LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

zato jer sada ispada da je dionica jako skupa, skoro 2 BV

A ti si navodno EXPERT za dno? Kolega LORIS dobro znate da svi koji rade kontra Vas pobjeđuju tržište! Glede LKPC na 730kn taj film nećete nikada gledati! Iako meni dapače ne bi smetalo jer neke ovčice treba dodatno ošišati i izbaciti za sva vremena!
Mene je samo strah da kolega PETINA ne pukne i proda sve na dnu!
[/quote]

Nemam LKPC pa mi je svejedno, samo navodim činjenice, a onu su skoro 2 BV i P/E 31, a to obično govori o korekciji cijene.

Ovi fundamenti su produkt zadnjeg izvještaja LKPC-a i neznam zašto se ljutite ?

Znači možda će LKPC za 6 mjeseci, godinu ili dvije vrijediti cijelo bogatsvo, ali danas vrijedi kao što je lacoste napisao 660 Kuna da fundamenti budu zadovoljeni !

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

A ti si navodno EXPERT za dno? Kolega LORIS dobro znate da svi koji rade kontra Vas pobjeđuju tržište! Glede LKPC na 730kn taj film nećete nikada gledati! Iako meni dapače ne bi smetalo jer neke ovčice treba dodatno ošišati i izbaciti za sva vremena!
Mene je samo strah da kolega PETINA ne pukne i proda sve na dnu!
[/quote]

Nemam LKPC pa mi je svejedno, samo navodim činjenice, a onu su skoro 2 BV i P/E 31, a to obično govori o korekciji cijene.

Znači možda će LKPC za 6 mjeseci, godinu ili dvije vrijediti cijelo bogatsvo, ali danas vrijedi kao što je lacoste napisao 660 Kuna da fundamenti budu zadovoljeni !
[/quote]

Kolega kolika je nominalna vrijednost dionice? a knjigovodstvena? Da li Vi to razlikujete

znate kako kažu nada umire zadnja [lol] [lol]

He he he, uvijek se smije tko se zadnji smije!!!
A da će ovdje neki ostati kratkih hlačica to sam siguran!
Hm, na potezu 740-800kn imate mojih 80kom na kupnji pa Vas molim da zdrmate što niže ovo smeće od dionice!
[/quote]

Splićo uhvati se ti rađe u odabiru splitskog dopa nego odabiru dionica.
Kakva je to droga došla kad ti ideš "low" a ne "high"…vidim da si poprilično uzdrman ovom dionicom, jesi li ti ovca koju se šiša, ostao si u "mudantama"?

"Lipa 'sovka i Bogu je draga "

Kolega Loris,
S obzirom da nemate LKPC ne znam kakva vas strašna sila goni da nama jadnicima objasnite svu fundamentalnu neutemeljenost posjedovanja dotične dionice. S obzirom da se "prostituirate" po svim mogućim temama i glumite velikog gurua i ne mislim da možete dovoljno vremena posvetiti onome što napišete pa su tako vaši postovi uglavnom prazna neargumentirana naklapanja. Da vas zaista interesira zašto je book doslovno preko noći na portalu http://www.mojedionice.com prepolovljen, odnosno s 953 sveden na svega 502 kn vjerujem da biste to vrlo brzo otkrili. Dovoljno bi bilo odvrtiti nekoliko stranica na ovom topicu ali to bi značilo da morate utrošiti koju minutu vremena više, što bi pak značilo da bi imali koju minutu vremena manje za komentare na ostalih dvadesetak tema na kojima ste aktivni. Nadam se da vas nisam uvrijedio jer mi to nikako nije bila namjera ali kada se već pozivate na činjenice bio bi red da im date i mjesta u vašim postovima.

http://finance.yahoo.com/

šta bi tek bilo da nisu izglasali povećanje duga????

samo dijamanti i zlato.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

Kolega Loris,
S obzirom da nemate LKPC ne znam kakva vas strašna sila goni da nama jadnicima objasnite svu fundamentalnu neutemeljenost posjedovanja dotične dionice. S obzirom da se "prostituirate" po svim mogućim temama i glumite velikog gurua i ne mislim da možete dovoljno vremena posvetiti onome što napišete pa su tako vaši postovi uglavnom prazna neargumentirana naklapanja. Da vas zaista interesira zašto je book doslovno preko noći na portalu http://www.mojedionice.com prepolovljen, odnosno s 953 sveden na svega 502 kn vjerujem da biste to vrlo brzo otkrili. Dovoljno bi bilo odvrtiti nekoliko stranica na ovom topicu ali to bi značilo da morate utrošiti koju minutu vremena više, što bi pak značilo da bi imali koju minutu vremena manje za komentare na ostalih dvadesetak tema na kojima ste aktivni. Nadam se da vas nisam uvrijedio jer mi to nikako nije bila namjera ali kada se već pozivate na činjenice bio bi red da im date i mjesta u vašim postovima.
[/quote]

kolega upravu ste,

osim što uvijek naglašavam da nisam nikakav financijski guru, samo navodim činjenice, a na vama ili drugima je da to pobijete drugim činjenicama , ako vam moje nisu prikladne odnosno da činjenice koje navodim su produkt ovih ili onoh činjenica, navedite jasno i glasno bez umotavanja molim.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Ovo je jako loše! Bezveze sam kupovao na dokapitalizaciji kad će je biti i niže od te cijene. I još mi je RBA naplatila proviziju na kupljene dionice koja mi je daleko veća od burzovne provizije. Bolje bih prošao da sam pričekao i kupovao na burzi. Počinje mi se gaditi i ova dionica i navlakači i drukeri i Pavlović. NHF

Izvješčće ne ću komentirati previše,samo ću reći da sam očekivao bolju dobit u 2Q. Što se tiče booka,red je uračunati 80 mil. Kn prikupljenog kapitala od prodanih dionica po nominali,pa ću to pribrojiti bez obzira što nije navedeno u FI. Gdje će otići razlika od nominale do 850 Kn tek treba vidjeti,pa ću to zasad isključiti iz obračuna,iako i taj novac mora sjesti u neku stavku. No,da skratim, P/Book u nikojem slučaju nije blizu 2,točnije pri cijeni od 850 kn je na cca 1,2. Ukoliko nastave prikupljati dobit ovim ritmom do kraja godine P/E = 38. Ostali fundamenti su OK,osim što bih volio da je povrat na kapital veći od trenutnih 3,2%, i da je Neto profitna marža viša od trenutnih 6,5%.

Kupio po 850.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Kolega Loris,
Da vas zaista interesira zašto je book doslovno preko noći na portalu http://www.mojedionice.com prepolovljen, odnosno s 953 sveden na svega 502 kn vjerujem da biste to vrlo brzo otkrili.. ..
[/quote]

Umjesto da informiraju, šire dezinformaciju. Naime vrijednost stavke ”kapital i rezerve” od 213 mil. od 30.06 NISU povečali za dodatna prikupljena sredstva iz procesa dokapitalizacije ali kad su podjelili sa brojem dionica onda to su UZELI broj dionica od 222.614 i tome dodali novoemitirane dionice, i TAKO DOBILI KRIVU (umanjenu) KNJIGOVODSTVENU VRIJEDNOST OD 502 KN.

fala kolegi dioničaru, možda će sad neki shvatiti
[thumbsup]

Kolega Loris,
[/quote]

kolega upravu ste,

osim što uvijek naglašavam da nisam nikakav financijski guru, samo navodim činjenice, a na vama ili drugima je da to pobijete drugim činjenicama , ako vam moje nisu prikladne odnosno da činjenice koje navodim su produkt ovih ili onoh činjenica, navedite jasno i glasno bez umotavanja molim.
[/quote]

Pošto imam osjećaj da niste zlonamjerni i da ste jednostavno u zabludi upućujem vas na moj post na stranici 1676 u kojem odgovaram kolegi Barbosi na iznesenu njegovu tvrdnju o P/B 1,75

32. LKPC-R-A 880,01 P/B 2011: 1,75
Vaš link

Iako ste gotovo u svemu vezano za LKPC nažalost bili u pravu i skidam kapu na tome, ovdje vas moram ispraviti. P/B vam je sada visokih 1,75 zato što je broj dionica s 222 tisuće porastao na 422 tisuće uslijed izdanja novih 200 tisuća dionica. Istovremeno podaci o imovini koja je uvećana za 170 miliona kn (200353*850) nisu ažurirani, a neće ni biti kada izađe polugodišnje izvješće jer je sve provedeno u 7. mjesecu. Dakle, tek kada izađe izvješće za III kvartal krajem devetog mjeseca će vam portal s kojeg ste skinuli podatke ispisati stvarni P/B. Stvarni BVPS je po mom grubom izračunu 912 kn, a P/B pri cijeni dionice od 880 kn 0,96
[/quote]

New Report

Close