LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Inace sam se s kolegom plavim dotaknuo TA na temi ADPL gdje on tvrdi da to nimalo ne funkcionira, no na LKPC mi je ustedjela poprilicno puno novaca. Da nisam vidio head and shoulders, ne bih izasao na 1300 nego bih ostao i pokupio tobogan do ispod 1000.

Nemojte opet započinjat tu temu jer ne vodi nikuda.. Kolega Plavi je dokazao (sam sebi, doduše) da ona ne funkcionira i točka.. I od tada prosvjetljuje zabluđenu naciju.. [yawn]

Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!

@
efodix
Bio je preočit i na višim razinama.

Da, ali tada se potvrdio. Jeb’ga nismo svi jednako brzi, iduci put slobodno podijelite takve informacije cim ih uocite, nebum vam zamjerio 🙂

@plavi

Većine mi vas je žao.. Većina uvijek gubi, to je jednostavno tako.. I nitko vas nije zaje***, sami ste to napravili.. I to je uvijek tako.. I na burzi će se uskoro moći kupiti dionica po cijeni iz prospekta, vjerojatno i jeftinije..

Vas mi u drugu ruku, nije nimalo žao.. Točno ste znali u što se upuštate i pričali ste priče.. I bili ste najpametniji.. I vidim da ste ipak prodali na kraju.. [sealed]

Od koga kolega očekivate da vam proda dionicu po 850kn–1;fondovi 2;dioničari iz prvog kruga 3;ova šakica privilegiranih što su uzeli po 850kn u drugom krugu.Kako vi mislite da će izi na 850 i niže.Tako i ja mislim da se fondovo postavljaju na kupnju na 950kn pa ko voli nek iskrcaje. [cool]

Sve je bilo više manje ok, čak je g. Pavlović izjavio da će misliti na interese malih dioničara, svjestan agonije koju su isti prošli uz poseban osvrt na 2007. godinu i tadašnju propalu dokapitalizaciju.

Jedino je predtavnik HFP-a, nažalost ne znam mu prezime, bio velika mrlja cijelog skupa. Čovjek očito misli da je bogom dan, takvog napuhanka već dugo nisam vidio.

Ćujte bilo je i nekih kuloarskih razgovora, ali o tome ne smijem niti neću.[tongue]

[thumbsup]

http://www.poslovni.hr/forum/lkpc-luka-ploce-dd-617-pg1324.aspx

free flow information

Kada sam na skupštini za dokapitalizaciju priupitao g. iz RBA koji je tada dobio dozvolu za rad na modelu dokapitalizacije, da li ima na umu ono što se dogodilo 2007. dotični je izjavio "to nas ne zanima". Tek toliko da cijela javnost zna. Inaće g. iz RBA je bio pročelav sijed, stara garda iz socijalističke škole očito, kada je trebalo ulagati u znanje očito nije. Ako i je, po ovome što su napravili, uzaludno mu je bilo.

http://www.poslovni.hr/forum/lkpc-luka-ploce-dd-617-pg1657.aspx

free flow information

moze misljenje iskusnij korisnika, plavi, P.E. itd. kaj bu se dogodilo sa oscilacijom dionice ako se uvede MM ?
plavi dobro filtrira informacije, to je pravo pitanje za njega.
ides ne.

free flow information

ivana 7 :

" LKPC.

– imam upite za tu dionicu, pa evo moje mišljenje.

– dok nisam vidjela kako će ići ova dokapitalizacija za mene je to bila o.k dionica.
– ali sama dokapitalizacija je u stvari velika pljačka postojećih dioničara.
– zbog toga me ta dionica ne zanima.

– koliko vrijedi LKPC ???
– da se htjelo u toj dokapitalizaciji su mogli dobiti duplo više love i sada bi cijena bila 1.600-1.800kn.
– ali prodajom radnicima po 400kn i fondovima po 850kn, ne vidim zašto bih tu dionicu plaćala preko 800kn.

– može sada ta dionica u nekoj euforiji ili pumpanjem fondova doći na 1.500 ili 2.000kn, ali to nije ono realno.
– tu se govori mi ćemo ovo, ono, porasti će promet, dobit….
– za sve to firma je imama prilike i do sada, ali dividende nije bilo.
– a da su davali u zadnjih 10 godina po 1, 2, 3, 4kn dividende, svake godine za kunu veća, to bi im bio trošak od 51kn, ali i to im je bilo puno.
– kada bi tu direktor firme vidio perspektivu u dionici tada bi on sigurno bio u top10.
– ali po meni je tu najveća perspektiva u radovima 300M i proviziji 5-10%.
– te provizije će sigurno poskupiti invsticiju za 50M, ali koga za to briga, dodatno će se za to zadužiti i to bi bilo to.

– ovako i ne mora biti, ali ja to ovako nekako vidim.

– I love this game.

.

@pero7

1- očito nemaš svoje mišljenje pa potežeš tuđa
2- ovu si poruku već postao pa ovo nije više poruka nego trolanje
3- nitko ti nije kriv što si dao ponudu na 800 pa nisi sudjelovao u dokapu doli sam ti

lp

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

Još nema promjena u TOP 10.
1. REPUBLIKA HRVATSKA 47.009 21,12 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
2. HZMO 37.493 16,84 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 14.314 6,43 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. PBZ D.D. 4.271 1,92 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 2.653 1,19 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. JAZIDŽIJA MARKO 1.044 0,47 Osnovni račun SINJ, HRVATSKA
7. GRIZELJ MIRO 908 0,41 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 820 0,37 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
9. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 772 0,35 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
10. PBZ D.D. 752 0,34 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 49,43

Jedino što me ovdje trenutno zanima je, gdje je Barbosa ?

Citiram :

"raspodjeli dobiti društva Luka Ploče d.d. za 2010. godinu
I. Utvrđuje se da je društvo Luka Ploče d.d. u poslovnoj 2010. godini ostvarilo dobit nakon oporezivanja u iznosu od 15.508.401,27 kn.
II Ostvarena neto dobit društva Luka Ploče d.d. iz točke I. ove Odluke raspoređuje se na sljedeći način:
1. ZAKONSKE REZERVE čl.222.ZTD 775.420,06 kn
2. ZADRŽANA DOBIT 14.732.981,21kn "

PETINA ,

kako Vas nije sram mjesecima izmišljati i navlačiti lažima neupučene investitore ?

Moram priznati da je na prvi pogled izgledalo da ce BITI ISPLATA DIVIDENDE i istina je da od toga ,barem za ovu godinu nema NIŠTA.
Logicno je da nece isplacivati dividendu kada LKPC ide u realizaciju zadanih investicija,sto je u jednu ruku i dobro.

Razlika između mene i Tebe je ta, šta Ja imam svoje mišljenje, pa makar i bilo krivo a Ti pićiš po mišljenje u kolegice Ivane 7 i samo prenosiš njezino mišljenje.
Vidim da si ispao iz sudjelovanja u dokapu jer si dao 800 umjesto 850 kn.Trebao si ici nasigurno i uplatiti 1200.

neka potpora se javlja. hmmm. molim iskusne na komentar….

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

New Report

Close