Ispravak i dopuna
1.Mali dioničari u prvom krugu upisali 26 747 dionica
2.Iz top ten 3,4,7,10 imaju zajedno 20.7% danas ukupnog broja dionica, što znači da su upisali u dokapu 40% od 200353 ili cca 80 000 dionica
3. Molim pokušajmo saznati tko je upisao preostalih cca 90 000 dionica.
zašto nitko ne komentira izveštaj ?
[lol] [lol]
Gospodo animatori na ovoj dionici zašto ne komentirate polugodišnje izvješće?
Gdje je to povećanje prometa ili dobiti?
Pozdrav
[lol] [lol]
Iskljucivsi prodaju povezanog Drustva Luka Ploce Gradnja d.o.o. u prethodnoj godini, Luka Ploce d.d. u prvom polugodistu zabiljezila je rast poslovnih prihoda od 4%, te ostvarila bruto profit marzu od 15,73%.
Prodajni i administrativni troskovi biljeze porast od 3% u odnosu na isto razdoblje prethodne godine te iznose 66,92 milijuna kuna, uglavnom kao rezultat porasta troskova i energenata (elektricne energije i dizel goriva), ostalih vanjskih troskova vezanih uz proces dokapitalizacije Luka Ploce d.d., uz pad troskova osoblja za 2,62% u odnosu na isto razdoblje prethodne godine.
Operativna dobit porasla je 15,54% u odnosu na isto razdoblje prethodne godine (uz iskljucenje prihoda od prodaje Luka Ploce Gradnja d.o.o. u 2010. godini).
Očekujem da će mi danas proći ovaj nalog po 851,12 što bi značilo da kreće treći krug dokapa.
Iskljucivsi prodaju povezanog Drustva Luka Ploce Gradnja d.o.o. u prethodnoj godini, Luka Ploce d.d. u prvom polugodistu zabiljezila je rast poslovnih prihoda od 4%, te ostvarila bruto profit marzu od 15,73%.
Prodajni i administrativni troskovi bilježe porast od 3% u odnosu na isto razdoblje prethodne godine te iznose 66,92 milijuna kuna, uglavnom kao rezultat porasta troskova i energenata (elektricne energije i dizel goriva), ostalih vanjskih troskova vezanih uz proces dokapitalizacije Luka Ploce d.d., uz pad troskova osoblja za 2,62% u odnosu na isto razdoblje prethodne godine.
Operativna dobit porasla je 15,54% u odnosu na isto razdoblje prethodne godine (uz iskljucenje prihoda od prodaje Luka Ploce Gradnja d.o.o. u 2010. godini).
[/quote]
HAHAHAHAHHAHAHA ti si komedija
[/quote]
Zašto ste toliki zloćko.
Normalno da se manje zarađivalo jer se odradila dokapitalizacija i sve snage su usmjerene na to da se
dovede do kraja i sada punim jedrima u povečanje investicija,prometa i dobiti.Biti će jako teško
ostvarivati veću dobit po dionici jer se povečao nazivnik za dokapitalizirane dionice,ali kao je pala
i cijena dionice rast može biti i manji.Ali ipak će to biti trnovit put do ulaska u raj.
U LKPC će biti meda i mlijeka u malo daljoj budućnosti,nažalost!
Ispravak i dopuna
1.Mali dioničari u prvom krugu upisali 26 747 dionica
2.Iz top ten 3,4,7,10 imaju zajedno 20.7% danas ukupnog broja dionica, što znači da su upisali u dokapu 40% od 200353 ili cca 80 000 dionica
3. Molim pokušajmo saznati tko je upisao preostalih cca 90 000 dionica.
AZ OMF 27.206
AZ DMF 21.279
RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 16.122
Raiffeisen OMF 7.122
PBZ Croatia osiguranje OMF 34.780
RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. +9.227
ZAGREBAČKA BANKA D.D. + 12.227
PBZ D.D. +17.828
Ukupno: 145.791 (207.992)
Po javno dostupnim podacima, fondovi su u oba kruga kupili 145.791kom. s time da su
3. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 14.314
4. PBZ D.D. 4.271
9. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D 772
sudjelovali i u prvome krugu.
Pod pretpostavkom da su i
5. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 2.653
6. JAZIDŽIJA MARKO 1.044
7. GRIZELJ MIRO 908
8. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 820
10. PBZ D.D. 752
sudjelovali jednim dijelom u prvome krugu, može se pretpostaviti da su mali dioničari u prvome krugu upisali tek 4000- 7000 od 26.747dionica
Dakle, po promijenama u prvih 10, fondovi su upisali 145.791kom, + mali i skrbnički u prvome krugu još oko 11.000kom ….dakle:
207.992
-145.791
-11.000
52.200
Ovom računicom zaključujem da je oko 52.000 dionica iz drugoga kruga prodano fizičkim i pravnim osobama tj. tvrtkama, što nas navodi da su 60.000 – 65.000 dionica u oba kruga otkupi mali dioničari i tzv. fizikalci.
[lol] [lol]
zato jer sada ispada da je dionica jako skupa, skoro 2 BV
Prijatelju nemoj mi biti razočaran znaš da nigdje nema para na brzake tako ni tu za sada.Teorija je jedno a praksa neš drugo kako vidiš.Vidiš što kolega lacoste veli 100€ pa kako te volja hehe.Opusti se i idemo na more sad je vrijeme skupljanja zimnice a ne prodaje hehe pozz lukoljupci. [rolleyes] [rolleyes] [rolleyes] [rolleyes]
Ima ih i dosta kojih su mislili i iznad 1000-1500 kn da je povoljno.
No vidim da to lagano ide prema svojoj vrijednosti od 90-100 eura.
Vi kolega ne bi pogodili dno ni da leti avion sa transparentom "OVO JE DNO!"
Kao i obično mi na burzi trebamo takve ovčice poput Vas jer mi volimo šišati!
[/quote]
E moj splićo,istu stvar sam navodio i prije 6 mjeseci ,da će doći na 100 eura ,ali ne slušate,i uopće ne gađam bilo kakvo dno ,jer loviti padajuće noževe kako vas većina čini od cijene 1800 kn ,je bobarder u niskom letu kojeg neprepoznaješ,a lijepo ti na njemu piše -BIJEŽI SA BIDA,ČOVJEČE u zadnjih 6-7 mjeseci.
A vezano za ovčice koje navodiš -mislim da si pogriješio u odabiru odgovarajućeg naziva.
E moj Splićo..