LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Cini se da je ovih dana ovo jedna od rijetkih dionica koje je netko u ovoj situaciji voljan kupovati u vecim kolicinama, kako stvari stoje.

nego kad staje ovaj potres??? hoće li crobi poljubiti 1500 bodova???
jer tada će biti puno dionica koje su izgubile više od lkpc i samim time biti interesantnije za ulagače.
kakva su vaša razmišljanja u tom slučaju(vrlo izglednom)???

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

LKPC je vec dovoljno izgubila prije ovog kraha pa mislim da tu nece biti nekih drasticnih promjena. Realno gledano ovaj promet ispod 820 je nikakav, transakcije od po 1-2 komada. Crobex na ovim razinama ima dosta otpora tako da iskreno sumnjam da cemo sutra nastaviti s padom, a i nema previse smisla da se to desi. Ruku na srce, ameri bas i ne zasluzuju AAA rating pa je ovo vise doslo kao formalizacija neceg kaj svi vec znaju i kaj je vezano uz njihovo trziste puno vise negoli uz nase. Uostalom, americka burza se oporavila skoro na razine prije kraha (12k vs 14k), kaj je poprilicno apsurdno jer im se ekonomija nije ni priblizno toliko oporavila, dok je Crobex zapeo na 2000, znaci manje od pola u odnosu na 5500 koliko je prije krize bio. Samim time nema toliko prostora za pad kao americki indexi.

Mali prodaju sve što imaju a kupuju isključivo veliki. Ubrzo neće biti dionica.

Pa prodaje Rba banka iz top 10.
Oni su radili dokapitalizaciju.
[/quote]
Mislio sam ne kupovati prije 800 kuna ali nisam izdržao i novih 40 komada je u portfeju a moram pomoći i Dinki u borbi protiv ovih luzera iz RBA. [thumbsup]

Evo upravo su kupili 3000 komada ATGR [lol]
[/quote]

Ako mene pitaš.
Radiš krivo.
[/quote]
Pa šta ima veze da padne i na 700 kuna imam 400 000 kuna na štednji pa ako padne ja ću još dokupiti.

A šta radim krivo ako može pojašnjenje?
[/quote]

Vidis na sto sam mislio?
Kada sam napisao da radiš krivo.
Sada je 800 cijena.
Jucer ste se gurali na 850 i 835.

Ako ne danas,sutra jedini kupac spušta letvicu na 770.

F i g h t T h e P o w e r ! ! !

Taj jedini kupac je visestruko jaci od svih ostalih prodavaca. Uostalom sumnjam da bi i sutra moglo doci do ovakvog pada.

Taj jedini kupac je visestruko jaci od svih ostalih prodavaca. Uostalom sumnjam da bi i sutra moglo doci do ovakvog pada.

meni nestao taj kupac sa ekrana [cry]

Koliko novaca je ovdje izgubljeno! [bye]

'Prestanite lagat ovaj napaćeni narod'

Da, vise ga nema. Izgleda da je obavio svoje pretresanje. U biti su to ocito bila 2 fonda koji su si presipavali dionice, a ako usput padne koja sa strane – super. Svejedno, cini se da je panicna rasprodaja na vecini dionica gotova.

Neki su danas dobro kupili, a neki drugi su im to na svoj racun omogucili.

Koliko novaca je ovdje izgubljeno! [bye]

ako je ovo dno i nije previše.
samo mislim da će ovdje još jedna mala svijeća. cash čeka…ali još nije žurba.

Nekako sumnjam da bi moglo nize. Istinabog bid je supalj pa ako se jos netko uspanici i istrese par desetaka komada moze to gurnuti jos mrvicu nize, no cini mi se da su oni koji su panicarili do sad vec prodali svoje. Koliko vidim, nikome se vise ne zuri prodavati.

Kolege,
nakon ova dva dana najbolje bi bilo da se oformi inicijalni odbor za povrat izgubljene love na Zagrebačkoj burzi i da se s računom uputi ravno na Markov Trg u Banske dvore na noge predsjednici VladeRH Kosor Jadranci.
Ona tako razumije i seljake ako uzgajaju pšenicu, a ne neku drugu kulturu,pa im je poslije otkupna cijena niska, razumije ona također i građanstvo što je uzelo kredite u švicarskim francima, pa im se povećala rata kredita.
Ne znaju ljudi što je to rizik pa ih treba pomoć, pretpostavljam iz proračuna.

Pa oprostite po toj logici treba sanirati i sudionike na burzi.

Ah da, a saniranje bankarskog sektora, a brodogradnje…

Kolege,
nakon ova dva dana najbolje bi bilo da se oformi inicijalni odbor za povrat izgubljene love na Zagrebačkoj burzi i da se s računom uputi ravno na Markov Trg u Banske dvore na noge predsjednici VladeRH Kosor Jadranci.
Ona tako razumije i seljake ako uzgajaju pšenicu, a ne neku drugu kulturu,pa im je poslije otkupna cijena niska, razumije ona također i građanstvo što je uzelo kredite u švicarskim francima, pa im se povećala rata kredita.
Ne znaju ljudi što je to rizik pa ih treba pomoć, pretpostavljam iz proračuna.

Pa oprostite po toj logici treba sanirati i sudionike na burzi.

Ah da, a saniranje bankarskog sektora, a brodogradnje…

najgore je što ti logika stoji. evo ja u turizmu…a kad je slabija sezona niko ne daje.
a seljaci fino traktorima na ulice. a svaki traktor 200 000€…a mi im kupili traktore.

buhahhha

U strahu su velike oči, moram priznati da me bilo strah i zato sam kupio samo 40 komada po 800 kuna iako je plan bio 100 komada.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

New Report

Close