Ja sad uplatio . A isprid mene osoba koja je obnašala dužnost gradonačelnika , najvjerojatnije je isto uplaćivala povlaštene dionice LKPC jer je moja i njena procedura bila ista . Ako je to bilo to ja se ne bojim za uspjeh, i da je nisam sreo . siguran san u uspjeh,ali da je tribalo poštenije biti prema nama malim doničarima to ne triba niti spominjati tu nepravdu koju nam je ekipa spremila. Svim malim dioničrima puno uspjeha i brz oporavak.
Pozdrav kolegama:
Petina, Zeba, Rita, Mecka,rovadC, Mcinha… svim afirmativnim nickovima.
Možda ipak ujesen pokrenemo neku inicijativu.
Zar ne?
Dugogodišnji sam investitor u LKPC (još u plusu) i dokup sam upisao i platio realnu cijenu .
Jaki si,nema šta. [lol]
Uprava LKPC ce zaprimiti jedinu uplatu po 400 kn od Pere7,jer On smatra da je realna cijena 400 kn.U više navrata je o tome i pisao.
Kolega PETINA ,
postoji i stranica na ovom Forumu sa temom Najduhovitiji prilog .
Izmišljate , to ja nisam nikad pisao .
Nego sam pisao , ako su radnici dobili po 400 kn onda bi mali dioničari trebali dobiti po 800 do 900 kn .
Svima su nam napravili štetu prodajom radnicima po 400 kn .
Prijatelju Mecka ,
ja tebi želim sve najbolje , da ti uspije dokup dionica LKPC .
Ne želim ti da si " napokon sam sebi skočiš u usta " .
Dugogodišnji sam investitor u LKPC (još u plusu) i dokup sam upisao i platio realnu cijenu .
Nadam se da će moja investicija u LKPC donijeti zaradu .
Pozdrav
pa nema pola sata da si na prethodnoj stranici napisao da dokap propada i da su naivci oni koji upisuju jer im lova ostaje zaključana.
Nije ni čudo da si toliko kontradiktoran u samo nekoliko minuta kad Vas ima 7 podvojenih (ili da pbolje kažem posedmoro) kad se ujutro pogledaš u ogledalo.
Btw ja želim da ti prestaneš iznositi gluposti na ovoj temi, odi tamo kod Ivana7 i pohvali joj se kako si danas dokupitalizirao lkpc
Kolega zeba ,
nikar nisam bio na državnim jaslama .
Cijeli život radim u Realnom sektoru .
Gutao sam takvu prašinu kakvu nemožeš ni zamisliti .
I zaradio .
Taj teško zarađeni novac sada ulažem u LKPC kao investitor .
Ne mješati Žabe i Babe .
Jedno je plaća za rad , a drugo je zarada od investiranja i vlasništva .
@PERO7
20.06.
Nevjerojatno mi je to da nitko neće komentirati LKPC .
Gospođo ivana 7 jeste li promjenili mišljenje o LKPC ?
Kupiti ili ne kupiti pitanje je sad ?
Ovdije pitate kolegicu Ivanu7 za misljenje,dali kupiti ili ne !?
kolega Zeba, Pero7 recite mi vi u kojim tvrtkama radnici nisu dobili povlaštene dionice??? u nekima čak i besplatno!!! Pa ovo je Hrvatska a ne EU shvatite više. A vi da ste drugi bila je skupština pa ste tamo trebali ukazat na nepravilnosti. (sad nema kajanja)
lp
blackstone ,
"…mali dioničari koji sada uđu na 1100 – 1300 će dobro proći…" ?
Hoće .
Samo je pitanje za koliko godina .
Evo u petak se na cijeloj burzi trgovalo samo za 6 milona .
Investitori čuvaju novce za dokup na LKPC ?
A kad pogledate šta se sve događa na Sredozemlju , kao i brzina gradnje Koridora V sve Vam govori da kupnja dionica LKPC u dokupu je čista pušiona .
Napisano prije 4 dana.
kolega Zeba, Pero7 recite mi vi u kojim tvrtkama radnici nisu dobili povlaštene dionice??? u nekima čak i besplatno!!! Pa ovo je Hrvatska a ne EU shvatite više. A vi da ste drugi bila je skupština pa ste tamo trebali ukazat na nepravilnosti. (sad nema kajanja)
lp
strojar25
Bio bih najsretniji da je u cijeloj Hrvatskoj provedena privatizacija kroz neki oblik radničkog dioničarstva.
Međutim, pozivati se na poštenje u bilo kojem segmentu ovako provedene dokapitalizacije je neukusno.
Kolega PETINA ,
postoji i stranica na ovom Forumu sa temom Najduhovitiji prilog .
Izmišljate , to ja nisam nikad pisao .
Nego sam pisao , ako su radnici dobili po 400 kn onda bi mali dioničari trebali dobiti po 800 do 900 kn .
Svima su nam napravili štetu prodajom radnicima po 400 kn .
ISTINA je ,da nikada niste napisali da mali trebaju dobiti po 400 kn.OPROSTITE !
Moram priznat da mi se pdkrala greška, jer smo svjedoci vašeg KONTRADIKTORNOG PISANJA a takve osobe NE VOLIM.
p.s. Ne može se STISNUT I P..NIT (pustit vjetar,goluba sa jatom itd.)
lp
strojar25
Bio bih najsretniji da je u cijeloj Hrvatskoj provedena privatizacija kroz neki oblik radničkog dioničarstva.
Međutim, pozivati se na poštenje u bilo kojem segmentu ovako provedene dokapitalizacije je neukusno.
[/quote]
Opet ponavljam ovo je Hrvatska. U odnosu na druge dokap. u Hrv ova je među poštenima. pa valjda znate tko je na vlasti u državi, od ovog se bolje nemože. Zasad!