LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mali prodaju sve što imaju a kupuju isključivo veliki. Ubrzo neće biti dionica.

puno njih i kupuje..

jer ipak došli smo do dna. ajde bar neki odgovori.
a što se tiče rasta možemo slobodno svi ugasit računalo na jedno dvi godine…bar da malo prištedimo na struji [rolleyes]

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

Pa prodaje Rba banka iz top 10.
Oni su radili dokapitalizaciju.

F i g h t T h e P o w e r ! ! !

Da rajfajsen je ocajan fond, ali LKPC ipak nije Magma ili HT. U nacelu bi svi fondovi trebali braniti cijenu jer su usli unutra a ako im trzisna kapitalizacija padne ispod limita (a to bi se moglo desiti ispod nekih 830) onda su pusiona.

[/quote]
Mislio sam ne kupovati prije 800 kuna ali nisam izdržao i novih 40 komada je u portfeju a moram pomoći i Dinki u borbi protiv ovih luzera iz RBA. [thumbsup]

Evo upravo su kupili 3000 komada ATGR [lol]

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

Ne vjerujem u rast LKPC dok god je u LKPC ova garnitura .
Oni su uz pomoć vlade među sobom podjelili dionice po 400 kn .
Opljačkali su sve dioničare podjelivši među sobom našu zajedničku imovinu – LKPC .
Sebi su pogodovali a svi su šutjeli .
S time su uništili dokapitalizaciju , tako da se cijena srozala na 850 kn .
A na tržištu je dionica pala sa 2.000 kn na 830 kn .
Nemoguće je sada očekivati rast dionice .
Oni koji su kupili dionice po 400 kn mogu ih sada prodavati sa 10 % zarade po 440 kn .

Ovaj post sam pisao još 6.8.11. i bio sam u pravu : Još se ne vidi dno na LKPC !

[cry]

.

Ovo na LKPC mi izgleda kao da ima izvor na bidu čim se istroši postojeći odmah dolazi još veći.

Moram priznati da mi je žao svih onih koji štede za mirovine u RBA OMF [cry] [thumbsup]

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

[/quote]
Mislio sam ne kupovati prije 800 kuna ali nisam izdržao i novih 40 komada je u portfeju a moram pomoći i Dinki u borbi protiv ovih luzera iz RBA. [thumbsup]

[/quote]

Ako mene pitaš.
Radiš krivo.

F i g h t T h e P o w e r ! ! !

[/quote]

[/quote]

Ako mene pitaš.
Radiš krivo.
[/quote]
Pa šta ima veze da padne i na 700 kuna imam 400 000 kuna na štednji pa ako padne ja ću još dokupiti.

A šta radim krivo ako može pojašnjenje?

[/quote]

[/quote]

Ako mene pitaš.
Radiš krivo.
[/quote]
Ja mislim da krivo rade oni koji prodaju dionica se trži na 0,9 boka to je jedina luka u svijetu da se trži na toj razini ako znamo kolika su ulaganja, ako je jasno da se radi o monopolistu ako je povećanje prometa svake godine veće ako je najava dobiti od 100 miliona kuna ako održe obećanje o isplati dividende a morat će jer tu su sada MF ja tu ne vidim rizika pogotovo na ovim razinama.

Kolege,

koji je danas propuh na LKPC.
Možda se protrguje i 1% ukupnog broja dionica, ali iza propuha se uvijek lakše diše
Osim toga na LKPC se jasno vide gabariti obrane.
Osobno nisam odolio, naime i sam sam kupio.
Što se tiče uvezene panike iz inozemstva,smatram da će ECB odsanirati sve što bude trebalo u Europi, a G7 će odsanirati sve što bude trebalo u svijetu. I to u kombinaciji monetarne i fiskalne politike.
Naravno biti će tu uvijeta u funkciji jačanja discipline.
Držim da da je naše tržište kapitala odreagiralo burno, preburno, ali to je naša hrvatska realnost, uvijek euforija.

[/quote]

[/quote]

Ako mene pitaš.
Radiš krivo.
[/quote]
Ja mislim da krivo rade oni koji prodaju dionica se trži na 0,9 boka to je jedina luka u svijetu da se trži na toj razini ako znamo kolika su ulaganja, ako je jasno da se radi o monopolistu ako je povećanje prometa svake godine veće ako je najava dobiti od 100 miliona kuna ako održe obećanje o isplati dividende a morat će jer tu su sada MF ja tu ne vidim rizika pogotovo na ovim razinama.
[/quote]

U potpunosti se slazem. Onaj tko je prije kupovao je pusiona, ali sad se isplati uci. Uostalom i ja sam danas usao. Nije samo stvar u tome da se trzi po odlicnom booku nego i u tome da fondovi moraju obraniti trzisnu kapitalizaciju. A na ovim razinama im se i isplati drzati tu branu, svaka dionica koja im upadne u portfelj po 835kn je jeftina dionica. Jeftinija nego u dokapu.

New Report

Close