LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolega NevenS ,

za pad dionice je kriva Uprava LKPC zajedno sa Vladom koja je blagoslovila pljačku nas sviju investitora , kad je dozvolila prodaju radnicima dionice po 400 kn .

Iako je bilo prijava HANFI protiv tog grabeža oni su mudro sve odšutili .

Pa investitori su toliko gnjevni na to da jedni dobe dionicu po 400 kn u trenutku kad je dionicu na burzi bila po 1500 kn .

Da nisu radnici dobili dionice po 400 kn vjerojatno su mogli dokup napraviti po cijeni 1200 do 1500 kn .

Već 5 mjeseci konstruktivno pišem i upozoravam na ovom Forumu na pljačku naše i društvene imovine , međutim uglavnom me većina napada i vređa .

Zašto ?

Pa zato što je većina na ovoj stranici kupila dionice po 400 kn , od njih 900 koji koji su podjelili 50.000 dionica LKPC .

Pozdrav

Imam jedan prijedlog za tebe.
Ajde ti gutaj lučku prašinu 10 god. umjesto mene i ja ti prepuštam svoj paket dionica LKPC.

Jeli pošteno?

Ulaganje u sebe je najbolje ulaganje

Ja sve svoje uplatio po full cijeni, a Uprava i fondovi neka i dalje driblaju i uvaljuju lažnjake.

Da su nas zahebali, jesu, da žele da nas što manje uđe u dokap, žele …

Sada, pošto sam i to obavio .. lezi spavaj.. [smiley]

ja idem u petak u slučaju da se desi nešto ekstra nepredviđeno. šuška je spremna.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

ja idem u petak u slučaju da se desi nešto ekstra nepredviđeno. šuška je spremna.

Ja idem u pon, točno u podne, laganini, pa da zaprime ponudu 5 do 14:00 [tongue]

Eto kad je već navala iskrenosti,
ja ću u petak,
u razmatranju je još cijena i količina.
Lijep pozdrav

Uplatio prije 30 minuta, po 1200 kuna. Sve riješeno u 5 minuta. Katastrofčari navalite, ovaj dio foruma za sada više ne moram čitati [tongue]

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Ovdje ekipa očito razmišlja logikom ako cijena upisa bude 800,00 kn da će drugi dan biti ista cijena i na burzi [rolleyes]

Zakon tržišta :
Malo robe , cijena visoka .
Puno robe , cijena niska .
Broj kupaca ?
Investitori na moru .
Ljeto , sezona kiselih krastavaca .

Ekipa gubi uzalud vrijeme , teško da će prodati 50 % + 1 dionica LKPC .
Agoniju dokapitalizacije ponavljat ćemo sljedeće godine .

[/quote]

Koliko me veseli uspjeh dokapa toliko i to da ćeš napokon sam sebi skočit u usta.

Kolega NevenS ,

za pad dionice je kriva Uprava LKPC zajedno sa Vladom koja je blagoslovila pljačku nas sviju investitora , kad je dozvolila prodaju radnicima dionice po 400 kn .

Pa investitori su toliko gnjevni na to da jedni dobe dionicu po 400 kn u trenutku kad je dionicu na burzi bila po 1500 kn .

Da nisu radnici dobili dionice po 400 kn vjerojatno su mogli dokup napraviti po cijeni 1200 do 1500 kn .

Već 5 mjeseci konstruktivno pišem i upozoravam na ovom Forumu na pljačku naše i društvene imovine , međutim uglavnom me većina napada i vređa .

Zašto ?

Pa zato što je većina na ovoj stranici kupila dionice po 400 kn , od njih 900 koji koji su podjelili 50.000 dionica LKPC .

Pozdrav

Imam jedan prijedlog za tebe.
Ajde ti gutaj lučku prašinu 10 god. umjesto mene i ja ti prepuštam svoj paket dionica LKPC.

Jeli pošteno?
[/quote]

Kolega strojar 25 ,

Nije pošteno !

Za svoj rad dobiješ plaću !

Zbog toga što trenutno radiš u LKPC nisi zato vlasnik tvrtke .

Vlasnik si tvrtke toliko koliko imaš dionica .

Svi investitori moraju imati ista prava .

Nemože netko kupiti dionicu LKPC po 400 kn a netko uplatiti 1200 kn .

Pošto sam ja djelomični vlasnik LKPC to si ti mene oštetio jer su ti mangupi prodali i moj dio LKPC po 400 kn a ne po 1200 kn .

Nemoj mješati Babe i Žabe !

Nemoj mješati one koji su vlasnici LKPC i one koji rade trenutno kod vlasnika u tvrtki !

Oni koji trenutno rade u tvrtki LKPC za to dobiju plaću .

.

Uplatio prije 30 minuta, po 1200 kuna. Sve riješeno u 5 minuta. Katastrofčari navalite, ovaj dio foruma za sada više ne moram čitati [tongue]

Ja idem u pon, točno u podne, laganini, pa da zaprime ponudu 5 do 14:00 [tongue]
[/quote]

Vidim da pesimizam slabi a OPTIMIZAM jača.To je dobar signal. [cool]

[/quote]

Vidim da pesimizam slabi a OPTIMIZAM jača.To je dobar signal. [cool]
[/quote]

cijena na burzi se stabilizirala na samo -10% od gornje granice raspona [thumbsup]

super su mi ovi koji prate ovu temu i djele aševe, kopka ih troznamenkasta brojka koju ćemo vjerojatno ubosti u dokapu a cijena na burzi stabilna na četri znamenke

Kolega NevenS ,

Zašto ?

Pozdrav

Imam jedan prijedlog za te

Jeli pošteno?
[/quote]

Dragi moj, svi mi gutamo nekakvu prašinu, a ne da ništa ne dobijemo na poklon
nego nas deru ko Sanske koze.
Razlika je uglavnom jesi li na državnim jaslama ili nisi.

Sad ti meni reci jel pošteno?

Prijatelju Mecka ,

ja tebi želim sve najbolje , da ti uspije dokup dionica LKPC .

Ne želim ti da si " napokon sam sebi skočiš u usta " .

Dugogodišnji sam investitor u LKPC (još u plusu) i dokup sam upisao i platio realnu cijenu .

Nadam se da će moja investicija u LKPC donijeti zaradu .

Pozdrav

.

New Report

Close