LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Meni nije ništa silo…kome je silo pa prodaje, il triba negdi javit????

Svima je sjelo.
Dionice su na slobodnoj poziciji i trebate ih doregistrirati.

lp
[/quote]

Fino fizikalci iz drugog kruga mlate po bidu od samog jutra.
na 1000 kom x 50 kn = pristojni bonus by Pavlovinjo

Još ako im se priključi neki od fondova da ih malo paotakne … [wink]
[/quote]
Hmm da mi je znati koliko je takvih, fondovi da imaju imalo pameti bi trebali ovo pojest u sekundi, ja mislim da je ovo njihovo maslo. Nek se hebu mogu ju zatuč i na 300 neće od mene dobit, ova ZSE je stvarno smeće na kubik

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

PA ZAR NE JEDU???? al zašto bi je digli kad ima ljudi što im 900 super. evo meni za sada dosta. za 15 dana opet…jer dok kupujete sa parama sa kojima ne znate što bi nema zime za lkpc. sve namirit, štednja pa tek onda zse.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

@rita

Sa koliko miljardi vi raspolažete kolega pa kupujete svaki dan, učestvujete u svim krugovima dokapa i po svakakvim cijenam ja sam frapiran.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

da znaš matematiku znao bi da sa milijardu možeš kupiti zse. a ako ćeš se kladiti da li lažem…nema problema. dakle da…u svim krugovima i danas isto. i za 15 dana ako bude na ovoj razini….ja ne lažem.

@rita

Ja niti nisam rekao da lažete ali toliko ulagati u jednu dionicu meni je totalno bez veze.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

@upitnik

kolega mogli ste se onda tako i izjasniti. ali vama je ovdje cilj vrijeđati. ispravite me ako griješim. ali budite iskreni ponajviše prema sebi. svi mi ovdje moramo priznati smo i radi adrenalina. meni radi na lkpc. zimi sam dnevno dizao lijepe pare na ina-i. prosječno po dvi transakcije dnevno(u kombinaciji više malih). ali nisam nikada na toj ini ostavio komentar…jer u nju ne vjerujem na duge staze. u lkpc vjerujem i smatram da se sada povoljno kupuje. za sad mi je najveća greška kupovina na 1300(u padu) jer nisam vjerovao u ovakav rasplet dokapa.

895 kuna.
Pavlovic i Rba doveli do propasti neke od postojecih dionicara.
Ne znam da li samo znaju kolikima su se zamjerili.
Nije napravljeno neprofesionalno,vec s zlom namjerom.
Ovdje može biti još svašta.

Koma.

F i g h t T h e P o w e r ! ! !

895 kuna.

Koma.

kaj se priča u kuloarima?

895 kuna.

Koma.

Ovo je napravljeno NAMJERNO i to sa namjerom da se rijese malih u šta vecem broju.
Nažalost nece biti ništa jer pokrice imaju u VLADI i HANFI.Ne zaboravite da je Pavlovic bivši ministar u HDZ-ovoj Vladi.Pavlovic je zadovoljan,sebi je potvrdio svoje mjesto jedino sta nece biti sam u Upravi jer ce Upravu uci DINKEC i ekipa.

i mi ćemo ući ako smo pametni

oni su naš mali wall street rullers…ne dajmo im da narastu

PA ZAR NE JEDU???? al zašto bi je digli kad ima ljudi što im 900 super. evo meni za sada dosta. za 15 dana opet…jer dok kupujete sa parama sa kojima ne znate što bi nema zime za lkpc. sve namirit, štednja pa tek onda zse.

Ma koliko ima takvih ljudi 4 ili 5? Fondovska posla ja tebi ti meni. Neodoljivo podsjeća na one milijunske promete na INA-i dok je bila 1800, pa su kasnije rekli kad je skočilo na 3800 da nisu imali od koga kupiti, a promet misterija…
Pa onaj koji je sudjelovao u prvom krugu dokapa da sad prodaje u žešćem je minusu, znači ostaje samo ekipa koja je probala uči u drugi krug i prošla ili radnici, a ako su oni onda je ovo fenomenalno i samo neka potraje

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

895 kuna.

Koma.

Ivan Pavlović je jedini odgovaran za ovak pristup.
Model koji je preložila RBA nije trebao biti prihvaćen da se vodila briga o malim/postojećim dioničarima tvrtke.
Međutim kako smo i znali pogodovalo se fondovima ne samo u cijeni već i kroz izbacivanje bilo kakvog stranog igrača da sudjeluje jer su se samo odabrani krcali u drugom krugu po nahođenju Ivana Pavlovića što je ozakonio u prospektu.
Budući da je preostalo još 130 000 dionica za dokapitalozaciju, moguće je da će iste biti prodane strateškom partneru (postoje već špekulacije mojih prijatelja na ovom forumu kad bi se to trebalo i dogoditi, pozdrav istima, izdržimo ovo do kraja! [thumbsup] )

New Report

Close