LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

izvrsno je za pavlovica i matijasevica prije svega…

Ukoliko stranac nebude sudjelovao u 2 krugu.

već sam pitao ali nisam dobio odgovor. da li smo svi ravnopravni u drugom krugu i da li sudjelujemo proporcionalno ponudi? ja sam isto tako i pravna osoba sa sjedištem u hr ali core business mi nema veze sa lukom pa se pitam: da li su pravne osobe ravnopravne ili i tu postoji poredak?

zapitao bih se zašto se fizičke osobe istiskuju iz drugog kruga? zašto im se prvi krug nudi po nepovoljnim uvjetima?

kome nije jasno sada saznat će ne jesen.

lp

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

Ovo je trebalo u startu poništiti i tražiti da se odmah iznese sve pa onda tko hoće tko neće
a ne ovako zamuljano i dok mi razmišljamo oni koji sve znaju a to su oni koji su ovo smislili
rade preko skrbničkih računa.

Nije bilo šanse, ova dokapitalizacija kao i pogodovanje radnicima prodajom dijela državnog(građanskog) udjela po diskontu od 70% je politička kuhinja.

Ja sam pisao Hanfi međutim sve je to isto kazalište za zamazivanje očiju pod upravom Zna Se stuktura.

Barbosa, 21.06.2011. u 11:55

Poštovani,
9.12.2010 u 15:09:09 na ZSE je objavljen dokument Luka Ploče d.d. – Održana sjednica N.O. Luka Ploče d.d u kojemu je između ostalih i prijedlog dokapitalizacije društva.
Kako iz predmetnog dokumenta nije razvidno više materijalnih činjenica, kao cijena novoizdanih dionica ćijim izdavanjem bi se dokapitalizacija provela, nejasnoće u modelu dokapitalizacije i nejasnoće oko sudjelovanja u 2.krugu iste a koje su važne za donošenje investicijske odluke i mogu dovesti investitore u zabludu, molim da suspendirate trgovanje vrijednosnicom LKPC-R-A dok se ne utvrde sve potrebne materijalne činjenice kao što ste to odlučili u slućaju sa INA-R-A.

Srdačan pozdrav!

odgovor Hanfe:

Barbosa, 21.06.2011. u 11:55

Poštovani, zahvaljujemo na Vašem upitu te Vas izvješćujemo kako slijedi.

S obzirom na sadržaj objavljenog prijedloga saziva na Izvanrednu glavnu skupštinu društva LUKA PLOČE d.d., društvo je sukladno odredbama Zakona o tržištu kapitala (Narodne novine br. 88/08, 146/08 i 74/09; dalje ZTK) uredno ispunilo svoju obvezu objave javnosti propisanih informacija.

Sve informacije za koje smatrate da bi trebale biti navedene u sazivu na Izvanrednu glavnu skupštinu društva u svezi predmetne dokapitalizacije bit će definirane prospektom, a sukladno odredbama ZTK i odgovarajućih podzakonskih propisa.

Društvo LUKA PLOČE d.d. je upoznato sa svojom obvezom izrade i objave prospekta u konkretnom slučaju, pri čemu prospekt mora biti sastavljen sukladno odredbama ZTK i Pravilnika o minimumu informacija o prospektu, formatu prospekta i objavi prospekta i oglasa u vezi s prospektom (Narodne novine br. 05/09) i odobren od strane Agencije.

Društvo LUKA PLOČE d.d. također je upoznato sa svojom kontinuiranom obvezom transparentnog izvještavanja javnosti, kako u navedenoj stvari, tako i u svezi svih ostalih informacija koje su neophodne da ulagatelj donese najbolju investicijsku odluku.

Iz svega naprijed navedenog, trenutno ne postoje razlozi zbog kojih bi trebalo privremeno obustaviti trgovanje dionicom LKPC-R-A.

S poštovanjem.

Odlično je Ivana 7 napisala da su akcije LKPC "Financijska diskriminacija" kako nas investitora tako i svih građana Hrvatske, međutim za razliku od građana koji daju mandat političarima da upravljaju državnom imovinom, mi investitori sami donosimo svoje investicijske odluke i nitko nam nije kriv ako dozvolimo da nas za naše pare netko radi magarcom, dakle da li će ova dokapitalizacija uspjeti i preveslati male i velike investitore ili će propasti te će se na slijedečoj GS, ali ovaj puta sa drugačijom Vl. pozicijom džave, pokrenuti nova dokapitalizacija po bitno prihvatlijivijim uvjetima, ovisi isključivo o nama investitorima!

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

PETINA ,

već 5 mjeseci pišem o tome da će nas Mangupi iz LKPC prevariti .
Pogledajte šta sam ja pisao .
Pogledajte šta ste Vi i Vaši kolege pisali !

.

ja vjerujem da je drugi krug dogovoren i da je taj netko i uvjetovao i broj dionica i cijenu i ovakve uvjete koji odbijaju fizičke osobe. tako da ne vjerujem niti malo da dokap neće proći. da li je to dobro ili ne…nažalost naša burza je više gatanje nego zdrav razum. samo neka oni drže cijenu ovakvom do kraja ljeta i ulazim u 1 promil vlasništva. možda im poklonim viljuškara [lol]

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

PETINA ,

već 5 mjeseci pišem o tome da će nas Mangupi iz LKPC prevariti .
Pogledajte šta sam ja pisao .
Pogledajte šta ste Vi i Vaši kolege pisali !

Nema sta.Veliki znalac.Brzo na instrukcije.

Evo već je danas prodana jedna dionica LKPC po 1.126 kn !

U dokupu ima 200.350 dionica !

A mi bi trebali biti povlašteni ako uplatimo 1.200 kn za jednu dionicu .

Jedino uplata 1.200 kn garantira kupnju .

.

Svojevremeno je pisalo na ovom Forumu da će Mađari zbog Koridora otkupiti sve dionice u 2. krugu po 400 kn .

Dali netko nešto zna o tome ?

teška prevara,hvala bogu da sam je uočio na vrijeme..dionice se uduplavaju,a prodaju vam ih kao povoljno po sadašnjoj knjigovodstvenoj vrijednosti ha ha ha,a duplo više dionica znači da će knjigovodstvena vrijednost biti oko 500,00 kuna..drugim riječima oni će sa novcem vašim napraviti nova dva terminala,a i ovi sadašnji su dosta,jer ne mogu povećati promet..a ulaskom u eu,pitanje je hoće li se dopustiti ovako rasipanje antracita koksa i etc.. onda će im trebat novi ipo-ha ha ha,kakva prevara uz pokroviteljstvo hanfe…zašto je mol dobio kaznenu prijavu,a direktor luke nije?nek mi neko suvislo odgovori na to pitanje..a radi njega sam izgubio novac-zato što jer manipulirao tržištem….

[/quote]

[/quote]
Tebi izgleda još nije jasno da ovdje nema stranaca u njih je sve transparentno a ovdje se radi
o tome da se stvori takav vlasnički odnos da se Pavlović ne može smijeniti i da se još dugo nitko
ne može dopečati većinskog udjela a ovako je to ni za 10 godina a može bit i dalje.

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

….. mi investitori sami donosimo svoje investicijske odluke i nitko nam nije kriv ako dozvolimo da nas za naše pare netko radi magarcom, dakle da li će ova dokapitalizacija uspjeti i preveslati male i velike investitore ili će propasti te će se na slijedečoj GS, ali ovaj puta sa drugačijom Vl. pozicijom džave, pokrenuti nova dokapitalizacija po bitno prihvatlijivijim uvjetima, ovisi isključivo o nama investitorima!

Nije slučajno za ovu JP smanjen broj dionica upisa a ostavljena mogućnost još jedne dokapitalizacije do ukupnih 330.000 dionica…tako da smo u ovoj dokapitalizaciji pušioničari mi koji imamo pravo prvog kruga jer riječ "povlaštana kupnja" ovdje ne postoji barem po sadašnjim informacijama…

Što se tiče upita HANFI, isti bi trebalo poslati sad, sa zahtjevom blokade trgovanja dionicom LKPC do konačne objave decidirane cijene po kojoj će biti provedana dokapitalizacija!

Da I.P. & co nemaju osigurane investitore za drugi krug, teško je za povjerovati…

Pošto se već špekulira na ovoj temi, moja špekulacija je da od 60tak% dionica drugog kruga u omjeru upisa idu OMF sa cirka 70% i stranger in town sa ostalih 30%…a to je win win za sve !

Mic mic mic. sve niže i niže, ne kupovati prije većeg propada i pada preko 7%.

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

New Report

Close