Rita
Pa ako nemaju za kavu kako ce ti vratit?? E moja rita bojim se ja da bus ti, ako vec nisi, brzo na obiteljski rucak nedjeljom u pucku kuhinju ak ovo nastavi curit. Kao sta sam bio i rekao ispod 900..kapetan je jos jednom uspio naguzit male ovcice.. Prestrasno. Drz te se ekipo
odakle ti znaš stanje mog novčanika????možda sam ja vlasnik pučke kuhinje.
odakle ti znaš moje metode naplate????savjetujem ti da nikada ne budeš moj dužnik
malo si si previše umislila lanice….
obično ljudi koji brinu za tuđe dvorište nemaju sređeno svoje. svi ste vi kukavice iza lažnih avatara. zato i jeste gubitnici u životu.
lp..
Rita
Pa ako nemaju za kavu kako ce ti vratit?? E moja rita bojim se ja da bus ti, ako vec nisi, brzo na obiteljski rucak nedjeljom u pucku kuhinju ak ovo nastavi curit. Kao sta sam bio i rekao ispod 900..kapetan je jos jednom uspio naguzit male ovcice.. Prestrasno. Drz te se ekipo
Ekipa se sama naguzila.. Kapetan je samo metnuo..
[/quote]
a mozda Kapetan voli VLAKIĆ ,pa da viče,ču,ču,ču,čuuuuuuu,metnili ga i meni [shocked]
Za ‘tuđe dvorište’ postoji jedna izvrsna izreka:
Dok sam tuđi kolač gledao, vlastiti mi kruh izgorio, a da ga nisam ni osjetio!
Autor mi je nepoznat.
[lol]
ima ovdje ekipe kojima su pare na burzi sutrašnji kruh. zato se i trese zse jer nemaju ti pravo spušit 30% kako kaže ovaj članak. a švicarci su ga napisali.
zato trkom u kešššš
BUUUU
http://finance.yahoo.com/news/If-US-Defaults-Stocks-Fall-30-cnbc-2144458547.html?x=0&sec=topStories&pos=main&asset=&ccode=
ima ovdje ekipe kojima su pare na burzi sutrašnji kruh. zato se i trese zse jer nemaju ti pravo spušit 30% kako kaže ovaj članak. a švicarci su ga napisali.
zato trkom u kešššš
BUUUU
http://www.poslovni.hr/vijesti/eiz-rast-bdpa-od-13-posto-u-2011-i-25-posto-u-2012-184195.aspx
vaga…tko je u pravu???
Poštovanje svima,
imam dionice LKPC ( možda nažalost…. ), nisam išao u dokup a mogao sam.
Nešto sam još dokupio na 930 i ok.
Nemam pojma šta će biti za mjesec dana ili 12 mj ili više….
Ali ova grupa ljudi koja svakodnevno piše po forumu ( a ima ih jedno 10 a možda i malo više ) a imaju svaki po jedno 5 nickova su stvarno majestori.
Pa ti ljudi sve znaju.Pogađaju svaki put.Mora da su puni ko Abramović i da čuče na forumu po cijeli dan,mjesec,godinu… jer im je to zabava.Nije njima novac u pitanju to su pravi bogataši.Jedino i nije jasno zašto pored tolikog znanja ne postanu glavne face u našim fondovima.Takve ljude trebamo a ne tamo neke Drkoselce…. ili kak se već zovu.
Malo mi smeta jer vidim da se svađate u zadnje vrijeme kud bude LKPC,zlato.Dow….
Ja pošto ništa neznam o burzi rado vas čitam i nadam se ( ovaj put stvarno ) da konačno krene naša burza .
Poštovanje svima,
imam dionice LKPC ( možda nažalost…. ), nisam išao u dokup a mogao sam.
Nešto sam još dokupio na 930 i ok.
Nemam pojma šta će biti za mjesec dana ili 12 mj ili više….
Ali ova grupa ljudi koja svakodnevno piše po forumu ( a ima ih jedno 10 a možda i malo više ) a imaju svaki po jedno 5 nickova su stvarno majestori.
Pa ti ljudi sve znaju.Pogađaju svaki put.Mora da su puni ko Abramović i da čuče na forumu po cijeli dan,mjesec,godinu… jer im je to zabava.Nije njima novac u pitanju to su pravi bogataši.Jedino i nije jasno zašto pored tolikog znanja ne postanu glavne face u našim fondovima.Takve ljude trebamo a ne tamo neke Drkoselce…. ili kak se već zovu.
Malo mi smeta jer vidim da se svađate u zadnje vrijeme kud bude LKPC,zlato.Dow….
Ja pošto ništa neznam o burzi rado vas čitam i nadam se ( ovaj put stvarno ) da konačno krene naša burza .
i sam sam duboko u luci,iskreno se nadam rastu,ali znam da ga dugo neće biti….
Razmišljao sam dugo o dokapu. Odlučio sam ići full u njega potaknut nekim razmišljanjima o potencijalu same tvrtke bez obzira na vodstvo i ulasku institucionalaca. Jesam se za….o pokazati će vrijeme.
Ali niti u jednom trenutku nisam očekivao bum i pobiranje love…ovo je čak u skladu, a možda i bolje od mojih očekivanja.
Nadam se da je uprava svjesna da su njihovi planovi malo SF, ali mi koji smo ušli NIJE NAM NITKO KRIV – sami smo se odlučili. Do 2016 imamo vremena….to je jedino sigurno. A nakon toga mislim da ću još u dokup.
Razmišljao sam dugo o dokapu. Odlučio sam ići full u njega potaknut nekim razmišljanjima o potencijalu same tvrtke bez obzira na vodstvo i ulasku institucionalaca. Jesam se za….o pokazati će vrijeme.
Ali niti u jednom trenutku nisam očekivao bum i pobiranje love…ovo je čak u skladu, a možda i bolje od mojih očekivanja.
Nadam se da je uprava svjesna da su njihovi planovi malo SF, ali mi koji smo ušli NIJE NAM NITKO KRIV – sami smo se odlučili. Do 2016 imamo vremena….to je jedino sigurno. A nakon toga mislim da ću još u dokup.
prodaj 2015(godinu prije radničkih) pa onda u shoping 2016. ovo do 2015 što je naraslo naraslo je. ja vjerujem da će do 2013 bit prilika za solidan izlaz.
mene jedino cudi kako to da ljudi poput rite koji imaju toliko poslova (menezdercici, poslovnjaci a uz to i dalo bi se naslutiti i kamatari) imaju toliko vremena pisati na forumu. Ja ni nemam posle vec od ovog zivi pa ne stignem tolko ni razmisljati
Uglavnom rita svka cast i ja moram otvoreno priznati da ti zavidim na energiji i jasno znanju koje je neupitno a tek o skromnosti koju svakodnevno pokazujes druzeci se sa nama burekinvestitorima kada su ti opcije valjda Barrac Obama i seici dok vjerovatno ne kamataris okolo.
Hvala na svemu
Ja mislim da je rita osoba no. 1 u Plocama. Ono, sve moras njega pitat bila stvar o savjetu ili dozvoli. 100% ima i rincicu jer bitan je dojam a di ces strasnije od gusara. Garant uz sve to vodi i slasticarnicu… Forca lkpc!!!!
mene jedino cudi kako to da ljudi poput rite koji imaju toliko poslova (menezdercici, poslovnjaci a uz to i dalo bi se naslutiti i kamatari) imaju toliko vremena pisati na forumu. Ja ni nemam posle vec od ovog zivi pa ne stignem tolko ni razmisljati
Uglavnom rita svka cast i ja moram otvoreno priznati da ti zavidim na energiji i jasno znanju koje je neupitno a tek o skromnosti koju svakodnevno pokazujes druzeci se sa nama burekinvestitorima kada su ti opcije valjda Barrac Obama i seici dok vjerovatno ne kamataris okolo.
Hvala na svemu
kamatarenje je posuđivanje novca uz kamatu. ja pak samo tražim da mi se plate moji računi(najviše mi duguju za oglašavanje). vidiš ja imam uhodan posao koji radi za mene. moja firma je već platila sve predujmove za ovu godinu….za dobit, spom. rente. šume itd itd. radim cca 1 sat dnevno….sad u sezoni 2-3 ponekad. i da….ako se ubijaš od posla imaš mi na čemu biti zavidan. nisam bogat ali po satnici pre prezadovoljan. rodom sam iz neretve i bilo mi je teško naučiti da se pare ne zarađuju teškim radom. ali eto ušlo mi u glavu na vrijeme. najviše zaradim na dan kad ne radim apsolutno ništa…jer taj dan osmislim način kako lako zaraditi.
žao mi je mladih ljudi koji rade za druge(ja sam radio za druge po 10 sati dnevno u nehumanim uvjetima, nekad na +65-ako ne vjeruješ objasnim ti na pm). ako si sposoban zaraditi drugome da ti isplaćuje plaću sposoban si zaraditi sebi puno više. naravno samo ako napraviš taj klik u glavi. više bi ti značilo 10 minuta sa mnom na kavi nego sve knjige koje se ovdje reklamiraju. ne zato što sam ja pametniji od tih knjiga…već zato što se u hr novac zarađuje na glup način. a ljudi nikako to da shvate. imam dva faksa a ne bi vjerovao da sve pare koje sam zaradio sam zaradio u potpunosti bez primjene tog znanja. čak i indirektno.
kvalitetna dokolica je tajna uspjeha…ali to ili imaš ili nemaš…ne možeš se natjerati na "kvalitetnu" dokolicu.
nipošto nemoj misliti da ti solim pamet…možda si poslovno uspješniji od mene pa bi ja mogao nešto naučiti i od tebe… ali umjesto bezobraznog odgovora na bezobrazno postavljenu tezu ja sam ti iznio istinu. što da ti kažem…danas sam jako dobre volje(djelom radi vijesti koja je prekjučer bila na burzi a i na dnevniku a ja imam ideju kako uzeti dio kolača od tog posla-ali ne na burzi već in real life).