Da izdvojim,negdje sam procitao-
„Biti ćemo jedina luka gdje će ulaganja države biti vraćena kroz koncesijsku naknadu, što je dobar posao i za državu“, rekao je Pavlović i najavio skorašnju nabavku najveće kontejnerske dizalice na Jadranu. Terminal za rasute terete, kapaciteta preko šest milijuna tona godišnjega prometa, biti će ključan za budućnost luke. Osam renomiranih firmi iz Hrvatske i Europe prošlo je pretkvalifikaciju za gradnju terminala, a tko će dobiti posao znati će se krajem rujna ove godine.
By the way najveća kontejnerska dizalica na Jadranu je jutros uplovila u lukicu. [thumbsup]
[/quote]
sve ide po planu [cool]
[/quote]
Gadan neki plan pošlo se sa 2000 kuna a došlo na 850.
Ipak kad malo bolje pogledam dioničku strukturu možda je ovo presudna točka!
2 TOP10 dugotrajna dioničara u panici prodali i izašli što bi donijeti veći rast cijene na radost
kolege Petine. Iz neslužbenih izvora saznajem da su isti u većim problemima sa svojim tvrtkama i samo iz tog razloga su i prodavali. Sad baš i ne vidim otpora za rast cijene.
Danas smo imali povrat na MEDIJAN, pa sutra očekujem i ovdje jaču zelenjavu.
Mene zanima sad izjava gospon PLAVOG, kad je cijena bila 1800kn i kad sam ja najavljivao 900kn nije li isti taj PLAVI pozivao na kupnju po 1800kn????
Kolega PLAVI pa znate li Vi brojati valove.
Za Vaš info sad idemo GORE!!!
Barbosa stari moj..
Ti si u komi.
Tako mi se cini.
1. Nikada nisam imao dionice lkpc.
2. To ne znaci da nisam vezan na neki nacin uz lkpc.
Ti si egocentrik,to sam ti napisao.
Pa da ti ponovim.
Ukratko.
Napisao si prije mjesec dva da ce ce lkpc biti po booku naj skuplja dionica.
Sto se sada izvlacis?
Napisao si i da nema dividende.
Pa si kao potvrdu toga uzeo podlogu skupštine.
Tamo ide sve u zadržanu dobit.
Barbosa,raumiš li ti uopce išta od svega sto sam ti napisao?
Napisao sam ti da ne trebas biti nacitan,kao sto nisi, vec samo trebas citati sto ti pise na zse.
Tamo ti pise da je plan isplata dividende za razdoblje 2012.-2016.
Jasno ti je sada?
Sumnjam..
Svi ste vi imali ogromne gubitke 2008. ne zna se tko vece.
A ti egocentrik kakav jesi.. never mind..
Samo ti brij i dalje.
I zaradi nesto.
Po ovome sto mogu procitati..
Koma barbosa,koma.
Trebas nauciti priznati kada si u krivu.
Ajde zivio ti meni,pozdrav.
http://zse.hr/UserDocsImages/financ/LKPC-fin2011-2Q-NotREV-N-HR.pdf
vidim da nitko ne stavlja izvještaj pa eto…uživajte
a jel gra(f)h kaže koliko i kad [undecid]
Mene zanima sad izjava gospon PLAVOG, kad je cijena bila 1800kn i kad sam ja najavljivao 900kn nije li isti taj PLAVI pozivao na kupnju po 1800kn????
Kolega PLAVI pa znate li Vi brojati valove.
Za Vaš info sad idemo GORE!!!
a jel graf(h) kaže koliko i kad [undecid]
Ipak kad malo bolje pogledam dioničku strukturu možda je ovo presudna točka!
2 TOP10 dugotrajna dioničara u panici prodali i izašli što bi donijeti veći rast cijene na radost
kolege Petine. Iz neslužbenih izvora saznajem da su isti u većim problemima sa svojim tvrtkama i samo iz tog razloga su i prodavali. Sad baš i ne vidim otpora za rast cijene.
Danas smo imali povrat na MEDIJAN, pa sutra očekujem i ovdje jaču zelenjavu.
Meni je tu jedino žao gospodina Jezidžije jer sam ga osobno upoznao, smiješan čovjek, on je kupio dionice luke neznavši zašto je raslo, zašto padalo, ali je znao da je investicija dobra.
Žao mi je što nije još izdržao pa da s nama dijeli veselje jednoga dana nego je morao prodati po ovakvim cijenama i ovim ga putem pozdravljam. [thumbsup]
P.E. lutko moja,
Ne možeš nekome napisati da je egocentrik i onda da je u komi, pa to je sasvim u konfliktu jedno sa drugim..,ali priznajem, jesam egocentrik u umjerenim granicama, imam zašto i biti [smiley]
Ono što sam napisao, još uvijek stoji napisano pa tako da ti nema smisla pisati laži o rekla-kazala.
Rađe uloži u znanje jer ovako možeš samo u Jankomiru završiti što bi bio veliki hendikep za ovu našu forumsku zakednicu.
Inaće ulične rijeći kao "brijanje" i "koma" koriste klinci od 10 godina da bi ispali važniji ili cool u društvu svojih vršnjaka, pa se pitam ima li istine o tom tvome fakultetu ili si pak intelektualno zapeo u vremenu…kako god, jako ispod nivoa vokabulara i inteligencije akademski obrazovanih osoba.
Živio i ti meni, i lijepi pozdrav!
@domobran
?????????
pa naravno da određuje Bilderberška skupina.
wtf????
mi smo tu da pogađamo što su odlučili.
evo danas čovjek prodaje dionice lkpc radničke 730 kn..radničke pa ako netko hoće nek se javi-dobra ona dizalica nova,sigurno je uzeta na kredu..az je dugoročan igrač-trebat će proći dosta vremena dok ova dionica skoči-a kao i mnoge na zse..ali ko bude strpljiv neće ništa izgubit..uglavnom dionice dugoročno padaju ali u valovima-sada je val negdje blizu dna,a vidit ćemo na jesen dokle će se odrabatit…
Poštovani kolege Plavi i Barbosa,
molim vas da nas kolege s foruma izvjestite o svojim spoznajama koliko su fizičke osobe kupile u drugom krugu dokapitalizacije jer mogu naslutiti da znadete.
Kapetan Pavlović je po završetku dokapa izvjestio da su u drugom krugu ušli obvezni mirovinski fondovi, dobrovoljni mirovinski fondovi, investicijska društva, osiguravajuće kuće, banke…
Ne mogu vjerovati da je 30% dionica drugog kruga( napisao kolega Barbosa) otišlo u ruke fizičkih osoba. Pa jel Pavlović normalan?
Još jednom molim kolege Barbosu i Plavog procjenu ili precizno stanje SKDD o ulasku fizičkih osoba u drugom krugu. Ili da pobrojimo pravne osobe, pa da tako zaključimo.
Hvala!
P.S. Ako su od ukupnog broja dionica u dokapu mali doničari u prvom krugu pokupili 30%( objavljeno po isteku prvog kruga), a u drugom krugu su se u top ten uvrstili PBZ CO OMF=8.22, AZ OMF=6.43, AZ PROFIT=4.37, RAIFFEISEN OMF=1.68.