e i da…netko mi je govorio da lažem kako sam stalno na kupnji. evo i ovaj nalog na 875 od 10 komada je moj.
lp….
Ja mislim da je rita osoba no. 1 u Plocama. Ono, sve moras njega pitat bila stvar o savjetu ili dozvoli. 100% ima i rincicu jer bitan je dojam a di ces strasnije od gusara. Garant uz sve to vodi i slasticarnicu… Forca lkpc!!!!
niti sam u pločama, niti imam rinčicu niti vodim slastičarnicu(ovo sa slastičarnom je jebeno ozbiljan posao gdje ja živim…ozbiljniji od svih koje mi vodimo).
a da ja opišem tebe nema smisla….opisao si se sam. haters gonna hate…
Hvala rita upio sam svaku tvoju recenicu kao spuzva. Samo da znas meni si uzor ti
mene jedino cudi kako to da ljudi poput rite koji imaju toliko poslova (menezdercici, poslovnjaci a uz to i dalo bi se naslutiti i kamatari) imaju toliko vremena pisati na forumu. Ja ni nemam posle vec od ovog zivi pa ne stignem tolko ni razmisljati
Uglavnom rita svka cast i ja moram otvoreno priznati da ti zavidim na energiji i jasno znanju koje je neupitno a tek o skromnosti koju svakodnevno pokazujes druzeci se sa nama burekinvestitorima kada su ti opcije valjda Barrac Obama i seici dok vjerovatno ne kamataris okolo.
Hvala na svemu
kamatarenje je posuđivanje novca uz kamatu. ja pak samo tražim da mi se plate moji računi(najviše mi duguju za oglašavanje). vidiš ja imam uhodan posao koji radi za mene. moja firma je već platila sve predujmove za ovu godinu….za dobit, spom. rente. šume itd itd. radim cca 1 sat dnevno….sad u sezoni 2-3 ponekad. i da….ako se ubijaš od posla imaš mi na čemu biti zavidan. nisam bogat ali po satnici pre prezadovoljan. rodom sam iz neretve i bilo mi je teško naučiti da se pare ne zarađuju teškim radom. ali eto ušlo mi u glavu na vrijeme. najviše zaradim na dan kad ne radim apsolutno ništa…jer taj dan osmislim način kako lako zaraditi.
žao mi je mladih ljudi koji rade za druge(ja sam radio za druge po 10 sati dnevno u nehumanim uvjetima, nekad na +65-ako ne vjeruješ objasnim ti na pm). ako si sposoban zaraditi drugome da ti isplaćuje plaću sposoban si zaraditi sebi puno više. naravno samo ako napraviš taj klik u glavi. više bi ti značilo 10 minuta sa mnom na kavi nego sve knjige koje se ovdje reklamiraju. ne zato što sam ja pametniji od tih knjiga…već zato što se u hr novac zarađuje na glup način. a ljudi nikako to da shvate. imam dva faksa a ne bi vjerovao da sve pare koje sam zaradio sam zaradio u potpunosti bez primjene tog znanja. čak i indirektno.
kvalitetna dokolica je tajna uspjeha…ali to ili imaš ili nemaš…ne možeš se natjerati na "kvalitetnu" dokolicu.
nipošto nemoj misliti da ti solim pamet…možda si poslovno uspješniji od mene pa bi ja mogao nešto naučiti i od tebe… ali umjesto bezobraznog odgovora na bezobrazno postavljenu tezu ja sam ti iznio istinu. što da ti kažem…danas sam jako dobre volje(djelom radi vijesti koja je prekjučer bila na burzi a i na dnevniku a ja imam ideju kako uzeti dio kolača od tog posla-ali ne na burzi već in real life).
[/quote]
Poštovani kolege investitori u LKPC ,
trenutna cijena dionice LKPC je 880 kn !
Znaći netko je zaradio 30 kuna na uloženih 850 kn za 20 dana .
Dobra zarada !
Radnici su kupili dionice po 400 kn prije pola godine .
Po koliko će radnici prodavati te dionice za 4,5 godine ?
Moje je mišljenje da će radnici prodavati dionice LKPC (sa zaradom 50 % !) po cijeni 600 Kn .
A Mirovinski fondovi su opet popušili (kao i mi svi ostali ) !
Odoše naše mirovine u propast .
To što se događa u LKPC godinama nemože rješiti udruga malih dioničara .
To je stvar za policiju !
Pozdrav
Rita ja nikoga ne mrzim ali dobro, sladoled na stranu, i reci ti meni ko iskrcava ovaj biser oceana? Neko ne da iznad 900. Bojim se da je ta brana malo deblja. Meni je ovo ok cijena ali… Jel netko zna koliko je fizikalaca uslo u 2 krugu? Plavi mozda??
Rita ja nikoga ne mrzim ali dobro, sladoled na stranu, i reci ti meni ko iskrcava ovaj biser oceana? Neko ne da iznad 900. Bojim se da je ta brana malo deblja. Meni je ovo ok cijena ali… Jel netko zna koliko je fizikalaca uslo u 2 krugu? Plavi mozda??
čak po meni nije pitanje koliko je fizikalaca ušlo u drugi krug…jer dio koji je ušao neće prodavati. mene više brine koliko će se puta taj dio preprodati po zaradi od 10 kuna. ali dobro…nije loše da među imaocima dionica bude i day tradera.
pa zar nije kupljeno oko 20 000 kom od strane fizikalaca??? zar nisu fondovi kupili 90-ak% od 200 000? samo treba zbrojiti nove dionice u top 10 i oduzeti od 200 000. ili ima pravnih osoba van top 10 koji su kupovali?
Previše malih je dokapitaliziralo po 850kn, dok Vam to fondovi ne izbiju iz ruku uz davanje zarade 5-10% ova dionica je osuđena na vertikalni kanal u rasponu 870-970kn.
sad sam pogledao….u top 10 se nalazi 136 836 novih dionica. nabrzinu sam računao ali to je otprilike to.
Poštovani kolege investitori u LKPC ,
trenutna cijena dionice LKPC je 880 kn !
Znaći netko je zaradio 30 kuna na uloženih 850 kn za 20 dana .
Dobra zarada !
Radnici su kupili dionice po 400 kn prije pola godine .
Po koliko će radnici prodavati te dionice za 4,5 godine ?
Moje je mišljenje da će radnici prodavati dionice LKPC (sa zaradom 50 % !) po cijeni 600 Kn .
A Mirovinski fondovi su opet popušili (kao i mi svi ostali ) !
Odoše naše mirovine u propast .
To što se događa u LKPC godinama nemože rješiti udruga malih dioničara .
To je stvar za policiju !
Pozdrav
Poštovani,
nažalost i meni se zgadila ova dionica, međutim kad je usporedim sa ostalim onda sam siguran da je jedna od najboljih: zbog prinosa i zbog sigurnosti. Posao i monopolostički položaj je dugoročno zagarantiran, razvoj i prinos također. Neće radnici prodavati dionice za bagatelu već će ih držati u očekivanju dividende.
sve osim zlata crveno
Pa što i da sam nekome kupio, hipotetički 870 dionica, pa sad prodajem sa 4-5 % plusa uz minimalnu brokersku proviziju????
Kad sve matematički zbrojiš i oduzmeš..
[tongue]
lp
dioničar :
"
Poštovani,
nažalost i meni se zgadila ova dionica, međutim kad je usporedim sa ostalim onda sam siguran da je jedna od najboljih: zbog prinosa i zbog sigurnosti. Posao i monopolostički položaj je dugoročno zagarantiran, razvoj i prinos također. Neće radnici prodavati dionice za bagatelu već će ih držati u očekivanju dividende. "
——————-
– stvarno neznam po čemu je "jedna od najboljih" ?
-Koji prinos ?
-Koja sigurnost ?
-Radnici neće prodavati za "bagatelu" već po 600 kn , sa zaradom od 50 % !
-Dividenda ? Pa o tome se priča već godinama i ništa od toga .
Pozdrav