Kolega rita ,
ja sam pravovremeno upisao i platio dionice LKPC u 1. krugu dokapitalizacije a što sam svojevremeno i napisao na Forumu .
Pozdrav
ja po 1200. po koliko ste vi kolega ako nije tajna? ionako je vrijeme isteklo pa čuvanje informacije i nije toliko bitno.
Evo, kako vidim i ostale kolege javljaju kako su uplatili, pa da i ja neispadnem neki zloćo.Uplaćeno još u petak po 1200.Kao što sam i prije napisao u svome postu nisam išao sa svom mogućom uplatom , nego nešto preko polovice dionica na koje sam imao pravo.Ovo stoga što su nas toliko puta do sada izvarali da sam si ostavio neku rezervu , odnosno utjehu da nisam sve uložio ako nešto krene po zlu .
Sad kad je prvi krug gotov, zar se ne bojite da Vam Pavlović ne uvali dionice po 1200 ???
Prospekt je ionako sav kontradiktoran, tako da on komotno može reći jedinstvena cijena (1200) za prvi krug, jedinstvena cijena (800) za drugi….
Sad kad je prvi krug gotov, zar se ne bojite da Vam Pavlović ne uvali dionice po 1200 ???
Prospekt je ionako sav kontradiktoran, tako da on komotno može reći jedinstvena cijena (1200) za prvi krug, jedinstvena cijena (800) za drugi….
ne, sam si rekao.
GAP na 1100kn pa pričekajte kolege, malo strpljenja ne škodi!!!
Mislim da nebi mirno spavao.
Pavlović, naravno.
Mislim da nebi mirno spavao.
Pavlović, naravno.
[/quote]
Meni on izgleda poprilično uspavan. [yawn]
Šta čeka sa pozivom na redovitu Skupštinu (usvajanje financ. izvještaja za 2010. g., raspodjela dobiti…)?
Jedino dobro u svemu ovome jest činjenica da bi za desetak dana dokap trebao biti prošlost i tržišno kretanje cijene oslobođeno tog utega (kako sad stvari stoje).
Jedino dobro u svemu ovome jest činjenica da bi za desetak dana dokap trebao biti prošlost i tržišno kretanje cijene oslobođeno tog utega (kako sad stvari stoje).
Evo 100-tka
Da ,konačno da i to bude gotovo-