nitko ne komentira: http://www.poslovni.hr/vijesti/barem-62-dionica-za-2-krug-181909.aspx
možda barem ovaj dio: U II. krugu prednost u alokaciji imat će pravne osobe.. [tongue]
Mene samo zanima zašto kolega PLAVI nije lijepo otvoreno priznao da je prodao sve po 1600kn???!!!
Nadalje zašto kolega Petina ne može priznati da ga je PLAVI i ekipa navukla na tanak led.
Kad sam ja svoje prodao i pisao ovdje na forumu da triba bižati i mene su napali a tada je
cijena bila od 1750 do 1850 a nek sad vide di su oni koje su navukli.Ali ovdje treba biti sam svoj
majstor a ne da te drugi navlače i rade suprotno u biti izađu i ne kažu.
Kolege ,
a šta znači ovo (citiram) :
"Upis prestaje obvezivati ako se povećanje temeljnog kapitala ne upiše u sudski registar Trgovačkog suda u Splitu – Stalne službe u Dubrovniku u roku od šest mjeseci od dana isteka roka za upis i uplatu Dionica . "
???
saleo ,
nije samo poništena dokapitalizacija INGRE zbog pokušaja prevare dioničara .
Poništene su i dokapitalizacije : Hidroelektre , ATLN , KABE , IMZV …..
Sve su dokapitalizacije propale zbog pokušaja prevare malih dioničara , i jer su nudili u dokupu skuplje dionice nego što su bile na burzi .
Ovo je trebalo u startu poništiti i tražiti da se odmah iznese sve pa onda tko hoće tko neće
a ne ovako zamuljano i dok mi razmišljamo oni koji sve znaju a to su oni koji su ovo smislili
rade preko skrbničkih računa.
– čekam mjesecima i moram priznati da sam ovdje lijepo popušio i to je moje 3. pušenje u značajnoj mjeri od kada sam na burzi.
– imam prava koja mogu zakvačiti ”mačku o rep” !
– sve sam prodao između nekih tjedan-mjesec-dva dana… [bye]
Nadalje zašto kolega Petina ne može priznati da ga je PLAVI i ekipa navukla na tanak led.
Splico.ti si svarno smješan adolescent.Zar misliš da bi ja pao pod utjecaj kojekakvg Splice,Plavg,Barbose ili tebi ravnog Pere 7.Pre smiješno.Na koncu ti si poznati BUREKĐIJA koji se zadovoljava sitnim zaradama jer ti je takva i duša.
Moram priznati,da NITKO,AMA BAŠ NITKO NIJE MOGAO PREDVIDJETI OVAKAV SCENARIJ ZA NAS MALE DIONIČARE.Generalno gledajuci OVO JE IZVRSNO ZA FIRMU ali je ZAJEB ZA NAS MALE DIONIČARE.
***obrisano***
Ja sudjelujem u dokapu a vjerujem i da većina vas . U biti, uvjeren sam da svi imate takve planove samo neki nemaju sredstava pa ovdje iznose svakakve informacije kako ispali važni.
FYI : NEBITNI STE
Ja sudjelujem u dokapu a vjerujem i da većina vas . U biti, uvjeren sam da svi imate takve planove samo neki nemaju sredstava pa ovdje iznose svakakve informacije kako ispali važni.
FYI : NEBITNI STE
Pa najveća greška u ovakvoj situaciji sa ovakvom smiješnom cijenom na burzi bilo bi odbaciti pravo prvog kruga …
Ekipa je ili zaglavila unutra pa nemaju sredstva ili uopće nemaju pravo prvog kruga a kako se trenutno najavljuje, vrlo je izgledno da alokacija drugog kruga ide institucionalnim investitorima, tako da fizičke osobe ili uletavaju u prvom krugu ili kupuju na burzi, trećeg nema.
A pošto je Uprava i NO zadržao exkluzivu odibira strateškog partnera, ne bi me iznenadilo da se povežu OMF i jači strani investitor i upišu sve u 2 krugu.