LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ogromna količina papira u rukama malih dioničara i radnika..vodi u samo jednom smjeru,a to je doli…kad ima više papira od budala dionica pada..kad ima više budala od papira dionica raste…p.s. nisam to ja rekao…

pavlović opet utječe na cijenu dionice:najavljuje do 2016. godine da će lkpc ostvariti dobit od 100 milijuna kuna..što nema teoretske šanse da se desi..to može zaradit ako oroči lovu na neku banku ha ha,i dalje lkpc zapošljava preko veze ljude i gomila ih u bijeloj kući,umjesto 500 ljudi lkpc će imat preko 1000 ljudi od kojih većina gluvari po luci,tj dođu i odu..i zarade plaću..molim ja vas sada pitam:do kada ćete zapošljavati ljude po hdz podobnosti?DO KADA?i opet pitam do kada će hanfa puštat pavlovića da trkelja gluposti i obmanjuje javnost?

Svi lokalni šerifi to rade i ne prvenstveno zato da bi zaradili sebi novce u džep, već kako bi bili Bogovi u mjestu gdje žive, kao otvorena su im vrata svugdje. Ima ih još dosta u Hr. Zaposleni plaćaju to glasovima i to ide u nedogled. Jadni mi koji ulažemo u ovoj jadnoj političkoj državi i na ovom smeću od burze!

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

Nakon završetka javne ponude, dionica Luke Ploče uvrstiti će se u najvišu kotaciju, Službeno tržište Zagrebačke burze.

http://hr.seebiz.eu/transport/luka-ploce-u-srijedu-upis-dionica-za-ulagace-koji-nisu-dionicari-udjel-drzave-pada-ispod-20/ar-7774/

[kiss]

Nakon završetka javne ponude, dionica Luke Ploče uvrstiti će se u najvišu kotaciju, Službeno tržište Zagrebačke burze.

http://hr.seebiz.eu/transport/luka-ploce-u-srijedu-upis-dionica-za-ulagace-koji-nisu-dionicari-udjel-drzave-pada-ispod-20/ar-7774/

[kiss]
[/u]

imat će tu krasno društvo "respektabilnih" tvrtki: VART, INGR…. [lol]

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

ogromna količina papira u rukama malih dioničara i radnika..vodi u samo jednom smjeru,a to je doli…kad ima više papira od budala dionica pada..kad ima više budala od papira dionica raste…p.s. nisam to ja rekao…

ti si samo parafrazirao praveći se vrlo pametnim i pronicljivim…ajde dečko, 321….

Osobno sam uvjeren da je sad jeftinije kupit dionicu na burzi, nego ići na upis iste, cijena će sigurno biti 1200, jer su taj iznos svi uplaćivali, ovi koji su uplatili manje otpadaju, sretno svima…

rita, 06.07.2011. u 10:42
Osobno sam uvjeren da je sad jeftinije kupit dionicu na burzi, nego ići na upis iste, cijena će sigurno biti 1200, jer su taj iznos svi uplaćivali, ovi koji su uplatili manje otpadaju, sretno svima…

pretpostavljam da je nećeš kupiti u dokapu a niti na burzi tako da je tvoj komentar bitan koliko i moje susjede koja okolo hrani mačke. ukoliko nisam u pravu ispričavam se.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

Rita vidim da si nervozan nešta, ali momak nisu ti tu ostali forumaši krivi što si ostavio i gaće na štapu radi svog vlastitog neznanja, i ja nisam jedan od onih forumaša kao ti koji puno priča "tresla se brda, rodio se miš", ja trgujem za razliku od tebe koji samo blebećeš, sretno……

hhaaaahahahah nasmijavaš me. ja sad idem uplatiti još lkpc(iako pretpostavljam da neće proći nitko od fizičkih osoba u drugom krugu. a evo malo da se podsjetimo na tvoje prognoze.

rita, 06.07.2011. u 11:14
pozdrav svima, pa tu stvarni ima takvih likova i mozgova da je to čudo, pa do kad mislite sami sebe uvijeravati da će dionica u dokapu ići po 400, 800 kn ili ne znam ti ja kojoj smiješnoj cifri. pa cilj dokapa je što veća cijena a ne manja, biseri… i sugurno neće biti manja ispod 1500 kn, i prestanite više hranit sve oko sebe sa razno raznim nebulozama…

a za dobru okladu ću ti rado ostaviti link o tome koliko trgujem…sa imenom i prezimenom ako treba. za razliku od većine koja sve nešto briše pola podataka kad ostavlja privitke. eto me nazad za uru vremena. odo do sefa u banci po šušku.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

Oni koji su upisali dionice po 1200 kn a uplatili manje ne otpadaju nego im se alocira onaj broj dionica koji odgovara ukupno uplaćenom iznosu podjeljenom sa iznosom konačne cijene dionice.
(Prospekt, str. 159)

Rita! ja i dalje tvrdim da lkpc vrijedi i puno više od 1500 kn, ali nažalost je dokap.tu cijenu srozao, i vidim da nisi baš nešta sa znanjem podkovan, jer u svakom tvom postu se da iščitati neki tvoj bijes i zavist, moraš ti još puno naučit o tržištu kapitala…

vi svi nešto brijete, ali ovdje nije nitko došao da izgubi. ako fondovi misle da će zaraditi dokapom u 2. krugu, onda će i zaraditi. ne brinem se ja za fondove. bitno je da se dokapitalizacijska lova potroši u prave svrhe. sve ostalo su prazne priče. ja ću ponuditi 800 u drugom krugu jer mislim da je to fer vrijednost za ovu priču.

New Report

Close