dva puta si se krivo izrazio jer max broj dionica u IPO je 200.353,00
330.000?! …
K R I V O …samo ste za 50% slagali..
broj se povećava za 200.353
samo 50% …
čemu stati na 50% …mogli ste napisati onda i 550.000 dionica
…i prije svega, da li je uopće dokap uspio…
[/quote]
…da,da,đabe im cijena ako nije prošao dokap.
[/quote]
Prošao ne prošao cijena će doli 330 000 novih dionica će biti veliki uteg ovoj dionici, još kada znamo kakva je uprava na čelu jedino razumno je sell.
[/quote]
Evo vidim da sam u krivu, nije bilo namjerno, sory.
U koliko sati je sjednica NO ?
piše samo da je danas u dopisu ali ne i u koliko sati. mada sam u nekim člancima naletio i to da će se sutra znati cijena ukoliko dokap prođe.
ali kako dopis držim vjerodostojnijim očekujem danas.
lp
sad kada završi dokap, i nestanu jeftine dionice, upis bude po 800, onda će cijena krenuti gore. ali ne prije rezultata Q2. ako krene rasprodaja onda će biti bliže 800. ako ne krene rasprodaja, onda ide gore. firma je stabilna, nema razloga za pad cijene, jer sve ove špekulacije i burzovna cijena je imala veze sa dokapom i raznim kombinacijama…
Ja ću sad ovo napisati makar se ugriza za jezik….tko je kupova po 1045-1200 ako će ih biti po 800-900 koliko hoćeš..Jedni odi pričaju da dokap neće uspiti a drugi da neće biti dionica za fizičke osobe…Ja mislim da fondovi neće kupiti baš svih 100 % i da ćemo i mi dobiti svoj dio. ja sam osobno dao ponudu na 1000 i vjerujem da ću iste i dobiti i to po nižoj cijeni…Sutra se referiramo tko je u pravu…
ili će kupit sve ili ništa. pa neće tebi i meni dopustiti prosječnu cijenu 800kn. da se razumijemo i ja sam dao ponudu za drugi krug ali ne bi bilo pravedno prema ljudima koji su tu 4-5 godina. iako burza i nema puno sa pravdom ili nepravdom.
ili će kupit sve ili ništa. pa neće tebi i meni dopustiti prosječnu cijenu 800kn. da se razumijemo i ja sam dao ponudu za drugi krug ali ne bi bilo pravedno prema ljudima koji su tu 4-5 godina. iako burza i nema puno sa pravdom ili nepravdom.
dali netko može napravit usporedbu,kada je luka bila 6000kn,i danas(npr.dobit,kapital rezerve)
aj ti