LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vidim da smo na forumu sada svi na istoj strani….A neki su tako pljuvali po LKPC….Ja sam naravno uplatio po 1200 i idem u drugi krug također po 1200…sve radnje sam bazirao na procjeni da je dokap po 800-900…pa bumo vidili.

Dakle, ponudio si 10% više nego što je trenutno na burzi!? Usput, u drugi krug nećeš moći! [/quote]

vrlo bitno i značajno! tko će onda upisati sve u drugom krugu ?!? [wink]

Vidim da smo na forumu sada svi na istoj strani….A neki su tako pljuvali po LKPC….Ja sam naravno uplatio po 1200 i idem u drugi krug također po 1200…sve radnje sam bazirao na procjeni da je dokap po 800-900…pa bumo vidili.

Dakle, ponudio si 10% više nego što je trenutno na burzi!? Usput, u drugi krug nećeš moći!
[/quote]

šta je tu čudno u toj izjavi ukoliko ste upoznati sa stanjem?!
-čovjek jednostavno kao ni oni koji su uplaćivali ne želi izvisiti.
Pitanje vama i svima koji ste toliko čudite tim potezima:
-najnize je cijena išla do nekih 1040 u vrijeme ponuda..Znači imali ste priliku skupljati po 1050-1120 koliko ste htjeli?! ..
Super preko burze postali ste vlasnikom dionica po cijenu od 1070 prosjek.

Dolazi obavijest o cijenu dokapa i cijena je 950,00-970,00.
Da li ste napravili dobro?! Koliki je to gubitak u startu?
Da li ste se osigurali od dodatnog gubitka? Jeste u dobitku ili gubitku?!

Ponudom po 1200,00 osigurali ste se da taj gubitak imati jer će vam se vratiti razlika!

Posto su ovdje izje**** ulagče na svaki mogući način izglednije je da će cijena radi fondova i podilaženja mirovincima biti niža. Samim time razlika ja vraćena i gubitka u toj situaciji nema.

++Računanje matematičara Hairije: 60 / 1200 * 100 = 2 % ; 1050 - 30 % = 700 ....niz će se nastaviti novim pothvatima!!!

Dakle, ponudio si 10% više nego što je trenutno na burzi!? Usput, u drugi krug nećeš moći!
[/quote]

A što ti misliš da smo svi mi odustali od uplate za dokapitalizaciju i čekali ovdje na burzi da cijena padne ( tu negdje oko 1100 trenutno ) koliko bi tada dionica bilo na strani kupnje i tko bi tu količinu nama prodao??Brzo bi došlo do preskakanja na kupnji i cijena bi se sigurno opet vrtila oko 1200, a velika većina bi sigurno propustila dokapitalizaciju .

kakva brutalna iskrcavanja.garant neko ima info da će dokap biti na dnu raspona 800 kn!

sve što pišem moje je mišljenje, i ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica!

kakva brutalna iskrcavanja.garant neko ima info da će dokap biti na dnu raspona 800 kn!

Meni izgleda kao jeftina navlakuša…ili nekome gori pod nogama pa mora prodavat.
Ako dokap i bude po 800,00 kn ne vidim neke razloge za prodaju. [rolleyes]

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

ako sad prodaš npr. 50 komada po 1100, a kasnije kroz dokap opet kupiš 50 komada po 800 kn, imaš na razlici zaradu od 15.000 kn!

moji postovi nisu investicijski sasvjeti niti prijedlog za kupnju ili prodaju dionica

ako sad prodaš npr. 50 komada po 1100, a kasnije kroz dokap opet kupiš 50 komada po 800 kn, imaš na razlici zaradu od 15.000 kn!
[/quote]

Da, samo što si usput nekome poklonio jeftino dionice…pitanje je koja se cijena bude formirala nakon dokapa.

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Brutalnih kupaca ne nedostaje, još bih pomislio da je to brutalac ali on čeka na tri znamenke.

obzirom na pad cijene LKPC na burzi, izgleda da je zadnjih dana cijena LKPC na burzi bila umjetno dizana zbog dokapa da se potakne što više malih ulagača da ponude što višu cijenu [rolleyes]

I ja isto mislim da se umijetno održavala cijena da bi dokap bio šta skuplji i kad sve ovo prođe
pojavit će se ogroman broj dionica a uvik neko mora prodati i ja mislim da će ovo pasti nakon
svega na oko 800 kuna do sada sam na LKPC skoro svaki puta pogađa.Čekam i pratim.

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Da, samo što si usput nekome poklonio jeftino dionice…pitanje je koja se cijena bude formirala nakon dokapa.

Dakle, ti misliš da će cijena nakon dokapa porasti? Navedi jedan primjer takve situacije na našem tržištu!?

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

[/quote]
Svi ovi koji sada prodaju su debelo zakasnili-di su prije bili kad je trebalo prodati izgleda da ovdje
većina više prati forum od vlastitih dionica.

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Pozdrav svima nakratko.. [smiley]

Nije me bilo u ZG jedno vrijeme, pa samo da se ukratko javim, malo sam listao temu i neugodno sam iznenađen neznanjem pojedinaca.
Posebno me ćudi što neki stariji forumaši neke osnovne stvari ne znaju. Barem to proizlazi iz onoga što sam pročitao, trebalo bi pisati danima i ispravljati sve netočne navode.

Najviše od svega me ćudi da nitko nije uvidio glavnu novu činjenicu od objave prospekta, očito ovdje nema puno onih koji su slušali predmet Silvija Orsaga na ekonomskih fakultetima / visokim školama.

Kada nađem vremena i dobre volje referiram se. [wink]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close