LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

opa bato što ih skupljam. izaći će mi na nos.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

Šta sam pisao to se i ostvarilo od 800-900 bit će koliko hoćeš i to još par godina.

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Ovakve prilike se ne propuštaju.

ako se kriza u svijetu nastavi (mi smo i tako odavna u gadnoj gabuli) bit će LKPC i po 700 kn, tj. prodaja dokapitaliziranih dionica s gubitkom

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

dali se isplati prodavati na ovim razimana,oni koji su sudjelovali u dokapitalizaciji,tanka zarada

Meni nije ništa silo…kome je silo pa prodaje, il triba negdi javit????

Vidjet cemoima li promjena u TOP-u 10 za par dana.

Svima je sjelo.
Dionice su na slobodnoj poziciji i trebate ih doregistrirati.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Svima je sjelo.
Dionice su na slobodnoj poziciji i trebate ih doregistrirati.

lp
[/quote]

Fino fizikalci iz drugog kruga mlate po bidu od samog jutra.
na 1000 kom x 50 kn = pristojni bonus by Pavlovinjo

Još ako im se priključi neki od fondova da ih malo paotakne … [wink]

Šta sam pisao to se i ostvarilo od 800-900 bit će koliko hoćeš i to još par godina.

Istina da padaju na 800-900, to se moglo skuziti nakon H&S-a na 1300. Medjutim tesko da ce na tome ostati par godina…

Istina da padaju na 800-900, to se moglo skuziti nakon H&S-a na 1300. Medjutim tesko da ce na tome ostati par godina…
[/quote]

ma ja bi rekao par desetljeća buhahahaha

molim zlonamjerne da se ne javljaju više na ovoj dionici,ili kupi,ili prestani laprdat bez veze,ova današnja cijena je povijesno dno,osim u slučaju neke nove krize,tada slijedi tobogan na sve i svaku aakciju,pozdrav imateljima iste………

molim zlonamjerne da se ne javljaju više na ovoj dionici,ili kupi,ili prestani laprdat bez veze,ova današnja cijena je povijesno dno,osim u slučaju neke nove krize,tada slijedi tobogan na sve i svaku aakciju,pozdrav imateljima iste………

previše tražiš. prestali bi postojati svi bogovi i već davno bi kolonijalizirali sunčev sustav da je to realna opcija. nek drobe ako im je to lijek.

New Report

Close