Sanjao sam sinoć onu lopinu predsjednika, pa sam se probudio mokar, ali vjerujte kako se nikad ne predajem, nikad, tako ćemo i ovdje od jeseni započeti drugu priču.
Minuciozno ćemo skupljati člana po člana Udruge dok to ne dobije specifičnu težinu.
Mi mali nakrcali smo se, nemožemo i nećemo prodati, e pa onda ćemo se organizirati pa ćemo drugačije razgovarati.
Ne gajim iluzije da će ići brzo i lako, ali na kraju ćemo to postaviti kako treba.
Tijekom kolovoza ćemo razmišljati o inicijativi i koracima koje treba po redu poduzimati.
Srdačan pozdrav svima i biti ćemo u kontaktu.
ja samo ne vidim razlog zašto ne početi odmah???
te priče o ljetnim stankama mi nisu jasne. pa meni je ljeto radno zauzetije nego većini vas a opet ću naći vremena ako treba.
E pa nećemo mi sad sami sebi nabijati cijenu. Neka se gospoda prodavači spuste stepenicu niže, recimo 890-895 i trgovina će proraditi. Ako su jučer dali po 890 zašto nebi i danas? Misle da ćemo lupati po asku….malo morgen [tongue]
Nego gdje nestade onaj silni promet od jučer, mora da su se ona četvorica iz drugog kruga jučer iskrcala, [tongue] [lol]
Nego jel to ide pumpanje LKPC, ona LKRI niš ne valja i niš ne ulaže [lol] Vaš link
Jasno da ide pumpanje. A tko bi normalan nakon nekog vremena sudjelovao u drugom dokapu ako na prvom prdne??
Kad mlada bude najljepša opet će se udavati [lol]
Ne nego pumpanje uhvati 2% na jučerašnju cijenu, evo me Dinko odmah lupam bo bidu [lol]
Ajmo još ovih 80 poklopite pa ćemo malo spustiti letvicu. [rolleyes]. Ko hoće nofčeke mora se spustiti do Mohameda. Drugi tjedan će biti ljepo vrijeme na moru,fućkaš dionice [lol]
Ajmo još ovih 80 poklopite pa ćemo malo spustiti letvicu. [rolleyes]. Ko hoće nofčeke mora se spustiti do Mohameda. Drugi tjedan će biti ljepo vrijeme na moru,fućkaš dionice [lol]
a kad se vratiš sa mora vikat ćeš kako to mora gore… [cool]
[/quote]
Pa čovjek od jučer kupio 200 komada da ne misli da će gore ne bi kupovao.
[/quote]
Pa i mora uskoro gore,kad se ovi ispucaju što lome noge na asku. Bitno je bili odrediti dno,jedan ili dva posto gore-dole. Sad znamo da ispod 880 teško teško.A dionice su čudna roba,vole se kretati pa ako neide dolje ide gore [proud]
Ponavljam ponovo,ako ameri misle ozbiljno tresti stablo onda smo svi nahebali a dionice će nam biti zadnja briga.
[/quote]
Pa i mora uskoro gore,kad se ovi ispucaju što lome noge na asku. Bitno je bili odrediti dno,jedan ili dva posto gore-dole. Sad znamo da ispod 880 teško teško.A dionice su čudna roba,vole se kretati pa ako neide dolje ide gore [proud]
Ponavljam ponovo,ako ameri misle ozbiljno tresti stablo onda smo svi nahebali a dionice će nam biti zadnja briga.
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Počeli su sa trešenjem-do kuda vidjeti ćemo.