LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolega PETINA ,

postoji i stranica na ovom Forumu sa temom Najduhovitiji prilog .
Izmišljate , to ja nisam nikad pisao .
Nego sam pisao , ako su radnici dobili po 400 kn onda bi mali dioničari trebali dobiti po 800 do 900 kn .
Svima su nam napravili štetu prodajom radnicima po 400 kn .

ISTINA je ,da nikada niste napisali da mali trebaju dobiti po 400 kn.OPROSTITE !

Moram priznat da mi se pdkrala greška, jer smo svjedoci vašeg KONTRADIKTORNOG PISANJA a takve osobe NE VOLIM.

p.s. Ne može se STISNUT I P..NIT (pustit vjetar,goluba sa jatom itd.)
[/quote]

Teško je reči tko je lošije pisao ovih 5 mjeseci .

Postovi stoje od 2006. pa svi mogu vidjeti tko je kako pisao .

Ja sam svoje stavove iznosio bez promjena cijelo vrijeme .

I sada isto mislim o dokapitalizaciji LKPC , što ne znači da ću moje dionice prodati i da neću pokušati kupiti još dionica po realnoj cijeni , naravno ako dokapitalizacija uspije .

I šta sam izgubio ? Ovih par dana će moja sredstva ostati blokirana .

A što se tiće ljubavi , drago mi je da me ne volite , jer ja volim samo žene .

.

Prijatelju Mecka ,

ja tebi želim sve najbolje , da ti uspije dokup dionica LKPC .

Ne želim ti da si " napokon sam sebi skočiš u usta " .

Dugogodišnji sam investitor u LKPC (još u plusu) i dokup sam upisao i platio realnu cijenu .

Nadam se da će moja investicija u LKPC donijeti zaradu .

Pozdrav

pa nema pola sata da si na prethodnoj stranici napisao da dokap propada i da su naivci oni koji upisuju jer im lova ostaje zaključana.

Nije ni čudo da si toliko kontradiktoran u samo nekoliko minuta kad Vas ima 7 podvojenih (ili da pbolje kažem posedmoro) kad se ujutro pogledaš u ogledalo.

Btw ja želim da ti prestaneš iznositi gluposti na ovoj temi, odi tamo kod Ivana7 i pohvali joj se kako si danas dokupitalizirao lkpc
[/quote]

Kolega Mecka ,

Stvarno mi nije jasno zašto me vređaš ako se ne slažeš s mojim stavovima .
Dovoljno je da moj post ocjeniš negativno .
Ja tebe nisam niti jednom uvrijedio iako se ne slažem s tvojim pisanjem .
Takođe čitam postove ivane 7 zato jel je gospođa stručna više od drugih investitora .
[/quote]

Ovim nasa rasprava zavrsava.

pozdrav

Zadnje sam prodao tamo negdje na cca 1300 kn.
Da barem mogu prodati ta svoja prava koja sam stekao, rado bi ih prodao jer ja nemam namjeru sudjeovati…

Potpuno je nevažno da li upis bude bliže 800 kn ili 1200 kn jer niti jedna ni druga cijena ne odražava pravu vrijednost dionice….

kako je nevažno kolika će biti cijena u dokapu?!? ako bude oko 800 kn, većina ulagača koja kupi požurit će te dionice prodati s plusom na 1000 kn i staviti +25% u džep što će neminovno kratkoročno srušiti cijenu LKPC možda i na 900-1000 kn….ako cijena dokapa bude 1200 kn, onda neće biti nekog većeg pada, samo što će se u igri tj. na burzi naći veliki broj dionica pa je veliko pitanje kako će velika ponuda dionica utjecati na kretanje cijene LKPC? vjerojatno neće rasti dok se poslovanje drastično ne popravi, ali ne bi trebalo biti niti većeg pada osim ako bude padalo cijelo tržište gdje će mnogi ulagači nastojati izaći odavdje s nulom i otići u druge dionice koje su više pale.
sve u svemu, meni osobno LKPC ne izgleda kao atraktivna investicija, ali svatko ima svoju taktiku ulaganja [rolleyes]

moji postovi nisu investicijski sasvjeti niti prijedlog za kupnju ili prodaju dionica

nalet

strojar25, 30.06.2011. u 08:22
Pa za ovaku vlast su i glasali oni koje je država kupila, tj. dala im "našu" imovinu. Najveći problem i je u tome što HDZ kupuje vlast našom lovom, radnici dobivaju dionice po 3 puta nižoj cijeni

Znači nas 800 radnika Lkpc je država kupila sa 50 mil. kuna! Dobra računica, nema šta. Vidiš da smo zaštićeni ko lički medvjedi. [wink]
Država od 90 nikad ni kune nije dala, uvijek smo se obnavljali i održavali iz vlastite dobiti koju smo si sami zaradili, pa valjda zato i imamo nekakvo pravo na povlaštene dionice. Nismo gubitaši gdje država upumpaje lovu poreznih obveznika a netko se bogati, e to se zove krađa! I zato zašutite jer se preko naših rezultata bogatite vi špekulanti!
lp

Ulaganje u sebe je najbolje ulaganje

strojar25 i sam sam iz ploča i sam sam se nagutao lučke prašine kao i svi građani a da od toga nisam dobio ništa. nemojte se ljutiti ali istina je da ste potpuno u krivu. uistinu je nemoguće povezati radni odnos i vlasništvo. ja shvaćam da je vaša perspektiva drugačija ali to ništa ne mijenja. iznesen vam je i zakon o pravima udjela radnika ali vama ni to nije bilo dovoljno. mogao bih vam nabrajati do beskraja ali postavit ću samo jedno pitanje.

kad ste tako pošteni zašto kolegijalno ne izdvojite dionice radnicima koji su u mirovini i radili su u stvaranju luke puno više od vas. radili su u uvjetima koji su danas zaboravljeni. od mehanizacije nije bilo ni 5% današnje.

da skratim ja bih isto volio da mi netko POKLONI dionice po uvjetima po kojima su poklonjene vama ali bi bio iskren i priznao da je to poklon. a vaše prozivanje da smo mi špekulanti je uistinu krajnje bezobrazno. što vi znate kako krvavo smo mi zaradili naš novac i odakle vam pravo omalovažavati naše ulaganje u kako vi kažete vašu firmu….tko tu koga služi dakle? ja sad idem na injekciju radi bolova u leđima da zaradim za još koju dionicu vašeg poduzeća. bez ljutnje molim…ovo je vrlo iskreno napisan post. ugodan dan želim.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

Liza javi se !

Ideš li u dokap?

Potpuno je nevažno da li upis bude bliže 800 kn ili 1200 kn jer niti jedna ni druga cijena ne odražava pravu vrijednost dionice….

kako je nevažno kolika će biti cijena u dokapu?!? ako bude oko 800 kn, većina ulagača koja kupi požurit će te dionice prodati s plusom na 1000 kn i staviti +25% u džep što će neminovno kratkoročno srušiti cijenu LKPC možda i na 900-1000 kn….ako cijena dokapa bude 1200 kn, onda neće biti nekog većeg pada, samo što će se u igri tj. na burzi naći veliki broj dionica pa je veliko pitanje kako će velika ponuda dionica utjecati na kretanje cijene LKPC? vjerojatno neće rasti dok se poslovanje drastično ne popravi, ali ne bi trebalo biti niti većeg pada osim ako bude padalo cijelo tržište gdje će mnogi ulagači nastojati izaći odavdje s nulom i otići u druge dionice koje su više pale.
sve u svemu, meni osobno LKPC ne izgleda kao atraktivna investicija, ali svatko ima svoju taktiku ulaganja [rolleyes]
[/quote]
Kao prvo ako cijena bude 800 kuna i da prodam po 1000 ja sam ponovno u gubitku, zato što sam dionice do 31.01. platio i više od 1500 kuna, dakle neka 0 za mene je minimalno 1150 kuna.
Kao drugo LKPC iz kvartala u kvartal bilježi fantastične rezultate, a ovaj dokap se radi zbog modernizacije poslovanja znači ulaganja u tvrtku stoga će rezultat biti iz kvartala u kvartal biti još puno bolji.
Kao treće ne pada mi na pamet da prodam LKPC i ulazim u neku MGMA i HGSP zato što su puno pale, jer su šanse za opstanak navedenih tj. da izbjegnu stečaj u najboljem slučaju 50:50.
LKPC je jedna od rijetkih firmi na ZSE koja ostvaruje odlične rezultate sa jako dobrim izgledima u budućnosti. Ono što vrijedi na ZSE nije puno palo i ne vidim prostor za neku ogromnu zaradu.

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

….Ono što vrijedi na ZSE nije puno palo i ne vidim prostor za neku ogromnu zaradu.

LKPC je od početka godine pala cca 40% zbog isčekivanja prospekta, dok fundamentalni pokazatelji idu u njenu korist. Nakon dokapitalizacije vjerojatno će se vrlo brzo vratiti na staru slavu.

op op op…koje nabidavanje [tongue]

tek toliko da se ne zaboravi…

U luci:

Northen Happines / 15 cts 147 / 49 = 193 193 cts
Ege Yildiz / 8 Al. blumovi – 3 200 t 3 200 t
Yaakob / 6 bukova građa – 535 m3 535 m3
Omer Bay / 1 kukuruz – 741 t 741 t
Sembria / 2-3 staro željezo – 5 000 t
Matrix / 13 glinica – 7 050 t 1 100 / 3 900 t
Short Sea / 12 betonski željezni koluti – 3 000 t / 356 1 862 t

U najavi:

Malinska 30.06. poslijepodne petrolkoks – 800 t
Melody 01.07. u 08:00 h cts
Malinska 02.07. petrolkoks – 800 t
Ursula 02.07. staro željezo – 3 500 t
Sophie Bolten 02.07. ugljen – 24 500 t
Huzur 02.07. / 03.07. staro željezo – 7 000 t
Hoggar 06.07. cts
Marina 07.07. cts
Lady Elizabeth 08.07. cts
Thea K. 09.07. ugljen – 21 300 t
Alberta 13.07. šećer – 10 000 t
Sophie Bolten 14.07. ugljen – 24 500 t
Mary Gorgias 15.07. ugljen – 72 427 t
Thea K. 18.07. ugljen – 21 000 t
Evanthia 22.07. ugljen – 72 286 t
Ince Ilgaz 17.07. / 26.07. ugljen – 70 000 t

327313 u najavi za 7 mjesec.

++Računanje matematičara Hairije: 60 / 1200 * 100 = 2 % ; 1050 - 30 % = 700 ....niz će se nastaviti novim pothvatima!!!

a vidi kupnje [cool]

New Report

Close