4 vrijedi najmanje 7000kn. Ako se dokapitalizacija provede na način da sadašnji mali dioničari nemaju nikakve koristi LKPC vrijedi najviše 3000kn.Istina, bila je više prije objave izvanredne skupštine,ali u međuvremenu je snažna korekcija ,cca.20% prosječno,a koja bi okrznula i ovu dionicu.Znači cijena od cca.5000kn.,logična je za čuvanje pozicije,zato ne očekujem slijedećih dana oscilacije veče od +-3%[smiley10]
Ukoliko pobijedi SDP znati će se vrlo brzo što će biti s cijenom dionice..hoće li ponovno odgoditi sjednicu kako bi mogli donijeti odluku o nekom drugom modelu dokapitalizacije ???
Mislim da će namjerno odlučiti o drugom modelu…samo za kontra HDZ-u..pa da kažu..eto..spasili smoi oslobodili Luku Ploče…
Kaj je najgore i u IGH i u LKPC sam, ali se ne bojim kroz 2-3 mj. mi smo na konju.
Možda su tako govorili i dioničari 1929 god???
Bez obzira tko pobijedi Luka Ploče može samo naprijed … ima daloko daleko najveći potencijal , BH potpuno ovisi o njoj itd…
Koji bolni pad…uh
golubv: ”
Znači cijena od
cca.5000kn.,logična je za čuvanje pozicije,zato ne očekujem
slijedećih dana oscilacije veče od +-3%
Evo, u ušli smo u blokadu jer je netko lupio po bidu za 4.200 kn, a donja granica je određena na 4.482,80 kn.
Za “utjehu”, i IGH je blokiran.[smiley16]
Dijelimo sudbinu cijelog tržišta, no poslije kiše uvijek dolazi sunce. [smiley2]
gogo1: ” golubv: ” Znači cijena od cca.5000kn.,logična je za čuvanje pozicije,zato ne očekujem slijedećih dana oscilacije veče od +-3% ” Evo, u ušli smo u blokadu jer je netko lupio po bidu za 4.200 kn, a donja granica je određena na 4.482,80 kn. Za “utjehu”, i IGH je blokiran.[smiley16] Dijelimo sudbinu cijelog tržišta, no poslije kiše uvijek dolazi sunce. [smiley2]
golub je samo malo fulao.
kakva je daljna procjena kretanja cijene na današnji dan nakon što odblokiraju LP???
Osim Plive koja nije ni mrvicu pala..jedine dionice koje se dobro drže su Pounje, Lola Ribar, Zdenka