LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bio sam po momeme mišljenju jedan od najvećih trejdere LKPC osim možda Pavlovića preko skrbničkih računa a sada je nebih kupio,nema šanse jer po meni će ovo debelo zaroniti a normalno da sam kupio
po 850 da bih odmah to unovčio,znači slijedi pad koliki vidjet ćemo a po meni bar još 20-30%.
A do tada ima boljih dionica-daleko boljih.

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ova prodaja prepuna skrivača [undecid]

رحمك الله يا قائد الوطن نعم فلسطين لن تعرف قائد محنك وصلب مثلك ووفق الله جميع فصائلنا البطلة وارجو

Evo jedno jednostavno pitanje:

KOLIKO IMAMO FIRMI NA TRŽIŠTU KAPITALA KOJE CE U NAREDNOM PERIODU (2-5g) INVESTIRATI PREKO 2 MILIJARDE KUNA ?

Dakle,pitanje je vrlo jednostavno.

KOLIKO IMAMO FIRMI NA TRŽIŠTU KAPITALA KOJE CE U NAREDNOM PERIODU (2-5g) INVESTIRATI PREKO 2 MILIJARDE KUNA ?

ako je kompanija financijski mocna ne znaci da i dionica bezglavo raste, vidi Adris

free flow information

LKRI [cool]

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

ako je kompanija financijski mocna ne znaci da i dionica bezglavo raste, vidi Adris
[/quote]
Adris ima perspektivu laganog pada ili stagnacije, a LKPC može samo bolje, vrijeme će pokazati kojom brzinom će taj napredak ići

ako je dionica tako loša,tko je svakodnevno kupuje,a ne lupa se po bidu

Mislim da se radi o igri živaca začinjenoj sa teškom nelikvidnošću. Oni koji su kupili po 850 čekaju da netko izgubi strpljenje i kupi po 950-1000.

[/quote]

Vidi LKRI.

[/quote]

Kolega uspoređuješ kruške i jabuke.
LKPC trenutno spada u 10 najboljih dionica na ZSE po fundamentima, a po planiranim investicijama te planiranom rastu prihoda i dobiti u sljedećih 5 godina je možda čak i na prvom mjestu. Bitno je da ovdje počinje investicijski ciklus koji će se taman poklopit s dovršetkom koridora Vc.

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

[/quote]

Kolega uspoređuješ kruške i jabuke.
LKPC trenutno spada u 10 najboljih dionica na ZSE po fundamentima, a po planiranim investicijama te planiranom rastu prihoda i dobiti u sljedećih 5 godina je možda čak i na prvom mjestu. Bitno je da ovdje počinje investicijski ciklus koji će se taman poklopit s dovršetkom koridora Vc.
[/quote]

vitamini su ono sto zanima svakog dionicara
Adris je u nekim spekulacijama mogao upisati sve u krugu 2. dokapitalizacije pa dionica Adisa ne bi znacajnija poskocila.
Za ostalo se apsolutno salazem, osim sto bi jos jedan udar nakon dokapitalizacije moglo biti dovodjenje MM, a to Vam ne zelim

free flow information

ako je dionica tako loša,tko je svakodnevno kupuje,a ne lupa se po bidu

Mislim da se radi o igri živaca začinjenoj sa teškom nelikvidnošću. Oni koji su kupili po 850 čekaju da netko izgubi strpljenje i kupi po 950-1000.
[/quote]
Što misliš po koliko su kupili dionice da bi stekli pravo kupnje po 850? Po 150, 200, 300 ili 1400 i više
? Strašno im je isplativo prodavati po ovoj cijeni

dali su vam alocirane nove dionice,vi koji ste sudjelovali,dali se zna nova struktura dioničara

New Report

Close