LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Show, brate, Showw!

"Lipa 'sovka i Bogu je draga "

Zasada na burzi izgleda dobro; izgleda da većina malih ulagača nije baš voljna ići sa rasprodajom dionica ispod 1000kn, što je jako dobro i implicira da većina očekuje više razine i da na neki način naplate sve ove torture kroz koje su prolazili !

nažalost zbog ovakve dokapitalizacije, uskoro luka na burzi 600 kn…

Ovi šta su na otvaranju kupovali po 982-997 nisu mi jasni kad će ovoga po 800-850 biti
koliko hoćeš samo malo strpljenja.

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

+20kom LKPC….
još 25 na kupnji mojih….

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

vi ste završili ugostiteljsku ili????

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

Ovi šta su na otvaranju kupovali po 982-997 nisu mi jasni kad će ovoga po 800-850 biti

Hajde ti nama objasni kako će se to netkome isplatiti prodati dionicu po 800 kn , a platio ju je 850 – radnici ipak dolaze za 5 godina !??

+20kom LKPC….
još 25 na kupnji mojih….

od 705 do 777

Malo ste pretjerali s cifrom 600kn… možda u najgorem slučaju 900kn… no, sumnjam da će pasti niže!

gospodin luka će uskoro u penziju 16 000 kn…

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Hajde ti nama objasni kako će se to netkome isplatiti prodati dionicu po 800 kn , a platio ju je 850 – radnici ipak dolaze za 5 godina !??
[/quote]
Ogroman broj dionica a uvik netko mora prodati a radničke vise u zraku i nitko se neće baš boriti za
ovo jer nema većinskog udjela još sigurno 5 godina pa i dalje.

A prije samo dva mjeseca (14.5. o.g.) pisali ste ovako:

pozdrav svima, pa tu stvarni ima takvih likova i mozgova da je to čudo, pa do kad mislite sami sebe uvijeravati da će dionica u dokapu ići po 400, 800 kn ili ne znam ti ja kojoj smiješnoj cifri. pa cilj dokapa je što veća cijena a ne manja, biseri… i sugurno neće biti manja ispod 1500 kn, i prestanite više hranit sve oko sebe sa razno raznim nebulozama…

Jedan od najboljih primjera kako prognozirat cijenu na Burzi nije lako, zato… [bye]

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

New Report

Close