opa bato što ih skupljam. izaći će mi na nos.
Šta sam pisao to se i ostvarilo od 800-900 bit će koliko hoćeš i to još par godina.
Ovakve prilike se ne propuštaju.
ako se kriza u svijetu nastavi (mi smo i tako odavna u gadnoj gabuli) bit će LKPC i po 700 kn, tj. prodaja dokapitaliziranih dionica s gubitkom
Meni nije ništa silo…kome je silo pa prodaje, il triba negdi javit????
Svima je sjelo.
Dionice su na slobodnoj poziciji i trebate ih doregistrirati.
lp
Svima je sjelo.
Dionice su na slobodnoj poziciji i trebate ih doregistrirati.
lp
[/quote]
Fino fizikalci iz drugog kruga mlate po bidu od samog jutra.
na 1000 kom x 50 kn = pristojni bonus by Pavlovinjo
Još ako im se priključi neki od fondova da ih malo paotakne … [wink]
Šta sam pisao to se i ostvarilo od 800-900 bit će koliko hoćeš i to još par godina.
Istina da padaju na 800-900, to se moglo skuziti nakon H&S-a na 1300. Medjutim tesko da ce na tome ostati par godina…
Istina da padaju na 800-900, to se moglo skuziti nakon H&S-a na 1300. Medjutim tesko da ce na tome ostati par godina…
[/quote]
ma ja bi rekao par desetljeća buhahahaha
molim zlonamjerne da se ne javljaju više na ovoj dionici,ili kupi,ili prestani laprdat bez veze,ova današnja cijena je povijesno dno,osim u slučaju neke nove krize,tada slijedi tobogan na sve i svaku aakciju,pozdrav imateljima iste………
molim zlonamjerne da se ne javljaju više na ovoj dionici,ili kupi,ili prestani laprdat bez veze,ova današnja cijena je povijesno dno,osim u slučaju neke nove krize,tada slijedi tobogan na sve i svaku aakciju,pozdrav imateljima iste………
previše tražiš. prestali bi postojati svi bogovi i već davno bi kolonijalizirali sunčev sustav da je to realna opcija. nek drobe ako im je to lijek.