LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mene samo zanima da li je kolega PETINA sad zadovoljan jer je dokupljivao po 1600kn????
Unaprijed hvala na odgovoru kolega.
Glede kupnje mirovinaca pa nemaju oni love za bacanje, a na velike količine uvijek ide diskont.
Stoga ne vjerujem da će oni platiti ni 1lipu više od 800kn.
Pogotovo kad silne dionice se dijele po 400kn.

ako su radnici dobili po 400 kn, logično i pošteno bi bilo da povlašteni upis bude najviše po 800 kn…ali gledajući ove lopuže što rade zadnjih 3-4 godine uvjeren sam da od toga neće biti ništa….zato moje pare ovdje neće ući, osim špekulativno kad cijena počne padati kad mali ulagači budu krcati "povlaštenih" dionica, a cijena krene u ambis

postovi su osoban stav autora i nisu nagovor na kupnju ili prodaju dionica

Kako ce tocno izgledati drugi krug? Da li ogranicenje 800-1200 vrijedi i za njega ili ce ipak ici nadbidavanje, samo ne preko burze nego neformalno?

interesantna situacija ,kad znaš da te neko želi prevariti, šta napraviti,možda predvidjeti budućnost . kako u nije lako, ali ipak probajmo sa matematikom. zbrojimo ulaz i izlaz ito je to.

slobodno pogledajte postove koje sam napisao prije par mjeseci…

sad bi samo dodao da sam procitao vise manje cijeli prospekt no ono sto je bitno jesu strane 120, 156-163. Pametnome dosta. Znaći jedino što daje sigurnost je upisivati po 1,200 kuna, što je više nego na burzi. Cilj je zapravo isključiti male dioničare iz dokapa ili u najgorem slučaju dati malima dionice i pri tome besramno namlatiti sto vise para. A slazem se s Barbosom da nema tog strateskog partnera koji ima imalo soli u glavi koji bi u ovakav model radnickog samoupravljanja gori iz najgoreg komunizma ulozio pare, pa da ga poslije neki predstavnici radnika u nadzornom odboru i njemu slicni ucjenjuju svime i svacime.

Dakle moje je misljenje da je ovo izdanje dionica magla, pusiona, da ne kazem deset puta gore rijeci…

Mene samo zanima da li je kolega PETINA sad zadovoljan jer je dokupljivao po 1600kn????
Unaprijed hvala na odgovoru kolega.
Glede kupnje mirovinaca pa nemaju oni love za bacanje, a na velike količine uvijek ide diskont.
Stoga ne vjerujem da će oni platiti ni 1lipu više od 800kn.
Pogotovo kad silne dionice se dijele po 400kn.

ako su radnici dobili po 400 kn, logično i pošteno bi bilo da povlašteni upis bude najviše po 800 kn…ali gledajući ove lopuže što rade zadnjih 3-4 godine uvjeren sam da od toga neće biti ništa….zato moje pare ovdje neće ući, osim špekulativno kad cijena počne padati kad mali ulagači budu krcati "povlaštenih" dionica, a cijena krene u ambis
[/quote]

onda bi najbolje bilo pustiti da cijena na burzi padne na 800 kn i ponuditi dokap po 800 kn (kad već niže ne može), to bi jedino bilo fer spram ovih mizernih 400 kn!

Največa pljačka društvene (naše) imovine u LKPC je bila podjela dionica radnicima po 400 kn .

Ista prava u tvrtki moraju imati svi investitori !

Čak nas ni HANFA nije zaštitila .

I nitko još nije završio u Remetincu ?

Opljačkani smo za 57 miliona kuna !

Svi investitori !

.

Bez stranih ulaganja, ako se naši mirovinci i zainteresiraju za dokap,
bojim se da će se tu licitirati kao i na ADPL, tj svi po cca 800,01 kn.

A šta misli gospođa ivana 7 o LKPC :

Rasna odnosno financijska diskriminacija.

– na toj dionici dosta toga me potsjeća na aparthejd.
– a ja sam barem na ovoj temi nacijonalno i vjerski tolerantna prema svima, i crnima i bijelima.

– ali nije u redu od ove države da jednima daje a drugima uzima, ovom prilikom mislim na dionice LKPC.
– ova država radnicima velikodušno prodaje dionice po 400kn, a to radi iz jadnih pobuda, samo da bi ti na sljedećim izborima glasovali za HDZ.
– daju i seljacima da bi glasovali za one glupe seljake u vladi.
– daju određenim skupinama, a u međuvremenu pljačkaju zemlju do besvjesti i nemoralno nas zadužuju.

– i sada ću ja tu dionicu plaćati 1.500kn !!!!!!!!
– i kupovati ju od radnika koji su to dobili za 400kn.
– ma da znam da će ići na 10.000kn neću, ne zanima me.
– za mene ta dionica više ne postoji.

– a vama gospon Plavi, iskreno želim što veću zaradu na toj dionici.

– I love this game.
Pozdrav !

Kolege ,

dali se slažete s gospođom ivanom 7 ?

I sada je nakon 5 mjeseci napokon napisan Prospekt za dokapitalizaciju a mali dioničari bi trebali dionice uplatiti po 1.200 kn .

Nije nevažno reči da su radnici kupili dionice po 400 kn !

Čak 51.771 dionicu su kupili po 400 kn a nama hoće uvaljati po 1.200 kn .

Među sobom su podjelili dionica vrijednih 77.000.000,00 kn i platili ih svega 20 miliona .

S time su LKPC , Državu i nas ostale male dioničare oštetili za čak 57.000.000,00 kn !

Dali je to pošteno ?

Dali smo mi opljačkani ?

.

Mene samo zanima zašto kolega PLAVI nije lijepo otvoreno priznao da je prodao sve po 1600kn???!!!
Nadalje zašto kolega Petina ne može priznati da ga je PLAVI i ekipa navukla na tanak led.

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

sad bi samo dodao da sam procitao vise manje cijeli prospekt no ono sto je bitno jesu strane 120, 156-163. Pametnome dosta. Znaći jedino što daje sigurnost je upisivati po 1,200 kuna, što je više nego na burzi. Cilj je zapravo isključiti male dioničare iz dokapa ili u najgorem slučaju dati malima dionice i pri tome besramno namlatiti sto vise para. A slazem se s Barbosom da nema tog strateskog partnera koji ima imalo soli u glavi koji bi u ovakav model radnickog samoupravljanja gori iz najgoreg komunizma ulozio pare, pa da ga poslije neki predstavnici radnika u nadzornom odboru i njemu slicni ucjenjuju svime i svacime.

Dakle moje je misljenje da je ovo izdanje dionica magla, pusiona, da ne kazem deset puta gore rijeci…

Da, to je scenarij kojeg sam se ja bojao pa zato ni nisam sudjelovao u dokapu. A za drugi krug bumo jos vidjeli, mislim da nekakav interes strateskih investitora postoji jer se inace ni ne bi islo u dokap…

Da, to je scenarij kojeg sam se ja bojao pa zato ni nisam sudjelovao u dokapu. A za drugi krug bumo jos vidjeli, mislim da nekakav interes strateskih investitora postoji jer se inace ni ne bi islo u dokap…
[/quote]

i Ingra je planirala dokap na 80 kn jer su mislili da će mirovinci koji su unutra pojačati pozicije, ali ovima nije bilo na kraj pameti iako su to svi na burzi očekivali….a potom je dionica padala s 80 kn i došla na sadašnjih 15 kn [rolleyes]

svatko odgovara sam za svoje K-P na burzi!!!!

@saleo
Slazem se da je ova dokapitalizacija predizborna, netransparentna itd, ali usporedba s Ingrom stvarno nema veze sa zdravom pameti, pogotovo kretanje cijene dionice nakon dokapa

...

New Report

Close