izgleda da više nije pitanje da li će LKPC propasti ispod 1000 kn nego da li će to biti danas ili za koji dan?! [undecid]
+20kom LKPC-R-A… al vam uskoro vratim sa 5% zarade iliti 120 bureka. [thumbsup]
Kad vratite kad minus bude veći od 20% ili danas pa da minus bude 10%
pa to što nema interesa je možda zato što institucionalni zunaju de će kupiti još niže u dokapu što znači da ćemo i mi po toj cijeni kupiti(još nižoj). meni nije jasno što tebi nije jasno. a to kako sam ja došao do novaca(masnih sa sat vremana rada dnevno-bez ičije pomoći) tebe se ne tiče. ustvari vjerovatno je van tvog intelektualnog dometa(ukoliko ne ulaziš u top 0,3-0,5% iq).
puno sreće ti želim. moja svaka kuna ovdje je više nego višak…dakle mogu čekati.
a nakon ova dva kruga kad mi prosjek padne na cca 1100kn sa morem dionica koje ću imati kao i vremena za budućnost se ne bojim.
lp
[/quote]
ljubavi, mene u stvari ne zanima od kuda ti pare koje gubiš na lkpc nego me zapravo zanima kako da ti ih i ja uzmem, ali se ipak ponekad iznenadim kako to nekima, kao sada pavloviću, jednostavno uspije…hebate, on i njegovi pokupovali od vlade po 400kn, učvrstili pozicije pa vam stisnuli dokapitalizaciju preko tržišne vrijednosti dionice a vi svi hepy jedva čekate da uplatite po maximalnoj od 1200 dok je tržišna 1048kn jer se eto nadate da će vam gazda spustiti na 900 i vratiti za 6 mj. preplačeno kao da karitas radi tu i ovakvu dokapitalizaciju u dobrotvorne svrhe a ne pavlović koji želi pokupi najviše para što može….i još meni govorite da imam 0,3-0,5% iq
faket za nebilivet, što ćeš, glup sam jer sam nakon što sam na izašao pred skupštinu lkpc i uzeo 20% , strejdao nekih 35% na ingr, pa 20% na vlds, pa po 15% korf i snho…a vi se za cijelo to vrijeme od 31.01. međusobno tješite i uvjeravate kako ste super uložili dok vam vrijednost pada po 5% dnevno, e da je vas je više sa takvim intelektualnim dometam pa da budem najgluplji na svijetu [huh] [lol] [kiss]
ja ti nisam rekao da si glup iako sad opovrgavaš moju izjavu. ja sam izjavio da AKO NISI U TOP 0,3-0,5 IQ ne možeš shvatiti odakle nekim ljudima pare. pročitaj ponovno ako ti nije jasno. a koliko sam ja strejdao na ini, dlkv i korf ove zime neću ti reći….da se ne osjetiš ugroženo.
btw muško sam tako da izbjegavaj to ljubav kad mi se obraćaš. svačiji avatar govori o nekome na određen način. vidiš moj avatar je moja slika i ja se ovdje ne skrivam. tvoj avatar s druge strane govori iza čega se ti skrivaš.
lp bez puse
ova dionica ide u bezdan ponora…
opet ce biti placa… [bye]
Kolega nije lijepo likovati, iako moram priznati da ste i Vi kao i ja uredno pozivali na 1600kn na prodaju jer da će dolje. Neki poput kolege PETINE su samo dokupljivali pa danas trpe žestoke gubitke.
No kolega Petina, nemajte straha, izložio sam i ja 20kom na prodaju ako nadokupljujete.
[thumbsup]
Kad vratite kad minus bude veći od 20% ili danas pa da minus bude 10%
[/quote]
a možda i izgubiš 400 bureka,aj ionako moraš malo smršaviti,.-moga si naći neku bolju dionicu za trejdanje,jer u strahu su velike oči..bolje izgubit 100 bureka nego 400…
ova dionica ide u bezdan ponora…
opet ce biti placa… [bye]
Kaj znači i ti čekaš na bidu.
(dublje od 800 ne može .. [tongue]
Kaj znači i ti čekaš na bidu.
(dublje od 800 ne može .. [tongue]
[/quote]
Nije da ne moze dublje od 800, desavali su se i takvi slucajevi, ali dobro to su bila neka druga vremena…
Realno je po mom misljenju za ocekivati odbijanac u regiji 900-1000 kuna, gdje su poprilicno jaki otpori. U svakom slucaju, ja se planiram vratiti unutra kad cijena dodje na te razine.
Evo mojeg razmišljanja ; nitko od nas nemože tvrditi da su u pravu jedni , ili drugi !Naime, oni koji tvrde da je bolje uplatiti 1200 , pa si siguran , možda konačna cijena bude 1000 , pa ti vrate novce i onda si bolje prošao od onoga koji danas kupuje po 1050 ! A što ako konačna cijena bude 1150 – 1200; tko je onda u pravu ??Isto tako cijena može biti i 900 , pa su ovi drugi pretplatili!Sve u svemu u ovoj dokapitalizaciji , sa ovakvim prospektom, mi dioničari postajemo ustvari kockari , ili kladioničari !!Država,Luka,Hanfa, fondovi, svi su odigrali jednu perfidnu ( LOTO ) igru gdje na kraju hranidbenog lanca postojimo mi takozvani " mali dioničari " – ustvari , pušači !Što u ovakvim okolnostima , gdje je mnogo toga još u magli i nejasno , napraviti ??Baš zbog toga što sam nekoliko puta popušio ( na prijašnjim dokapitalizacijama ) u dilemi sam ; ići , ili neići ??Prvo razmišljanje; dosada su me tri puta zajebali i neću dozvoliti još jednom – neidem u dokapitalizaciju , vjerovatno će ići po 1200!Onda mi drugi glas kaže ; a što ako neidem i ovaj puta baš bude kontra od onoga što sam do sada radio i mislio , te dokapitalizacija prođe po 900, a ja nisam išao – opet pušing ?!Zbog svega ovoga sam odlučio da ipak idem , no za svaki slučaj ( jer kod nas u ništa nesmiješ 100% vjerovati ), idem sa upisom pola svojih dionica na koje imam pravo – jer bilo bi mi žao da neidem , a pokaže se da sam trebao ići, a ako pušim – imam utjehu da nisam sve uložio.Možda još jedna crtica koja bi mi možda trebala dati neki tračak nade ; fondovi će ući na određenoj cijeni , koja će u konačnici biti i cijena za nas sitnog kljuna – što bi trebalo makar na određeno vrijeme održati cijenu makar približno toj, pa ako cijena krene na skijanje , brzo iskakanje sa nekim minimalnim gubitkom, ili čekanjem na duže pruge , iako sam već dugoprugaš odavno !