nakon 4 godine natezanja s dokapom, prospektom i na kraju ovakvim modelom dokapa, predlažem da se "Luka Ploče" preimenuje u "Luka plača" [embarass]
sve su to okrugle brojke
kupio po 1600
radnicima po 400
1. krug po 800
2. krug po 1200
na burzi danas do 1200 mozete kupit samo 200 kom a oni hoće više
[smiley]
Dali itko od vas razmišlja o mogućnosti da i fondovi kupe po 400 kn.
što u tom slučaju.
Možemo mi govoriti što god hoćemo ; no ostaje činjenica da ovom 3 dokapitalizacijom mi mali pušioničari i dalje neznamo ništa , odnosno i dalje nas se vuče za nos!!Kako je Hanfa uopće mogla odobriti ovakav prospekt gdje sve vrca od nebuloza i nepravilnosti , a tobože se brine o malim dioničarima !??Nakon toliko godina iščekivanja opet silovanje od strane države i njenih apartčika – padne mi na pamet ( kad bi to kod nas bilo moguće ) da jedan TSUNAMI pohara LUku i otjera je za sva vremena u 3 PM ! Tu bih jedino žalio radnike , a ostale tko jebe – spreman bi bio da i ja sve izgubim što sam uložio 140 komada dionica LKPC !NIje samo ovdje jedinstveni slučaj kako se pljačka ova država , na štetu onih koji su pošteno i odricanjem svoja sredstva uložili u nju; sjetimo se samo Plive, Ine ………
Najveća prevara je da smo mi dokupljivali po nekoj cijeni iznad 1200 itd….i nadali se prednošću pri dokapu koji bi bio nizak…ali sad je pušiona što će dokap biti ajmo reć po 800 ali za skoro svakoga…a šta s dionicama koje smo plaćali puno više….
dioničari LKPC-R-A na dan 31.01.2011.upišite nove dionice po cijeni od 800,00 kn kako bi imali što povoljniju cijenu otkupa po pravu prvenstva.Ako mi postojeći dioničari sa pravom prvenstva upišemo primjera radi 80 % po cijeni od 800,00 kn a u drugom krugu 20 % po cijeni npr. od 1000.00kn. tj.štoviše otkupimo po min. cijeni biti će ukupni prosjek povoljniji.A kasnije nema šanse da ne raste…
Dali itko od vas razmišlja o mogućnosti da i fondovi kupe po 400 kn.
što u tom slučaju.
preko plavog oglasnika, njuškala ili … ?
dioničari LKPC-R-A na dan 31.01.2011.upišite nove dionice po cijeni od 800,00 kn kako bi imali što povoljniju cijenu otkupa po pravu prvenstva.Ako mi postojeći dioničari sa pravom prvenstva upišemo primjera radi 80 % po cijeni od 800,00 kn a u drugom krugu 20 % po cijeni npr. od 1000.00kn. tj.štoviše otkupimo po min. cijeni biti će ukupni prosjek povoljniji.A kasnije nema šanse da ne raste…
Ne ide to tako….u drugom krugu je minimalno 62% dionica od strane države i koju fondovi odrede cijenu ta će biti…mi smo debelo u manjini za diktirat cijenu…
samo se ne bojte,trenutno slabe ruke prodaju a cijena je u okviru javne ponude kako bi spo dobro prošao,čim priča prođe vraćamo se na staro.lkpc je best buy trenutno na zse,i izvrsna prilika za špekulaciju.firma dobro posluje,nezadužena,novi kapital,novi vlasnici,aktivni investori,strateška pozicija.što bi rekla "braća" ,ne može da omane.
kod mene klinci u kvartu sibicare sa dionicom lkpc [smiley]
rita :
ovdje svi trebamo donijeti vlastitu odluku bez vrijeđanja skupine ljudi koja će donijeti odluku drukčiju od naše. svima koji su rekli da neće dokupiti ja sam rekao ok a mnogi koji znaju da ću ja dokupiti mi se rugaju i omalovažavaju me. čemu drage kolege. ponavljam…za moje pare ne brinite
rita ,
dobro si rekao .
Vlastitu odluku donijeti bez vređanja skupine ljudi koja će donijeti odluku drukčiju od naše .
Pozdrav