Bio sam po momeme mišljenju jedan od najvećih trejdere LKPC osim možda Pavlovića preko skrbničkih računa a sada je nebih kupio,nema šanse jer po meni će ovo debelo zaroniti a normalno da sam kupio
po 850 da bih odmah to unovčio,znači slijedi pad koliki vidjet ćemo a po meni bar još 20-30%.
A do tada ima boljih dionica-daleko boljih.
ova prodaja prepuna skrivača [undecid]
Evo jedno jednostavno pitanje:
KOLIKO IMAMO FIRMI NA TRŽIŠTU KAPITALA KOJE CE U NAREDNOM PERIODU (2-5g) INVESTIRATI PREKO 2 MILIJARDE KUNA ?
Dakle,pitanje je vrlo jednostavno.
KOLIKO IMAMO FIRMI NA TRŽIŠTU KAPITALA KOJE CE U NAREDNOM PERIODU (2-5g) INVESTIRATI PREKO 2 MILIJARDE KUNA ?
ako je kompanija financijski mocna ne znaci da i dionica bezglavo raste, vidi Adris
LKRI [cool]
ako je kompanija financijski mocna ne znaci da i dionica bezglavo raste, vidi Adris
[/quote]
Adris ima perspektivu laganog pada ili stagnacije, a LKPC može samo bolje, vrijeme će pokazati kojom brzinom će taj napredak ići
Mislim da se radi o igri živaca začinjenoj sa teškom nelikvidnošću. Oni koji su kupili po 850 čekaju da netko izgubi strpljenje i kupi po 950-1000.
[/quote]
Kolega uspoređuješ kruške i jabuke.
LKPC trenutno spada u 10 najboljih dionica na ZSE po fundamentima, a po planiranim investicijama te planiranom rastu prihoda i dobiti u sljedećih 5 godina je možda čak i na prvom mjestu. Bitno je da ovdje počinje investicijski ciklus koji će se taman poklopit s dovršetkom koridora Vc.
[/quote]
Kolega uspoređuješ kruške i jabuke.
LKPC trenutno spada u 10 najboljih dionica na ZSE po fundamentima, a po planiranim investicijama te planiranom rastu prihoda i dobiti u sljedećih 5 godina je možda čak i na prvom mjestu. Bitno je da ovdje počinje investicijski ciklus koji će se taman poklopit s dovršetkom koridora Vc.
[/quote]
vitamini su ono sto zanima svakog dionicara
Adris je u nekim spekulacijama mogao upisati sve u krugu 2. dokapitalizacije pa dionica Adisa ne bi znacajnija poskocila.
Za ostalo se apsolutno salazem, osim sto bi jos jedan udar nakon dokapitalizacije moglo biti dovodjenje MM, a to Vam ne zelim
Mislim da se radi o igri živaca začinjenoj sa teškom nelikvidnošću. Oni koji su kupili po 850 čekaju da netko izgubi strpljenje i kupi po 950-1000.
[/quote]
Što misliš po koliko su kupili dionice da bi stekli pravo kupnje po 850? Po 150, 200, 300 ili 1400 i više
? Strašno im je isplativo prodavati po ovoj cijeni